Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most "ismertem be".És nem ismeri be...
Nem vettem, csak egy példa volt a sérülékenységre, és ő most szem előtt van. Írhattam volna Ronaldot, Owent is. De az biztos hogy Eto'o sokkal fontosabb tagja a barcának, mint Robben a Madridnak.Ne begyük már egy kalap alá Robbennel...
Hagyjuk már azt a szerencsétlent. Vicc, hogy egy ilyen jellegű játékost az idióta góljai miatt sokan ilyen nagyra tartanak.(nem Rád gondoltamVagy, ha nincs RVN. Aki ugye gólkirály lett.
És nem ismeri be...CS0ki írta: Szerencse, balszerencse nélkül nincs foci...
Csak azt felejted el, hogy az az ember hiányzott az elmúlt 9-10 hónapból hetet, aki két év alatt 50 bajnoki gólt rúgott. Azért az elég szignifikáns kiesés. Ne begyük már egy kalap alá Robbennel... Az testvérek között is minimum 15 gól. Abból a tizenötből (alsó hangon) kb 8-9 jutott volna a tavalyi idényre, a többi meg a mostanira. Szerintem elég sok minden máshogy alakult volna. Tudom, ez utólagos okoskodás, meg belemagyarázás, de azért nem baj, ha eljátszunk a gondolattal, hogy mi lett volna, ha van Eto'o. Vagy, ha nincs RVN. Aki ugye gólkirály lett. Tudom, még mielőtt leírnád a foci nagy igazságát, hogy nincs ha...CS0ki írta: Eto'o hiányzott ez tény. Ahogy idén is. Ki tudja, ha nincs sérülés egyik csapatban sem, akkor hogy alakult volna eddig a bajnokság. Sajnos egy játékoshoz hozzá tartoznak a sérülései, a sérülékenysége. Robben is nagyon jó szélső...lenne... Sad
Azt nem tudom mennyire színészkedett, nem én ütköztem Del Hornoval..az más dolog, hogy a bíró hibázott, mert az a piros lap közelében nem volt, de ütköztek az tény.persze.messi színészkedett... Laughing
Szerencse, balszerencse nélkül nincs foci...Szóval, nem akarom csökkenteni az érdemeiteket, de azért azt nem beismerni, hogy nem volt mákotok, azért az túlzás szerintem.
Én mindkettővel tisztában vagyok. De Rijkaard a csapathoz tartozik.Ennek ebben a formában nincs értelme.ad1 nem volt Eto'o
ad2 Rijkaard nem éppen volt a helyzet magaslatán
Félek, hogy a pimaszságot pozitív értelemben használtad.az nem aljasság,hanem pimaszság,szemtelenség....
zolinhoreal írta:Azért ez már tényleg bunkóság. A színészkedésről inkább ne beszéljünk, mert azért Messi abban élen jár. Pl. a chelsea ellen is kiállítatta Del Hornot.a real semmit sem válzotzott az évek sroán....mindig is színészkedő,aljas társaság volt....
Aljasság?????? Messi az Espanyol ellen kézzel ütötte be a labdát!!!! Pont olyan mint az a k....g Maradona!![]()
![]()
![]()
Eto'o. De ő nagyon. Meg Messi.RobinhoKing írta:ugyan mindig ez az unalmas szöveg...tavaly szerencsénk volt stb-stb...hát nemtudom az el classico(3-3) után az a 12 meccses sorozat nem hiszem hogy annyira szerencse lett volna.
Az a küzdeni tudás,az akarat sikere volt,ami tavaly a barcából hiányzott.Ez az igazság nem kifogásokat kell keresni.
Ezt a kérdést úgy 40 hozzászólásonként felteszi valaki?Off: miért engedünk be ide Reálosokat? hogy mondják a hülyeségeiket?
Tavaly pedig szintén szánalmas teljesítményt nyújtottak, egy mákos bajnoki címmel- gólaránya jobb volt a Barcának- büszkélkedhetnek,
Figonak csak az első idénye volt jó? Beckham focistaként sose volt olyan hatalmas szám, sztárként meg még nagyobb lett itt...Emerson, Samuel: Na, hagyjál már...Figo(1. idénye jó volt), Beckham, Emerson, Samuel, Cannavaro, Robben(pados), Owen, Gago (pados), Ronaldo, Ze Roberto, Cicinho jó példák erre.
barátom tavaly azzal jöttünk vissza a sírból és lettünk bajnokok.Jöhet akárki akármennyi pénzért, a real futballjából a lélek hiányzik.
még ha tisztában lennél a dolgokkal...jesszus...Figo(1. idénye jó volt), Beckham, Emerson, Samuel, Cannavaro, Robben(pados), Owen, Gago (pados), Ronaldo, Ze Roberto, Cicinho jó példák erre.
Overmarst 40misiért,amikor már nem ért semmit?hát nem is tudom.Hagyjuk ezt az ócska szöveget.ide 30 millió felett nem jött játékos
Vasárnap meglátjuk,de még ez is csak egy mecs a sok közül.Május végén már megállapíthatjuk.
Annyi hogy a mi védelmünk kb 6 évre állandósulhat,ami nagyon sokat jelenthet,hosszú távon egyértelműen jobb a védelmünk.
Nálatok nagyobbak a nevek,nálunk csapat van.
Nálatok ott van Messi,nekünk van Robinho.
A világ két legjobb csapata,szvsz.(az első természetesen a Madrid volt,és lesz is)![]()
![]()
Szívemből szóltál testvér.Saviola írta:Szerintem inkább te maradj csöndben,Gutival a csapatodban.Majd valaki remélem aládk.r egy olyat,mint Del Horno,s meglátjuk hogy a mentőben mennyire fogsz színészkedni.
Maradonáról meg egy kicsit több tisztelettel,mert kislábujja többet ért,mint te.
Off: miért engedünk be ide Reálosokat? hogy mondják a hülyeségeiket?zolinhoreal írta:Azért ez már tényleg bunkóság. A színészkedésről inkább ne beszéljünk, mert azért Messi abban élen jár. Pl. a chelsea ellen is kiállítatta Del Hornot.a real semmit sem válzotzott az évek sroán....mindig is színészkedő,aljas társaság volt....
Aljasság?????? Messi az Espanyol ellen kézzel ütötte be a labdát!!!! Pont olyan mint az a k....g Maradona!![]()
![]()
![]()
Azért ez már tényleg bunkóság. A színészkedésről inkább ne beszéljünk, mert azért Messi abban élen jár. Pl. a chelsea ellen is kiállítatta Del Hornot.a real semmit sem válzotzott az évek sroán....mindig is színészkedő,aljas társaság volt....
1., Az tuti! Hogy megsajnálta a Laziót 3-0-nál. Majdnem sikerült neki 3-2-re felhoznia őket.CS0ki írta:Pepe nem szép ember, de gavallér!![]()
Puyol remélem a rosszabbik arcát fogja mutatni vasárnap...
az még haggyán, de sztem akkora fa lába van, hogy lakkozni kéne, hogy legalább szálka ne menjen a csatárok lábába...
Egész eddig erről volt szó, hogy még nem derült ki az a bizonyos extra.pepénél sztem ez a körülötte tapasztalható fieszta a semmi extráért, plusz a 30 guriga hozta ki itt az emberekből, h nem tartják akkora igazolásnak, aminek esetleg mások bemutatják.
az még haggyán, de sztem akkora fa lába van, hogy lakkozni kéne, hogy legalább szálka ne menjen a csatárok lábába...barca99 írta:Mondjuk igaz, hogy a focista nem a szépségéből él (durr, dehogynem.. Beckham), de ez a Pepe... komolyan félelmetes kinézete van.Nem csak úgy átlagosan csúnya.
Van vmi íjesztő benne.
Mondjuk ha jól játszik, a kutyát nem érdekli (ha nem, igazából akkor sem) de rég volt ilyen focista, akitől ennyire "megíjedtem" első látásra.
Vasárnap meg megmutathatja mit is tud, most azért egy Eto'o-val fog farkasszemet nézni.
Én meg a 2005-ös Classicora vettem ma jegyet!gabroid írta:Az milyen már hogy tegnap sikerült vennem két jegyet a Clasicora![]()
Még mindig csak csipkedem magam h elhiggyem, de ugy néz ki ott leszek vasárnap.![]()
Barca Barca Baaaarca !!!