Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ez hatalmas mérkőzés lesz,már most izgulok,pedig hol van még a 19.00 óra..remélem megnyerjük,s ez lesz a karácsonyi ajándék.Nagyon hajtós l,küzdő,szép megmozdulásokkal teletűzdelt mérkőzést várok..Remélem Rijkaard észbe kap és Ronaldinho valamint Deco is kezdő lesz.
ViScA eL BaRcA!

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
HUJJ VAZZEG ELJUTOTTUNK AZ IDEN ELSO EL CLASSICOJAHOZ<>....
erre vartam amiota megkezdodott a bajnoksag...
a ket legnagyobb spanyol klubb...mit tud egymassal csinalni az ma eldol
CSAK ne egy pamposzaju bemondo legyen ott es foleg ne tartson a Reallal....az fontos...
erre vartam amiota megkezdodott a bajnoksag...
a ket legnagyobb spanyol klubb...mit tud egymassal csinalni az ma eldol

CSAK ne egy pamposzaju bemondo legyen ott es foleg ne tartson a Reallal....az fontos...

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Jogos tomi, egyébként is ez már második éve, hogy ha Barca meccs akkor két lehetőség létezik (természetesen a La Liga meccsekre vonatkozóan):
-szombat esti 22.00-s mérkőzések: Sport1 (néha a vasárnapi meccset a Sport2 közvetíti)
-egyéb időpontok: Sport Klub (élő/Barca Tv)
Én sajnálom, de ezt már említettem, hogy a SK közvetíti, nagyon nem szeretem ezt a csatornát, de mindegy, a lényeg, hogy nézhetjül élőben!!!
-szombat esti 22.00-s mérkőzések: Sport1 (néha a vasárnapi meccset a Sport2 közvetíti)
-egyéb időpontok: Sport Klub (élő/Barca Tv)
Én sajnálom, de ezt már említettem, hogy a SK közvetíti, nagyon nem szeretem ezt a csatornát, de mindegy, a lényeg, hogy nézhetjül élőben!!!

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
sorry 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dodojoy 2007.12.22. 17:31:23-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sportklub. De már vagy ezredszer kérdezi meg valaki, el kellene olvasni a megfelelő topicot.dodojoy írta:Melyik csatorna közvetíti a meccset?

Melyik csatorna közvetíti a meccset?
-
- Jugador d'estrella
Nekem egyre jobban úgy tűnik hogy a madrid védekezni fog és kontrára fog berendezkedni, legalább is a játékosok nyilatkozatai ezt sugallják ( azért jó nekünk az egy pont is...stb )
Beleszaladtunk már emiatt a késbe párszor.
Jobban örülnék neki ha nyíltsisakos küzdelem lenne, mert akkor nekünk áll a zászló!
Félek hogy a cipész eltaktikázza a meccset, attól meg pláne félek hogy szét rúgatja a kedvenceinket... ( ez roninknak nem kedvez )
DE NE ÍGY LEGYEN!
Beleszaladtunk már emiatt a késbe párszor.
Jobban örülnék neki ha nyíltsisakos küzdelem lenne, mert akkor nekünk áll a zászló!
Félek hogy a cipész eltaktikázza a meccset, attól meg pláne félek hogy szét rúgatja a kedvenceinket... ( ez roninknak nem kedvez )
DE NE ÍGY LEGYEN!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem mindenki ozsika, sokkal többen védtük, nézd meg, h én milyen véleményen voltam például. Néhányan akadtak, akik ezt felfújták.
A mérkőzés kimenetelének ehhez semmi köze sem lesz, szerintem.
A mérkőzés kimenetelének ehhez semmi köze sem lesz, szerintem.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Köszi!!Bocsi h így írtam le,csak már télleg nagyon idegesít hogy mindenki(még itt is) Ronaldinhot baszogatja!!!Nem hogy inkább kiállnánk mellette!!!Bezzeg ha rúg egy gólt a madrid ellen akkor ő lesz a király megint..Ezt nem így kell felfogni!!Számomra most is ő a király!!
???
-
- Az Eurobarca Anonymusa
ozsika hsz-ban sok igazság van, bár stílusa elég érdes. Ettől még, igaz. 

