Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is jártam az edző lányával mégse rakott ki a kezdő csapatbólBányász írta:Lehet már szó volt róla...de egyik újság szerint a padoztatás oka:
Ronaldinho és Rijkaard lánya Linsay közötti viszony.....
Szerintme is biztos kezdő lesz, ha nem akkor Rijkaard élete egyik legnagyobb hibáját fogja elkövetni.. ( és az én fogadásom is el**jaLionel85 írta:Érzem hogy kezdeni fog, ha nem, akkor Frank ássa el magát, bár lehet hogy csereként pályára léphet. De jobb lenne, ha már az első percektől kezdve ott lenne. Szerintem motivált lenne és hajtana.
Tökéletesen egyetértek. Ha most nem mutatna semmit, akkor soha. Én is a padoztatása mellett voltam, de eljött az a pillanat, amikor lehetőséget kell neki adni. Pláne Messi távollétében.Léfe írta:Egyetértve az eddigi padoztatással most kezdetni kellene Ronniet, biztosan nagyon motivált lenne. Ráadásul a mellözés is határos, mert a viszájára fordulhat. Ha bizonyitana egy ilyen meccsen felhozhatja, ha a bajnokság végéig gyenge marad akkor el kell adni.
"Felesleges itt dumálni, meg arcoskodni, majd akkor kell ha tényleg nem játszik Dinho!"G-Jay írta:Valami iszonyat jó a nap képe ahogy Dinho megöleli HenrytNagyon örülök hogy senkinek nincs rossz hangulata a meccs előtt!
Amugy meg én nem szidom Rijkaardot, mert fogalmam sincs, hogy mit akar csinálni, lehet a Madridot próbálja becsapni ezzel, lehet hogy nem, lehet berakja Dinhot, lehet hogy nem, de ez majd a meccsen derül ki, nem pedig most!
Felesleges itt dumálni, meg arcoskodni, majd akkor kell ha tényleg nem játszik Dinho!
Fel nem birom fogni, hogy mért kell máris ezt müvelni. Talán maga Frenki mondta nektek hogy nem rakja be Dinhot? vagy mi?
G.
Nem azt írtam, hogy Ronaldinhoból van elegük. A sajtónak pedig sajnos Ronaldinho szolgáltat anyagot. ennyi..home írta: egyébként nem belőle van elegük a társaknak, hanem a sajtóból...és meg is értem ennyi...
Bocs, de Iniesta stabil kezdő, őt nem lehet kiszorírtani, Messi után a csapat legjobb formában lévő játékosa! És Zambrotta sajnos :'( már nem állandó kezdő ember, pedig megérdemelné! Inkább Márquez-t játszatja Rijkaard. Azért Rafa is kiváló játékos!Bányász írta:Danka00792 írta:Ha mindenki egézséges, szoval nem sérült senki, akkor kimarad Iniesta.Bányász írta:Ezek szerint vagy Deco vagy Ronaldinho kimarad,esetleg Iniesta!Nem hiszem,hogy örülnének neki...!
Ugye: Valdes-Zambi, Puyol, Milito, Abidal- Yaya, Xavi, Deco- Roni, Eto'o, Messi
Igen ez van most...de Te arról beszéltél,h más rendszerbe kellene játszani....Danka00792 írta:Ha mindenki egézséges, szoval nem sérült senki, akkor kimarad Iniesta.Bányász írta:Ezek szerint vagy Deco vagy Ronaldinho kimarad,esetleg Iniesta!Nem hiszem,hogy örülnének neki...!
Ugye: Valdes-Zambi, Puyol, Milito, Abidal- Yaya, Xavi, Deco- Roni, Eto'o, Messi
hát az a klubvezetéstől függ!ha ők azt mondják,hogy BL,akkor a bajnokság nem z első számú!de én csak arra akartam célozni ezzel,hogy ugyanolyan szisztémában már 5-6 éve tudnak trófeákat nyerni!LG írta:Viszont a bajnoksában a milanak sem m1 olyan fényesen, 6 évet irtál ugye, h azota játxanak jo szted, az alatt nyerte 1 bajnokságot. KevésSztem egy nagycsapatnak hiába fontos a BL, első szempontnak a saját bajnokságának kell lennie a célnak