Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
home
Jugador d'estrella

2007.12.22. 13:57:48

pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.22. 13:55:42

home írta:érdekes, nekem nem...ronaldinho ilyen. egyébként többször is mondták a csapattársai, puyol is mikor a barcába jött, hogy jó hangulatot teremt az öltözőben, egészen más mint régen...és ez így van jól, gondolom amikor a csapat bl-t nyert és ronnie istenkirály volt, akkor is készülhettek volna ilyen képek, csak nem lett volna értelme, mert tökmindegy mennyit hülyéskedik, isteni
csak hiszek...
Mint minden másnak, ennek is megvan a maga helye és ideje. Egy rendkívül fontos mérkőzés előtt állunk, Ronaldinhonak -úgy néz ki- nincs biztos helye a csapatban. Nem hiszem, hogy most a hülyüléssel kellene foglalkoznia, mégha nem is ez a jellemző rá az edzés egészében.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.22. 13:52:32

Hallod...cicáznak meg melegítenek(Koci iesmi)!Ki az aki megfeszül ienkor??
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.22. 13:50:53

Ez butaság, már bocs, de nem mondd már, hogy ha ennyire komolytalan lenné, még egyáltalán Európában lenne..., vagyis ha azt várnák el, hogy végig, emberfeletti erővel, és teljesen komolyan készüljön, egyetlen percre sem hagyni szórakozni, akkor tényleg eltemethetik a nevét. Amikor idejött Barcelonában, sztem 100szor több volt vele a gond, vagyis nehéz volt megszoknia a párizsi dőszölés után, egy komolyabb nadrágszíjat, de sikerült, sőt.., bezzeg akkor egyik lap sem mondta. Sztem Adrianoval és Robinhoval is van annyi gond. Ez a brazilok sajátossága, hihetetlen morálú nép. És ha végignézted volna az edzést, biztosan nem ezt mondanád, hogy rossz látni, hogy fél percet játszadozik, nah new mondd már. Szándékosan vágták így, egyébként, azt miért nem említitek, hogy guti csak ott áldoggál, majd elalszik, és bámul ki a fejéből... Sztem ezért nem szúrják le a madridisták.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.22. 13:48:39

Enrique írta:Hát, ezért ez a videó elég érdekes a cikk mellett... :roll:

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 94056.html

Gondolom nem hülyéskedi végig az edzést, de akkor is. Nem csoda, ha padon van/lesz.
Kár volt ezt ide belinkelni, mert csak indulatokat, vitákat lehet vele szítani. Szerintem, elég szánalmas dolog 2-3 edzésből összevágni 20 másodpercet. Lehet, hogy a maradék órák alatt meg úgy izzadt, mint egy ló, nem tudhatjuk. Ha mi magunk így bánunk vele - elmundo - akkor mit várunk a Marcától. Lassan az elmdep kezd lealacsonyodni a Blikk szintjére, ocsmány pletykalap lesz. Bekaphatják.
Kép
home
Jugador d'estrella

2007.12.22. 13:48:11

FCB_gábor írta:

Gondolom nem hülyéskedi végig az edzést, de akkor is. Nem csoda, ha padon van/lesz.
Még ha össze is vágták, akkor is eléggé elszomorító ezt látni. :(
érdekes, nekem nem...ronaldinho ilyen. egyébként többször is mondták a csapattársai, puyol is mikor a barcába jött, hogy jó hangulatot teremt az öltözőben, egészen más mint régen...és ez így van jól, gondolom amikor a csapat bl-t nyert és ronnie istenkirály volt, akkor is készülhettek volna ilyen képek, csak nem lett volna értelme, mert tökmindegy mennyit hülyéskedik, isteni
csak hiszek...
,,EVERYBODY LIES."