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Már bocsi h írok meg minden,de aki ronaldinhot ezért a videóért szídja az hülye!!Komolyan mondom nem vagytok normálisak(Tisztelet a kivételnek)..Nem lehet úgy focizni h ne élveznéd a játékot(aki focizik az tudja)!!És amikor nagyon ment neki a pályán hogy jáccott??Büntető elött odaállt és vigyorgott meg beszélgetett..Olyankor miért nem basztátok le??
Komolyan mondom h azt se tudjátok mit beszéltek néha ahogy így olvasgatom a kommenteket!!!
Bocs akit megbántottam ezzel,de ez így van!!!
Hajrá Barca!!!Megverjük a Madridot 3-1re!!!
Komolyan mondom h azt se tudjátok mit beszéltek néha ahogy így olvasgatom a kommenteket!!!
Bocs akit megbántottam ezzel,de ez így van!!!
Hajrá Barca!!!Megverjük a Madridot 3-1re!!!
???
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A csapatnak egyetlen tagja van, akinek teljesítménye nem Barcához méltó, de az nem R10. Azt hiszem, mindenki tudja kire gondolok.FCB_gábor írta:Tőlem akár bohócnak beöltözve is lenyomhatná az edzéseket, ha a mérkőzéseken mutatott teljesítménye a Barcahoz méltó lenne.

- home
- Jugador d'estrella
én rijkaard mellet vagyok/voltam...FCB_gábor írta:Na mind1, nem vagyunk egyformák. Csak nem értem akkor miért mondjátok az edzőre, hogy puhány amikor benneteket sem zavar az ilyesmi.home írta:pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...
Mint a csapat egyik meghatárózó tagja és vezéregyénisége, akinek be kellene bizonyítania, hogy megérdemelten helye van a Barca keződjében, neki kellene a többieket űznie, hajtania. Elszántságából a többiek is erőt meríthetnének.

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Remélem, ha legközelebb munka közben hülyéskedsz, akkor fegyelmit kapsz, vagy kirúgnak
Erőől enyit, nem sztahanovista, és kész! Tudod mit, hívd fel az egyik illetékest, aki ott volt, és végignézte, ő megmondja neked, mi hogy van, számomra elképzelhetetlen, hogy ő lustálkodik, nem koncentrál, amikor kell. Ha ez ennyire meglepett, hogy ő ilyen, akkor te még nem láttad őt játszani, nyilatkozni, edzeni eddig. Ha ezen a 4-5 percen múlik, akkor le....magam, de tényleg. Én nem láttam hogy mások megszakadtak volna melette. És még mindig Gutival érvelek, őt miért nem bántját a Madrid szurkerek? 48mp filmből 18an hülyéskedik, hát..., sztem meghízott alatta 5-6 kgot XD

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem gondolom, hogy egy-két jópofaság kizárja az elszántságot, a küzdést, a hajtást. Jól írta itt az előttem szóló: nem apácazárda ez, hanem futballedzés.FCB_gábor írta:Na mind1, nem vagyunk egyformák. Csak nem értem akkor miért mondjátok az edzőre, hogy puhány amikor benneteket sem zavar az ilyesmi.home írta:pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...
Mint a csapat egyik meghatárózó tagja és vezéregyénisége, akinek be kellene bizonyítania, hogy megérdemelten helye van a Barca keződjében, neki kellene a többieket űznie, hajtania. Elszántságából a többiek is erőt meríthetnének.

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Én semmi különöset nem láttam ezen a felvételen!Az hogy az edzés nem úgy zajlik mint egy apácazárdában szerintem nem probléma!Az hogy Ronnie jópofáskodott ÉÉS?
Mi a gond???túúúúl van már pörgrtve ez az egész story!Az Elumundo meg már most a képzeletbeli bűnbakot keresi,ha nem úgy alakulna a meccs!SZÁNALMAS!Én nem emlékszem,hogy tavaj ennyit foglalkoztak volna mondjuk Raul pocsék teljesítményével.....mindegy is de én úgy érzem,hogy az értékeinket inkább meg kellene őrizni,nem pedig nevetség tárgyává tenni azt.. 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Na mind1, nem vagyunk egyformák. Csak nem értem akkor miért mondjátok az edzőre, hogy puhány amikor benneteket sem zavar az ilyesmi.home írta:pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Akkor lenne baj,ha nem így állna a dolgokhoz!Ronaldinho ilyen!Sírnia kéne edzésen vagy mi??FCB_gábor írta:Mint minden másnak, ennek is megvan a maga helye és ideje. Egy rendkívül fontos mérkőzés előtt állunk, Ronaldinhonak -úgy néz ki- nincs biztos helye a csapatban. Nem hiszem, hogy most a hülyüléssel kellene foglalkoznia, mégha nem is ez a jellemző rá az edzés egészében.home írta:érdekes, nekem nem...ronaldinho ilyen. egyébként többször is mondták a csapattársai, puyol is mikor a barcába jött, hogy jó hangulatot teremt az öltözőben, egészen más mint régen...és ez így van jól, gondolom amikor a csapat bl-t nyert és ronnie istenkirály volt, akkor is készülhettek volna ilyen képek, csak nem lett volna értelme, mert tökmindegy mennyit hülyéskedik, isteni
csak hiszek...
Melyik csapatnál számít komoly dolognak a cica??Meg a kocogás??
Nem taktika vagy iesmi közba hülyül....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure