dehogyis, 200-250 euróért már nagyon faja helyet kapsz.Ronal.10 írta:helyszinen szurkolni??? voltál már el classiconmypeter írta:Gyerekek, marha izgatott vagyok. Rég volt ilyen clásico, mikor ennyi múlott egy meccsen:
- Frank széke
- bizonyíték, hogy nem Messi miatt megy csak, amikor megy
- versenyben maradni a bajnoki címért
-megmutatni Európának, hogy senkinek nem leszünk könnyű ellenfele
-karácsony előestéje van (ezért nem tudok a helyszínen szurkolni...)
szóval marha izgatott vagyok.
Gyerünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
télleg 250ezer forint?
Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudja valaki megmondani, h nem-e fogja a mai meccset valamilyen oldal közvetíteni?
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
helyszinen szurkolni??? voltál már el classiconmypeter írta:Gyerekek, marha izgatott vagyok. Rég volt ilyen clásico, mikor ennyi múlott egy meccsen:
- Frank széke
Gyerünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

télleg 250ezer forint?
- robertfcb
- Capitá del Barça
Már alig 1 óra van hátra a kezdésig. Nagyon remélem, hogy nem fognak csalódást okozni a fiúk, és behúzzák ezt a Clasico-t. R10 most megmutathatja , hogy mire is képes, remélem kezdő lesz. Força Barça!!!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Gyerekek, marha izgatott vagyok. Rég volt ilyen clásico, mikor ennyi múlott egy meccsen:
- Frank széke
Gyerünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Frank széke
-
- Capitá del Barça
Azért azt be kell vallani hogy multkor nagyon csicska módon lett döntetlen.Egy félidő emberhátrányban,a real még tizenegyest is kapott(ez nálam mindig kevesebb mint az akció gól).Kötelező a győzelem ha még ilyen mostoha körülmények között is döntetlen lett.takivini írta:Már csak másfél óra...
Úristen...![]()
![]()

Nekem sincs, le is megyek egy pubba meccsetnézni.Dóczy írta:bakker, remélem valaki írja a legfontosabb eseményeket, mert nincs sportklubom!
úgy látszik, csak nekem nincs

-
- Az Eurobarca Anonymusa
17.22h:
A várható kezdő az elmundo szerint_
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Yaya, Deco, Xavi - Iniesta, R10, Eto'o
Ámen.
A várható kezdő az elmundo szerint_
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Yaya, Deco, Xavi - Iniesta, R10, Eto'o
Ámen.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Szrintem ez a Ronaldinho ügy (csere e vagy sem) ez azért játsza Rijkaard, egyrészt hogy megtévessze a madridot, másrészt meg hogy ne stresszelje magát Roni, ne kezdjen el már hetekkel a meccs előtt azon gondolkozni h vajon mit fogok csinálni a Madrid ellen... Sztem ha ez bejön, mármint h Roni kummajól fog jáccani, a motiváció miatt meg amiatt hogy meg akarja mutatni mindekinek, h ne irja még le őt sneki, akkor Franky egy óriási stratéga... és véleményem szerint, így belegondolva, jókor vette el egy picit a arcát Franky, Roninak..pont a madrid meccs előtt...
sztem be fog jönni!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem lesz piros,de ezúttal madridi fogja kapniIlúvatar írta:Na én meg sztem tuti kapunk pirosatfcjoc írta:szerintem touré fogja a legnagyobbat játszani eto'o mellett. ez csak egy megérzés. nemtudom, de valahogy így érzemgondoltam közlöm veled drága fórum
Yaya bedurvulhat...

FORZA BARCAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
Na én meg sztem tuti kapunk pirosatfcjoc írta:szerintem touré fogja a legnagyobbat játszani eto'o mellett. ez csak egy megérzés. nemtudom, de valahogy így érzemgondoltam közlöm veled drága fórum

bakker, remélem valaki írja a legfontosabb eseményeket, mert nincs sportklubom!
Szerintem Gudi rug egy bombagólt!
Eto hozza a formáját, s a végén elbénázzuk a meccset , így 2:2-es döntetlen lesz... ezt érzem!
Remélem, h nem fog beteljesedni..

Szerintem Gudi rug egy bombagólt!
Eto hozza a formáját, s a végén elbénázzuk a meccset , így 2:2-es döntetlen lesz... ezt érzem!
Remélem, h nem fog beteljesedni..
Katasztrófális, borzasztó karácsonyom lesz, ha nem nyerünk, most mindent belekell adni, ha nem megy a szép játék, akkor csúszni-mászni kell, mindenáron megkell szerezni a győzelmet!
szerintem touré fogja a legnagyobbat játszani eto'o mellett. ez csak egy megérzés. nemtudom, de valahogy így érzem
gondoltam közlöm veled drága fórum 

-
- Barça B
Már alig várom !!Szerintem borsozni fog a hátam ha meglátom az élőképet!!megütjük a madridot!!!
FORCA BARCAAAAAAAA!!!!!!

FORCA BARCAAAAAAAA!!!!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Remélem hogy nagyon szép játékkal és legyen az 1 de inkább 2-3 góllal gyűzzünkLa Pulga írta:Nyerni kell és kész. Akár egy góllal is!

No meg egy pörgős Ronaldinhoval !!!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
13 és fél éves vagyok.varga tamás írta:Kicsi Bolha! Te Barcások között a legügyesebb, legkreatívabb 'festő', légy üdvözölve. És a jövő évben is tartsd meg ügyi-fogyisságodatLa Pulga írta:Nyerni kell és kész. Akár egy góllal is!
, és örvendeztess meg minket ilyen ajándékokkal!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Tisztelettel: Tamás
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Marquez esetleges sérülése esetén a Zambi-Puyol-Milito-Abidal vagy a Puyol-Thuram-Milito-Abidal sorral állunk fel?
Netán a Puyol-Edmilson-Milito-Abidallal?
Azért jó lenne, ha Rafa végigbírná, mert annak sincs sok értelme, hogy kezdő lesz aztán 20-30perc után le kell cserélni.

Netán a Puyol-Edmilson-Milito-Abidallal?

Azért jó lenne, ha Rafa végigbírná, mert annak sincs sok értelme, hogy kezdő lesz aztán 20-30perc után le kell cserélni.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kicsi Bolha! Te Barcások között a legügyesebb, legkreatívabb 'festő', légy üdvözölve. És a jövő évben is tartsd meg ügyi-fogyisságodatLa Pulga írta:Nyerni kell és kész. Akár egy góllal is!

Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Tisztelettel: Tamás