Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.23. 14:19:47

Pont van egy ilyen kép a Googlen:

Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.23. 14:14:29

Bányász írta:Lehet már szó volt róla...de egyik újság szerint a padoztatás oka:

Ronaldinho és Rijkaard lánya Linsay közötti viszony.....:)
én is jártam az edző lányával mégse rakott ki a kezdő csapatból :twisted: :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.23. 14:08:25

Lehet már szó volt róla...de egyik újság szerint a padoztatás oka:

Ronaldinho és Rijkaard lánya Linsay közötti viszony.....:)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.23. 14:00:34

Az állásával játszik, nyerni kell, ezt ö is tudja. De akkor ahhoz kell szerintem Roni is. Meg aztán észrevehetné, hogy mindenki egyhanguan azt mondja, hogy szükség van rá. Még Casillas is :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.23. 13:48:37

Lionel85 írta:Érzem hogy kezdeni fog, ha nem, akkor Frank ássa el magát, bár lehet hogy csereként pályára léphet. De jobb lenne, ha már az első percektől kezdve ott lenne. Szerintem motivált lenne és hajtana.
Szerintme is biztos kezdő lesz, ha nem akkor Rijkaard élete egyik legnagyobb hibáját fogja elkövetni.. ( és az én fogadásom is el**ja :D )
Talán msot egy kis Ronaldinho játékra lesz szükség amit Eto'o-val tud kamatoztatni.

Remélem ma kap egy lehetőséget hogy megmutassa ki is az a Ronaldinho Gaúcho !!!

Mindent bele Ronnie!!! Győzni kell!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.23. 13:00:18

Érzem hogy kezdeni fog, ha nem, akkor Frank ássa el magát, bár lehet hogy csereként pályára léphet. De jobb lenne, ha már az első percektől kezdve ott lenne. Szerintem motivált lenne és hajtana.
Kép
Kép
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.23. 10:18:56

így van. eddigi teljesítménye alapján szvsz megérdemelten volt a padon, de gondolom nyugodtabb volt frank mert messi a pályán volt. most nincs, és nem lesz. ezért ő kell! legyél okos frankie és játszasd!
mutasd meg assis :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.23. 10:03:42

Léfe írta:Egyetértve az eddigi padoztatással most kezdetni kellene Ronniet, biztosan nagyon motivált lenne. Ráadásul a mellözés is határos, mert a viszájára fordulhat. Ha bizonyitana egy ilyen meccsen felhozhatja, ha a bajnokság végéig gyenge marad akkor el kell adni.
Tökéletesen egyetértek. Ha most nem mutatna semmit, akkor soha. Én is a padoztatása mellett voltam, de eljött az a pillanat, amikor lehetőséget kell neki adni. Pláne Messi távollétében.

Gudjohnsent pedig akkor sem raknám be, ha hármat hintett volna a Valenciának. Simán Deco a favoritom.
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.23. 07:50:40

Egyetértve az eddigi padoztatással most kezdetni kellene Ronniet, biztosan nagyon motivált lenne. Ráadásul a mellözés is határos, mert a viszájára fordulhat. Ha bizonyitana egy ilyen meccsen felhozhatja, ha a bajnokság végéig gyenge marad akkor el kell adni.
Fecó
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.23. 02:05:19

G-Jay írta:Valami iszonyat jó a nap képe ahogy Dinho megöleli Henryt :lol: Nagyon örülök hogy senkinek nincs rossz hangulata a meccs előtt!
Amugy meg én nem szidom Rijkaardot, mert fogalmam sincs, hogy mit akar csinálni, lehet a Madridot próbálja becsapni ezzel, lehet hogy nem, lehet berakja Dinhot, lehet hogy nem, de ez majd a meccsen derül ki, nem pedig most!
Felesleges itt dumálni, meg arcoskodni, majd akkor kell ha tényleg nem játszik Dinho!
Fel nem birom fogni, hogy mért kell máris ezt müvelni. Talán maga Frenki mondta nektek hogy nem rakja be Dinhot? vagy mi?

G.
"Felesleges itt dumálni, meg arcoskodni, majd akkor kell ha tényleg nem játszik Dinho!"

szerintem meg akkor sem kell. a csapatnak idén akkor ment jól, ha nem játszott ronaldinho. ha később áll be, legalább nem lesz olyan feltűnő a rossz formája, mert egy rakás fáradtabb ellenféllel szemben kell frissen játszania.
a stuttgart elleni meccs semmiféle javuló formára nem bizonyíték, nem hazai pályán egy vérgyenge (és a BL csoportban már tuti 4. helyezett, tehát totálisan alulmotivált) csapat ellen kell hajtani egy tét nélküli mérkőzésen. getafében pl miért nem ért labdába sem, amikor a csapat 2-0ra [auto_cenzúra]? pedig előtte is volt valami jobb meccse a nou campban, amikor még egy ollózást is bepróbált - ez volt a szabadrúgás duplája - és mindenki totál be volt halva, hogy úristen, de jól játszik.
Komiszka
Jugador del Barça

2007.12.22. 16:27:38

Üdv!!

