Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez durvaBoixos írta:na, ha már a magyar játékosok topikjában szóba került Király bekapott 11es góljánál a pö.cs bíró, itt van egy díszpéldány ebből a témakörből:
http://www.youtube.com/watch?v=VJwAE5Mtrxc&NR=1
Próbáld meg:ITTsasi1 írta:Nem tudtok egy jó oldalt, ahol gyorsan egyszerűen meg lehet nézni az európai top ligák tabelláit, gollövőlistáit?
Eddig az origo.hu vol ez nekem, de már vagy 3 hete megszűnt ez náluk valamiért.
www.skysports.comsasi1 írta:Sajnos a nemzetisport nem írja a gollövőlistát, a másikhoz meg reg.-elni kéne.....La Pulga írta:Nem tudom,hogy ez megfelel-e neked:
www.fociguru.hu
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146825& -> Ott fölül tudod változtani a ligákat!
![]()
Remélem tudtam segíteni!
azért kösz.
Sajnos a nemzetisport nem írja a gollövőlistát, a másikhoz meg reg.-elni kéne.....La Pulga írta:Nem tudom,hogy ez megfelel-e neked:
www.fociguru.hu
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146825& -> Ott fölül tudod változtani a ligákat!
![]()
Remélem tudtam segíteni!
Teljesen egyetértek!LG írta:Sztem a 2002-s spanyol válogatott volt minden idők legerősebb spanyol válogatottja. Ott minden jo volt, ment a játék Camacho mesterrel, csak aztán jött a koreai meccs és a két megnemadott gol. Bár már az Irek elleni továbbjutásukat is megnehezitette a biro két 11-el. Akkor azután sok nagy spanyol játékos vonult vissza a válogatottságtol, akiket potolni nem tudott azota senki. Ez a vállogatott sehol sincs ahhoz képest...2004ben alig birták a csoportban leverni az oroszokat, a görögökkel döntetlen, portugál zako, 2006 a franciáktol kikaptak már a 16 között...Most bizhatnak a fiatalokban, de én nem sok jot josolok nekik.Lionel85 írta:Bízom a spanyolokban, hogy végre összejön már nekik valami, mert amit eddig vb-ken és EB-ken mutattak, az elég kevés, még ha csak hajszállal is maradtak le egy-egy továbbjutástól. (2000-ben aranytizenegyes a hosszabbításban, 2002-ben koreai csalás)
Sztem a 2002-s spanyol válogatott volt minden idők legerősebb spanyol válogatottja. Ott minden jo volt, ment a játék Camacho mesterrel, csak aztán jött a koreai meccs és a két megnemadott gol. Bár már az Irek elleni továbbjutásukat is megnehezitette a biro két 11-el. Akkor azután sok nagy spanyol játékos vonult vissza a válogatottságtol, akiket potolni nem tudott azota senki. Ez a vállogatott sehol sincs ahhoz képest...2004ben alig birták a csoportban leverni az oroszokat, a görögökkel döntetlen, portugál zako, 2006 a franciáktol kikaptak már a 16 között...Most bizhatnak a fiatalokban, de én nem sok jot josolok nekik.Lionel85 írta:Bízom a spanyolokban, hogy végre összejön már nekik valami, mert amit eddig vb-ken és EB-ken mutattak, az elég kevés, még ha csak hajszállal is maradtak le egy-egy továbbjutástól. (2000-ben aranytizenegyes a hosszabbításban, 2002-ben koreai csalás)
Remélem,hogy a C-ből,Hollandia továbbjut,a többi nagyon nem érdekel,egyik csapatot sem bírom,sőt...Game90 írta:Hát azt kilehet jelenteni, hogy a C csoport a legerősebbdali írta:EB sorsolás Eurosporton most
A-Svájc Törökország Portugália Csehország
B-Ausztria Lengyelország Németorszag Horvátország
C-Hollandia Franciaország Románia Olaszország![]()
D-Görögország Oroszország Spanyolország SvédországValaki nagyon megszívja majd abban a csoportban. A többi 3 csoportban van 1 nagyon erős csapat, a többi 3 kb. egyforma erőt képvisel.
Amikor a szezon előtt leírtam, hogy nem adjuk őt kölcsön, sőt, játszani fog, azt sem hitték volna sokan. Aragones imádja a srácot, lehet hogy titkos fegyvernek kiviszi. Persze ehhez játszania kell, de majd meglátjuk. Van egy olyan érzésem, hogy ott lesz.Aprieto írta:Bojan ott lesz? Pont egy EB-re fogja kivinni ARAGONES? Még ha nem lennének olyan csatárai a spanyol válogatottak, mint Villa, Torres hogy a többieket ne is említsük.
Akkor van esélye Bojannak kijutni, ha folyamatos játéklehetőséget kap Rijkaardtól. (Eto'o mellett mennyit?)
És még akkor sem biztos.
Biztos vagyok benne hogy nemlesz ott, most sok jo csatára van a spanyol gárdának, tamudo, villa, torres, morientes, raúl, stb..Aprieto írta:Bojan ott lesz? Pont egy EB-re fogja kivinni ARAGONES? Még ha nem lennének olyan csatárai a spanyol válogatottak, mint Villa, Torres hogy a többieket ne is említsük.
Akkor van esélye Bojannak kijutni, ha folyamatos játéklehetőséget kap Rijkaardtól. (Eto'o mellett mennyit?)
És még akkor sem biztos.