Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Brutális ez a csávó! Minden tiszteletet megérdemel! Egy a baj, hogy már nem minket boldogít...
Remélem látunk tőle szép dolgokat mint a barcába...Sok sikert neki
Sok sikert neki.
larssonnak is kellett idő, amíg belerázódikalbicelesteX írta:1.Henry nem tudta eddig pótolni!Még csak közelébe sem került...
2.Nem az MU-ba igazolt Barcelonaból hanem a Helsingborgs-ba sikerei korábbi helyszínére és onnan került egy fél évre kölcsön a United-ba!
ja és ott is egy fél év alatt hasznos tagja volt a csapatnak!!!ennyit Róla meg Henryról!!!
Jó.albicelesteX írta:1.Henry nem tudta eddig pótolni!Még csak közelébe sem került...
Henryról!!!
Ez így igaz, csak nosztalgiáztam, és most úgygondolom, hogy nagyon hiányzik... És abszolút lehetett volna Ő itt még csere playa.Boixos írta:igazad van, sajnos azóta sincs olyan "csereemberünk", mint amilyen ő volt nálunk... de sztem jól döntöttek, amikor elengedték. már mindent lette az asztalra, amit le lehetett tenni, és lehet, h elég volt már neki ebből a szintből.
otthon őt sokan minden idők legjobb svéd játékosának tartják, vigyáznak rá, nem pakolnak oda neki akkorákat, mint amiket mondjuk nálunk, vagy főleg a skótoknál kapott, szal jó ez így, ahogy van.
Nagyon kevés a hozzá hasonló csupaszív játékos. Ha kezdő volt akkor is az elejétől nagyon veszélyesen játszott, ha pedig csereként állt be akkor meg képes volt egymaga megfordítani a meccseket. Az biztos hogy nekem is úgy fog élni az emlékeimben mint az egyik legkedvesebb és legjobb Barca játékos. Az Ő rutinja most bizony nagyon sokat segíteneG-Jay írta:Lehet nem kellett volna annak idején elengedni őt sem??
Az biztos, hogy Puyi és Samu melett a legambiciózusabb játékosunk volt.
Én soha nem felejtem el. Ahogy azt sem hogy a BL döntőben mekkora érdemei voltak....
G.
Próbálták itt tartani, de nem akart... Gyerekét Svédországban akarta felnevelni, csakhát biztos nehéz szakítani az élfocival.G-Jay írta:Lehet nem kellett volna annak idején elengedni őt sem??
Az biztos, hogy Puyi és Samu melett a legambiciózusabb játékosunk volt.
Én soha nem felejtem el. Ahogy azt sem hogy a BL döntőben mekkora érdemei voltak....
G.