Dinho az egyik kedvenc játékosom, fontos tagja a csapatnak nemhiszem, hogy itthagyna minket azért mert most nem úgy megy neki mint pár éve, még ígyis világklasszis megoldásai vannak.
Frankben én még mindíg bízok, évekkel ezelőtt elküldtem volna, mikor nem ment a csapatnak, de mindíg bebizonyította, hogy jó edző és ki tudja rángatni a csapatot a mélypontról. Szeretném ha maradnának, és sztem fognak is!! :wink:
gnorbert
Capitá del Barça

2007.12.22. 15:30:02

Azt szeretném ha Dinho és Rijkaard is maradna, és minden olyan szépen alakulna mint annó.

Ám könnyen lehet hogy Ronnie MÁR MEGHOZTA azt a döntését, aminek sok-sok Barcelona szurkoló nem fog örülni, és LEHET hogy - amennyiben így áll a helyzet - Frank-nek már eszerint kell gondolkodnia, és építenie a CSAPATOT a jövőre...

Nem örülnék neki, és nagyon nagyon bízom benne hogy nem így van, de nem tudhatjuk mi zajlik a háttérben.

A mi dolgunk az, hogy szurkoljunk Frank-nek és Ronnie-nak is.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.22. 14:58:09

home írta: egyébként nem belőle van elegük a társaknak, hanem a sajtóból...és meg is értem ennyi...
Nem azt írtam, hogy Ronaldinhoból van elegük. A sajtónak pedig sajnos Ronaldinho szolgáltat anyagot. ennyi..
Kép
home
Jugador d'estrella

2007.12.22. 14:53:23

mert az nem érdekli az embereket...melyik a legnépszerűbb újság? vasárnapi blikk. mért? mert olyanérdekes cikkek vannak benne....ez kell az embernek...
egyébként nem belőle van elegük a társaknak, hanem a sajtóból...és meg is értem ennyi...
egy bulvárlapban, vagy akármilyen újságban a cím a lényeg és hogy minél érdekesebb legyen...minél szaftosabb----talán ez a legjobb szó rá....
ez a tény, ezt így tanítják
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.22. 14:45:28

Van éppen elég teher a csapaton és sok kritika is érte őket mostanában, ezért nem szerencsés további támadófelütetet szolgáltatni.
Bármilyen is a brazil, most igenis összeszorított foggal, minden nemű hülyeségek elhagyásával kellene átvészelnie ezt az időszakot.
Már a csapattársaknak is elegük van belőle, hogy állandóan Ronaldinho dolgairól kérdezik őket.
Lehet tévedek, de én nem emlékszem mostanában olyan nyilatkozatra a többiektől amiben említették volna, hogy Ronaldinho hatalmas elszántsággal, iszonyatosan keményen edz.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.22. 14:31:48

Véleményem szerint, Ronaldinhot ha Rijkaard nem teszi be kezdőbe akkor az komoly gondot okozhat a jövőben.
Ha 2. félidő közepe felé beállítja akkor nemtud kellően felpörögni és nemtudja fevenni a meccs ritmusát. Ugygondolom hogy Ronaldinho egy olyan ember aki lehet most kicsit hullámvölgyben van, DE utolsó mérkőzésen amin játszott ami a Stuttgart elleni volt eléggé parádézott.
Kivette a részét a játékból és a gólokban is nagy szerepet játszott.
Szerintem sokkal jobb lenne őt betenni kezdőbe egy fiatal helyett, lehet hogy edzésen ő kevésbé játszik ugy mint pl: Giovanni, de meccseken amikor bizonyítani kell ő sokkal többet tesz a csapatért és sokkal precízebb és biztosabb a játéka mint egy fiatalnak.

Minden esetre ez a kezdő elég érdekes lesz nemcsak Henry miatt is.. de még fenntartom a véleményem hogy lehet hogy " Ez a kezdő most Rijkaard állásába fog kerülni" De lehet hogy egy olyan játékos távozását váltja ki ezzel ami a jövőre nézve szintén nemtúl bíztató.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.22. 14:16:37

a bajnoki topicból átkanyarodva:

nem hiszem, hogy a vita alapja a videón látott lazaság.
mindkét tábornak van igaza.
engem az bánt igazán, Rijkaard nem tett meg mindent (vagy, ha igen, akkor rosszul és nem a legmegfelelőbb időben) azért, hogy Ronaldinho mielőbb kilábaljon a gödörből. rossz időzítések, rossz döntések sorát követte el Rijkaard és ez lett a vége. Ronaldinho az a játékos, akit kiemelt figyelmmel és profizmussal kellett volna kezelni, a rossz formája idején.
home
Jugador d'estrella

2007.12.22. 13:23:24

MichaaBee

bocs, de pont fordítva írtad...
nem jut a Lyon el messzire, ha nem vigyáznak Lionel Messire....
egyébként nincs túl sok értelme :D
,,EVERYBODY LIES."