Bányász

2007.12.22. 13:45:23

Hülyeségeket beszéltek na......
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.22. 13:44:40

Még ha össze is vágták, akkor is eléggé elszomorító ezt látni. :(
Kép
Bányász

2007.12.22. 13:42:21

Ez nem a hadsereg..örüljünk,hogy jól érzi magát edzésen...!
Miért baj az,hogy hülyéskedik?Koci volt meg cica meg ienek!Gondolom ha munka van,meg kell szakadni,komolyan kell venni akkor komolyan veszi....
Kép

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.22. 13:41:39

Hát, persze, hogy neki a foci a legjobb dolog, s nem lett volna ekkora játékos belőle, ha Gattuso módon gépállat lenne, idegbeteg fejjel. De az, hogy mennyit, azt nem tudom, én is hülyülök edzés közben, persze nekem nem annyira fontos, és az intenzitás sem ugyanaz. A MD és a többi sportlap nem fog vértizzadó képeket hozni róla, még ha 180percből 170et végig úgy csinál, ha marad egy kis idő játékosságra, akkor azt emelik ki olyan címen hogy: már megint csak lopja a napot, nem csinál semmit. Ez gusztustalan, ha tényleg így lenne, 5perc után oxi-palackot vinnének, vagy őt vinné a rohamentő, és bár tény, hogy önmagához képest kevesebet fut, de én úgy veszem észre, erőteljesebb lett, a fürgeség kárára. Ez a lejáratás, amíg katalóniában játszik, végigkiséri, sajnos...

Egyébként tegnap kaptam meg az új bankkártyám, amin egy csodálatos kép van, egy élőképes Camp Nou, és egy Barca címer, gondoltam, ha lehet ezt is egyedivé teszem :lol:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.22. 13:39:00

Már rég felpofoztam volna ha ezt csinálná az edzésen...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
home
Jugador d'estrella

2007.12.22. 13:33:20

egy nap hány edzés van? 2-3 nem?
lehet h igaz lehet h nem, de sztem összevágták amit találtak, egész nap, vagy akár egész héten...és így igen, soknak tűnik....
nem tom...én akkor is azt mondom: csak hiszek ...ennyi :D
,,EVERYBODY LIES."

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.12.22. 13:28:30

Hát, ezért ez a videó elég érdekes a cikk mellett... :roll:

home
Jugador d'estrella

2007.12.22. 13:21:33

én mindig figyelem, ha van videó az edzésről, vagy képek, és szerintem rendesen edz, én nem láttam még hülyéskedni, ezen a nap képén kívül.a múltkor már arról volt szó, hogy plusz munkát végez. ennyi

csak hiszek.
,,EVERYBODY LIES."

Titinho
Director del Fútbol

2007.12.22. 13:09:10

Őszintén szólva az utóbbi egy hétben(de inkább az utóbbi 3-4 napban) figyelemmel kísértem a jelentéseket az ezésekről és hát...mit ne mondjak...meg is értem ha Ronnie nem lesz kezdő! A spanyol újságok (főként az Elmundo) is nagyon figyelték Ronnie tréningjét és csak a szerdai edzésére mondták, hogy jó volt! Az utóbbi 3 napban pedig szapulják, hogy mennyire nem motivált, az egész edzést elhülyéskedi és végigmosolyogja (van is erről egy videó az Elmundo-n), nem edz teljes intenzitással egy ilyen fontos meccs előtt!
Nem értem esküszöm...Rijkaard már a valamelyik esti edzést követően visszahívta a pályára és ketten beszélgettek az edzés után, hogy egy kicsit motiválja, vagy megkérdezze, hogy mi újság Ronnie, valami gond van?(pontosan nem derült ki, hogy miről folyt a diskurzus) Így jó hogy nem teszi be Rijkaard, ha nem látja rajta az elszántságot! Sokan nem fognak velem egyet érteni de nekem is ez a véleményem....ha nem edz rendesen akkor ne játszon! :roll: Deco-t viszont mindenféleképpen a kezdőbe tenném Guddy helyett mivel kell a kreativitás, így hogy (talán) nem lesz Ronnie és biztosan nem lesz Messi! Bízok Ronnie-ban, hogy 1x(talán majd most) benő a feje lágya és ugyanúgy edz mint mindenki más!
ELÉG A BOHÓCKODÁSBÓL RONNIE!!! VARÁZSOLJ MOSTMÁR VALAMIT!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.22. 12:52:42

