Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
varga tamás írta:NORMÁLIS madridistát szívesen fogadunk, aki meg csak annyit tud írni, hogy 'utálom a Barcát', 'a Nou Camp egy teknő', 'pfúf, pfúj bárka' stb. azt helyretesszük. Hogy Te melyik csoportba sorolod magad, eldöntheted. Én már döntöttem.coolerkiller írta:Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)
És ha sok okostoni ugy képzeli,h ide real szurkolonak tilos irni.akkor képzelje...De ezen esetben javaslom a topic nevének megváltoztatását: real fikázo topicra,ahova madridistának tilos irogatnia....
NORMÁLIS madridistát szívesen fogadunk, aki meg csak annyit tud írni, hogy 'utálom a Barcát', 'a Nou Camp egy teknő', 'pfúf, pfúj bárka' stb. azt helyretesszük. Hogy Te melyik csoportba sorolod magad, eldöntheted. Én már döntöttem.coolerkiller írta:Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)
És ha sok okostoni ugy képzeli,h ide real szurkolonak tilos irni.akkor képzelje...De ezen esetben javaslom a topic nevének megváltoztatását: real fikázo topicra,ahova madridistának tilos irogatnia....
Csak az a baj, hogy utánna meg majd hallgathatjuk a madridisták általánosításait, hogy mennyire magabiztosak meg nagyképűek vagyunk, pont az ilyen ovodás gyerekek miatt.LG írta:Most nem értek 1et veled. Sztem nekünk nincs jogunk beleszolni, h a madridisták mit irnak odaát. A saját oldalukon joguk van akármit irni, amig betartják az ottani szabályokat. Én nem járok át oda, de ha az itteni Barcások azért mennek át, h helyrerakják a népet, akkor teljes mértékben elitélem. Én birom azokat a madridistákat, akik normális hangnemben idejönnek vitatkozni, viszont fölbaxxa az agyamat ha vkinek megkérdőjelezik a véleményét. Bár ez nem csak a madridistákra vonatkozik, mindenkinek joga van a véleményét elmondani, és azért mert nem tetxik akkor nem kell nekiugrani, mert ezt itt mostanában jo sokx megtörténikZozzy 5 írta: Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.
Sajnos ennek leginkább fordított esetben van annyi alapja, hogy általánosítani lehessen. Bár még annak se igazán.coolerkiller írta:gsrácok,mintha ti jövölátok lennétek,és ti döntenétek, h nyer-e a csapatotok:):):):):):):)BEKTUDEFJÚCSÖR:):)
de isten ne adja nyerünk,akkor már előre látom a reakcioitokat:
-gagyi talált gollal nyert a margit
-sokkal jobbak voltunk ,mázlisták
-majd a bernabeuban megmutatjuk..:):)):):)
-rohadt biro
-rohadt labda:):):)miért gömbölyűű:):)
-Mocskos Bwin, biztos megvette a meccset..
DE azt egyikötök szájábol se lehet majd hallani, h megérdemeltük,h pippantottunk a Realtol..jobbak voltak(de nem pontelőnnyel:D:D:)
Pontosan. Ha nyerünk, akkor vigasztalhatod magad, h nem ez a realitás. Ha nem akkor meg örülhetx, h megmondtadFCB_gábor írta:Majd a játék képe alapján mondjuk meg mi a reális!coolerkiller írta:Vasárnap egy x tökéletesen reális eredmény
ezt rosszul látod....picit se érdekel..mi nyertünk,igy mi voltunk a jobbakés lettünk bajnokok....és a almanach-okba ez fog bekerülni,nem pedig az:2006-2007 spanyol bajnok a Real Madrid, de ugy ,h egy pillanatra se vezették a tabellát pont elönnyel....fcjoc írta:kár hasonlítgatni a dolgokat.. minden normális, reálisan gondolkozó madridista felfogja épp ésszel hogy mennyivel nyertétek meg. szerintem téged is érdekel de ez már lényegtelen, a multé.. majd vasárnap hmm
Zseniális...Éppen ezért szolgált meglepetéssel, hogy Frank Rijkaard olyan két rutinos futballista játékára nem számít a kezdőben, mint Ronaldinho és Deco.
az enyém is...És ettől függetlenül a mondat akkor is helytálló.
Így van. Phelan az egyetlen korrekt, normális, tisztességes Madridista, akivel életemben találkoztam.Enrique írta:phelan írta:tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Úgy lett bajnok a Barcelona 1994-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Nem mondtál újat.
Tudtam róla, mert amikor keresgettem az lfp oldalán a tavalyihoz hasonlóért a liga befejeztével, megtaláltam a 93-94-es idényt... És láttam, hogy a Barca hasonlóan nyerte meg a bajnokságot - igaz, a Deporral szemben -, de hát ez csak a madridi szempontból lehet érdekes.
És ettől függetlenül a mondat akkor is helytálló.
Üdv
inkább ne..Azota hiányzik is nekem a jo öreg Tenerife Laughing Asszem 2 bajnoki cimet is köxönhetünk nekik, ugyhogy jussanak vissza gyorsan Cool És legyen olyan a sorsolás, h az uccso forduloban játxatok velük
phelan írta:tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Úgy lett bajnok a Barcelona 1994-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Azota hiányzik is nekem a jo öreg Tenerifephelan írta:tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Zozzy!Zozzy 5 írta:Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.Dawe írta: Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.
Egyébként sok értelmes gyerek van köztük, sokkal értelmesebb, mint te, akikkel jó dolog normálisan vitatkozni.
Most nem értek 1et veled. Sztem nekünk nincs jogunk beleszolni, h a madridisták mit irnak odaát. A saját oldalukon joguk van akármit irni, amig betartják az ottani szabályokat. Én nem járok át oda, de ha az itteni Barcások azért mennek át, h helyrerakják a népet, akkor teljes mértékben elitélem. Én birom azokat a madridistákat, akik normális hangnemben idejönnek vitatkozni, viszont fölbaxxa az agyamat ha vkinek megkérdőjelezik a véleményét. Bár ez nem csak a madridistákra vonatkozik, mindenkinek joga van a véleményét elmondani, és azért mert nem tetxik akkor nem kell nekiugrani, mert ezt itt mostanában jo sokx megtörténikZozzy 5 írta: Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.
Hallod-e barátom már megint te kezded!Zozzy 5 írta:Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.Dawe írta: Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.
Egyébként sok értelmes gyerek van köztük, sokkal értelmesebb, mint te, akikkel jó dolog normálisan vitatkozni.
1 hét Egyiptom, majd utánna rögtön hosszú szilveszer kishazánkban.kovinho írta:Kihagyod az év meccsétLos Banditos írta:Sajnos a meccset nem fogom látni, mert nem leszek itthon, de azért lehet megtudom nézni majd, hogy mi lett az eredmény.![]()
![]()
Hova tudsz menni ilyenkor?