MichaaBee
Llegenda del Barça

2007.12.21. 19:30:45

Bányász írta:
Danka00792 írta:
Bányász írta:Ezek szerint vagy Deco vagy Ronaldinho kimarad,esetleg Iniesta!Nem hiszem,hogy örülnének neki...!
Ha mindenki egézséges, szoval nem sérült senki, akkor kimarad Iniesta.
Ugye: Valdes-Zambi, Puyol, Milito, Abidal- Yaya, Xavi, Deco- Roni, Eto'o, Messi
Bocs, de Iniesta stabil kezdő, őt nem lehet kiszorírtani, Messi után a csapat legjobb formában lévő játékosa! És Zambrotta sajnos :'( már nem állandó kezdő ember, pedig megérdemelné! Inkább Márquez-t játszatja Rijkaard. Azért Rafa is kiváló játékos!
Sztem ez lesz a kezdő: (jobbról balra)
Valdés
Puyol, Márquez, Milito, Abidal
Xavi, Touré, Deco
Iniesta, Eto'o, Ronaldinho

Ha meg mindenki egészséges (ami nálunk majdnem soha nincs), de ha mégis, akkor meg el lehet kezdeni ugyanazt a találgatást, hogy hogyan játszik Eto'o, Messi, Henry, Ronaldinho együtt, és a többi....
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.21. 19:01:09

Valami iszonyat jó a nap képe ahogy Dinho megöleli Henryt :lol: Nagyon örülök hogy senkinek nincs rossz hangulata a meccs előtt!
Amugy meg én nem szidom Rijkaardot, mert fogalmam sincs, hogy mit akar csinálni, lehet a Madridot próbálja becsapni ezzel, lehet hogy nem, lehet berakja Dinhot, lehet hogy nem, de ez majd a meccsen derül ki, nem pedig most!
Felesleges itt dumálni, meg arcoskodni, majd akkor kell ha tényleg nem játszik Dinho!
Fel nem birom fogni, hogy mért kell máris ezt müvelni. Talán maga Frenki mondta nektek hogy nem rakja be Dinhot? vagy mi?

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
home
Jugador d'estrella

2007.12.21. 18:29:46

"egyszerűen elnémultam, amikor Ronaldinho elfektette a komplett védelmünk, s pimaszul előtte mellettem." Iker Casillas (2005 november)

Én hiszek.Amiben kell.Ami reális.Amiben akarok.
,,EVERYBODY LIES."

Rapika
Entrenador del Barça

2007.12.21. 11:33:28

Iniesta játszott eddig a legtöbbet majdnem!
Most sem fog kimaradni!
Kép
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.21. 10:28:19

Danka00792 írta:
Bányász írta:Ezek szerint vagy Deco vagy Ronaldinho kimarad,esetleg Iniesta!Nem hiszem,hogy örülnének neki...!
Ha mindenki egézséges, szoval nem sérült senki, akkor kimarad Iniesta.
Ugye: Valdes-Zambi, Puyol, Milito, Abidal- Yaya, Xavi, Deco- Roni, Eto'o, Messi
Igen ez van most...de Te arról beszéltél,h más rendszerbe kellene játszani....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.21. 09:12:11

LG írta:Viszont a bajnoksában a milanak sem m1 olyan fényesen, 6 évet irtál ugye, h azota játxanak jo szted, az alatt nyerte 1 bajnokságot. Kevés :!: Sztem egy nagycsapatnak hiába fontos a BL, első szempontnak a saját bajnokságának kell lennie a célnak :!:
hát az a klubvezetéstől függ!ha ők azt mondják,hogy BL,akkor a bajnokság nem z első számú!de én csak arra akartam célozni ezzel,hogy ugyanolyan szisztémában már 5-6 éve tudnak trófeákat nyerni!
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.21. 00:49:12

Viszont a bajnoksában a milanak sem m1 olyan fényesen, 6 évet irtál ugye, h azota játxanak jo szted, az alatt nyerte 1 bajnokságot. Kevés :!: Sztem egy nagycsapatnak hiába fontos a BL, első szempontnak a saját bajnokságának kell lennie a célnak :!:
Lezárt