Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Diákmunka... Coraban kell szatyrokba pakolni a vevők cuccait...varga tamás írta:Mert hol dolgozol? Milyen területen? Ez elég nagy szívás! Én már múlt szombat óta itthon tunyulok, és csak január 7-én megyek dolgozni - 23 nap semmittevés, váó.Kluivertinho írta:Basszameg! Holnap minden bizonnyal lemaradok az El Clássicóról, mert egész nap dolgoznom kell(reggel 9től este 8ig), így mire hazaérek, pont vége a meccsnek.![]()
![]()
video, dvd ?Kluivertinho írta:Basszameg! Holnap minden bizonnyal lemaradok az El Clássicóról, mert egész nap dolgoznom kell(reggel 9től este 8ig), így mire hazaérek, pont vége a meccsnek.![]()
![]()
Mert hol dolgozol? Milyen területen? Ez elég nagy szívás! Én már múlt szombat óta itthon tunyulok, és csak január 7-én megyek dolgozni - 23 nap semmittevés, váó.Kluivertinho írta:Basszameg! Holnap minden bizonnyal lemaradok az El Clássicóról, mert egész nap dolgoznom kell(reggel 9től este 8ig), így mire hazaérek, pont vége a meccsnek.![]()
![]()
Csak el tudsz szabadulni másfél órával hamarabbKluivertinho írta:Basszameg! Holnap minden bizonnyal lemaradok az El Clássicóról, mert egész nap dolgoznom kell(reggel 9től este 8ig), így mire hazaérek, pont vége a meccsnek.![]()
![]()
Sztem a jelenlegi Internek sok játékosábol ott lett igazán nagy player. Pl. Zanetti, Mátrix, Maicon, Cordoba, Cambisso, Cruz, Julio CesarDanka00792 írta:Nem, igaz. De én nem is irtam, hogy az a baj az Interel hogy nem az olaszok dominálnak. Szerintem az a baj, hogy a SZTÁR-ok. Mint a Real-nal egykoron. Az eredményességüket nem lehet kétségbe vonni, ,mert hát egyeduralkodok az olasz bajnokságban. De nekem már akkor se szimpatikusak, lehet bennem van a hibavarga tamás írta:Az általad felsoroltak mindannyian olaszok, ugye?
De, igen. Most, hogy igy belegondolok... hát, az én memoriám is végesLG írta:Más: Az a Valeron nem Veron akar lenniLegalább is nem emlékxem, h Valeron Interes lett volna
Nátha miattVito írta:ha nátha miatt, akkor inhalálj, ha nem amitt, akkor meg fogd be az orrod és fújd fel a pofádLG írta:Most ki vagyok teljesenBedugult a fülem, és annyra idegesit, mit csináljak
![]()
![]()
Hát akkor bennem is hiba van mondjuk én Juvés vok...(mármint a Barcán kivül..)Danka00792 írta:Nem, igaz. De én nem is irtam, hogy az a baj az Interel hogy nem az olaszok dominálnak. Szerintem az a baj, hogy a SZTÁR-ok. Mint a Real-nal egykoron. Az eredményességüket nem lehet kétségbe vonni, ,mert hát egyeduralkodok az olasz bajnokságban. De nekem már akkor se szimpatikusak, lehet bennem van a hibavarga tamás írta:Az általad felsoroltak mindannyian olaszok, ugye?
Nem, igaz. De én nem is irtam, hogy az a baj az Interel hogy nem az olaszok dominálnak. Szerintem az a baj, hogy a SZTÁR-ok. Mint a Real-nal egykoron. Az eredményességüket nem lehet kétségbe vonni, ,mert hát egyeduralkodok az olasz bajnokságban. De nekem már akkor se szimpatikusak, lehet bennem van a hibavarga tamás írta:Az általad felsoroltak mindannyian olaszok, ugye?
Az általad felsoroltak mindannyian olaszok, ugye?Danka00792 írta:Hát én régen szerettem az Inter-t... De miota összevárásolnak minden sztár-t, azota valahogy engem is a Real-ra emlékeztet.Kb ugy 2-3 éve amikor Adriano ontotta a golokat, Martins, Recoba, Cambiasso, Valeron.... hmm.... milyen szép idök voltak
Csukd be a szádat, fogd be az orrlyukaidat, és próbáld meg kifújni a levegőt, de közben tartsd csukva a szád és befogva az orrod. Az eldugulás valószínű oka, hogy a dobhártyáid befelé domborodnak, nem pedig kifelé. Mintha egy szívóhatás miatt befelé domborodnának. Hú, ez lehet, hogy hülyén hangzik, de nem vagyok orvos. Nekem egy fül-orr-gégész szakorvos javasolta, el is magyarázta, de szakszavakkal nem tudom leírni. Nekem mindig segített.LG írta:Most ki vagyok teljesenBedugult a fülem, és annyra idegesit, mit csináljak
![]()
LG írta:Én azért szeretem, mert egy nagyonnagy mocskos büdös divatdrukker vagyok, és az utobbi két évben ők lettek a bajnokok, meg mert texik a mezük.