Nem hiszem, hogy megengedhetnénk magunknak azt a luxust, hogy Deco és Dinho nem kezdjen.
Bár ha nem akarunk nyerni, akkor értem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.12.22. 12:46:06

Tuti,h max egyik ül csak a padon...h melyik azt nemtudom megmondani,de Ronniet inkább tudja pótólni talán Gio...persze kérdés,h a tapasztalata mennyire fog hiányozni egy ilyen meccsen...szntem eléggé. Deco jó játéka pedig szntem nem pótólható.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.22. 12:41:38

Ronaldinho padoztatásában még esetleg van valami(bár én kezdetném),de Decot nem értem.Az ősz eleji szuper játékunk egyik alapja volt.
Oké,Guddy már mutatott valamit az utóbbi pár meccsen,de meg se közelíti a portugált.
Messi kiesésével épp elég kreativitást veszítünk,nem kell ezt még növelni Gudjonsennel.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.12.22. 12:33:46

Saviola írta:Azt elfelejtetted,hogy megint nem nyerünk semmit,ez is egyre biztosabb. :cry:
Sajnos van rá esély. Ha pedig ez megtörténik, biztos elküldik a Rijkaardot, efelől viszont nincs kétségem. Én mindenesetre bizakodó vagyok, az utóbbi 3 fordulóban mintha megmoccant volna valami a játékban, a hozzáállásban, valahol, s ha ez megmarad, akkor jó esély van az előzésre.

Az pedig számomra édesmindegy, ki játszik, az a lényeg, hogy nyerjünk, jó játékkal, a szépség nálam csak másodlagos.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.22. 12:32:45

Amíg mind a három sorozatban versenyben vagyunk és megvannak az esélyeink, semmit sem szabad előre mondogatni, hanem bízni kell!
Kép
Kép
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.22. 12:29:17

Azt elfelejtetted,hogy megint nem nyerünk semmit,ez is egyre biztosabb. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.12.22. 12:28:29

Nem fognak kezdeni, ebben egyre biztosabb vagyok.

És akármilyen eredmény fog is születni, Rijkaard biztosan a seggén marad a szezon végéig. Ez még biztosabb.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.22. 12:20:35

Titinho írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=522898

Úgy látszik, hogy mégsem lesznek ott a pályán! Ebben a cikkben Deco a Cadena SER rádiónak az El Larguero című műsornak nyilatkozik arról, hogy nemhiszi, hogy ő és Ronnie kezdőként lépnének pályára a Clasicón! Még nincs eldöntve, ez csak az ő saját véleménye, mivel a csütörtöki edzésen is a tartalékok között játszottak! (megjegyzem Ronnie volt megint a legpasszívabb) Tiszteletben tartják amúgy Rijkaard döntését ha csak a kispadon kezdenek. :roll: Egyre kíváncsibb vagyok mostmár erre a dologra...mindenféleképpen érdekes azért! :?
Ha passzív is volt, de gólt lőtt a kezdőcsapatnak, én bízom benne, hogy megint majd jön a meglepő húzás, ami a meccsek előtti hirtelen változtatásokat illeti és végül beteszi őket a kezdőbe Frank.
Kép
Kép
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.22. 12:18:33

Titinho írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=522898

Úgy látszik, hogy mégsem lesznek ott a pályán! Ebben a cikkben Deco a Cadena SER rádiónak az El Larguero című műsornak nyilatkozik arról, hogy nemhiszi, hogy ő és Ronnie kezdőként lépnének pályára a Clasicón! Még nincs eldöntve, ez csak az ő saját véleménye, mivel a csütörtöki edzésen is a tartalékok között játszottak! (megjegyzem Ronnie volt megint a legpasszívabb) Tiszteletben tartják amúgy Rijkaard döntését ha csak a kispadon kezdenek. :roll: Egyre kíváncsibb vagyok mostmár erre a dologra...mindenféleképpen érdekes azért! :?

legpasszivabb vagy legaktivabb :)?
Tiziano Crudeli fan :!:
Titinho
Director del Fútbol

2007.12.22. 12:04:24

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=522898

Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt