Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem bánnám ha egyszer s mindenkorra leszállnál rólam! Állandóan belémkötsz, nem tudod mit kezdj magaddal.varga tamás írta:Biztos rémálmod volt, hahahahaElRamos írta:Ha hozzuk amit tudunk, nyerhetünk is. Ha. Itt nincs ilyen. Bármelyik csapat nyerhet, egy picivel esélyesebbek vagytok, mert hazai pályán játszatok. Ennyi.Ha hozzuk amit tudunk, Messi nélkül sem lehet gondunk.
(Úgy látom, sokan megálmodták a holnapi eredményt. Én is megálmodtam, 3-1-re nyerünk...)
Már bocs, de ahhoz képest, hogy sokan azt írták, hogy színészkedett, én azt írtam, hogy nem, mivel valóban volt ütközés. Viszont szerintem konkrétan az az eset nem ért piros lapot. Rég volt a meccs, asszem valami kocsmában láttam!:) Szóval lehet, hogy egyébként 3 piroslapnyi megmozdulása volt Del Hornonak, viszont konkrétan az az egy nem ért szerintem pirosat. Ennyi.Hagyd is csaba csokoládét, ő mindig mindent jobban tud, jobban ismer, jobban lát. Tény hogy emlékezetes meccs volt a krumpiföldön, és ahogy én láttam, del horno semmi esetre sem szabályosan állította meg, leot, de még a szánéka sem az volt. egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele, ezért folyamatosan csak faultolni tudta.
Valamennyit. De nem bírtam a kötöttségeket!:)Te futballoztál valaha is?
Na mindegy, régen volt.
Nem félelmetes???realbarca írta:Nem mintha a ti Barcelonátok olyan nagyon félelmetes lenneHolnap meg kell mutatni a madridnak, ki az úr a háznál. Ez a madrid messze nem a legfélelmetesebb az elmúlt évek Real madridjai közül![]()
![]()
Amúgy 1-3 lesz hnap a meccs
![]()
![]()
Biztos rémálmod volt, hahahahaElRamos írta:Ha hozzuk amit tudunk, nyerhetünk is. Ha. Itt nincs ilyen. Bármelyik csapat nyerhet, egy picivel esélyesebbek vagytok, mert hazai pályán játszatok. Ennyi.Ha hozzuk amit tudunk, Messi nélkül sem lehet gondunk.
(Úgy látom, sokan megálmodták a holnapi eredményt. Én is megálmodtam, 3-1-re nyerünk...)
Nem mintha a ti Barcelonátok olyan nagyon félelmetes lenneHolnap meg kell mutatni a madridnak, ki az úr a háznál. Ez a madrid messze nem a legfélelmetesebb az elmúlt évek Real madridjai közül
Ha hozzuk amit tudunk, nyerhetünk is. Ha. Itt nincs ilyen. Bármelyik csapat nyerhet, egy picivel esélyesebbek vagytok, mert hazai pályán játszatok. Ennyi.Ha hozzuk amit tudunk, Messi nélkül sem lehet gondunk.
CS0ki írta: Azt nem tudom mennyire színészkedett, nem én ütköztem Del Hornoval..az más dolog, hogy a bíró hibázott, mert az a piros lap közelében nem volt
Értelmes szimpatikus, felettébb mod kellemes hozzászólás;)MichaaBee írta:én úúúúúúúútálom a madridot, de mágis sokat mondom, hogy:
hala madrid!
Azért mert: megHAL A madrid
jó is lenne egy gyors Sammy gól után!
OFF: az aláírásodban jól összecserélted a szövegetMichaaBee írta:én úúúúúúúútálom a madridot, de mágis sokat mondom, hogy:
hala madrid!
Azért mert: megHAL A madrid
jó is lenne egy gyors Sammy gól után!
Szidjátok?? Mi ez a többes szám?Én szidtam, mert nem bírom az ilyen stílusban játszó focistákat. HA ezzel kapcsolatban írsz, címezd nekem talán...Ez pedig a legjellemzőbb, hogy saját kedvenc csapatotok leggólerősebb játékosát szidjátok (RvN) gratulálok !
Robi Carlos!:PCasillas csúcsformában a madridban játszott:) ja meg Raúl is igen:) ők saját nevelés, Gutit is beleveszem akkor:)
Robben felesleges volt. Egyenlőre úgy tűnik legalábbis...aztán majd kiderül lesz-e valaha egészséges huzamosabb ideig, illetve Shuszti megtalálja-e a helyét a capatban, és nem Robinho cseréjeként fog szerepelni. Egyébként meg választási ígéret volt...Bár nem hinném, hogy hatalmas tüntetések lettek volna, ha nem szórunk el rá 3x millió eurót.Én se szidom porig a realt, de azér tényleg néha fölöslegesen igazolnak pl.: Royston Drenthe v. Arjen Robben.
Szerencsére nem csak "átlagos" barca szurkolók fordulnak meg itt.Hiszen itt egy átlagos barca szurker véleménye teljes egészében szidja a Madridot,
Hát ha ez kimerül a "dögöljetek meg, péppé alázunk titeket" hozzáállásban bármelyik részről, akkor nem hinném, hogy az érzelmi megközelítés a jobb!Szakmai dolgokkal is foglalkozhattam volna, viszont érzelmi síkon olykor jobb megközelítani a dolgokat, főleg egy el clasíco előtt.
Ismered az összeset?nincs olyan barca drukker, aki nem utálná a Madridot,
CS0ki írta:Azt nem tudom mennyire színészkedett, nem én ütköztem Del Hornoval..az más dolog, hogy a bíró hibázott, mert az a piros lap közelében nem volt, de ütköztek az tény.persze.messi színészkedett... Laughing
Egyébként meg egyikük se fog játszani vasárnap, szóval akár hanyagolhatjuk is őket!
Hát megesnek az ilyen véletelenek, de 6 évig vizilabdáztam a VASAS-bantorrestoni írta:Hehe, Ultrasur, ez furcsa. Óriási madridistának látszol, 'hala madrid' stb. értelmetlen hülyeség. Erre a másik kedvenc csapatod a Vasas, melynek klubszíne megegyezik, és köztudott, hogy a Barca és a Vasas jó kapcsolatokat ápol, minden sportosztályban, de leginkább kosárlabdában.
Nekem ez felkeltette a figyelmemet, persze nincs ebben semmi különös, én is Castilla drukker vagyok ha utánpótlásról van szó