Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez van fafejAwertzu elhúzzhatsz a jó anyádba, a miadridista haverjaidhoz, nem kellenek az idióta kommentjeid!
Egyébként nem tudod mennyit fizettetek ennek az idiótánka, akit bíró néven emlegetnek?
jó ötlet!!! iniesta meg hihetetlen mit meg nem tesz a csapatért! és vége!senzu írta:na most döntöttem el, hogy amíg Rijkaard az edző egy darab meccset nem nézek meg, hol van már az a foci amiért beleszerettem anno a barcába
retek írta:henry-t minek vettük meg????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miért is?mert nektek fujt az egész meccsen.....awertzu1 írta:4 perc????? na kapja be
Hát, nekem is eszembe jutott a nőszemély, aki megszülte...barcaftcfan írta:Ez megint mi volt Mejuto!!!!!!!!???????
A kumma anyád!
Írkálj inkább a margitistára, azt neked csinálták, ha jól tudom.awertzu1 írta:two minuten
utóbbiban le legyél olyan biztosretek írta:egyik szemem sír a másik nevet: a mecs eruszot tés vele 1ütt a bajnokság is. innen nincs tovább. amiért örülök, hogy RÁJKÁRD ELFOG TAKARODNI!!!!![]()
Jaja, nem biztos, sajnos...kovinho írta:Arra azért ne végy mérget sajnos...retek írta:egyik szemem sír a másik nevet: a mecs eruszot tés vele 1ütt a bajnokság is. innen nincs tovább. amiért örülök, hogy RÁJKÁRD ELFOG TAKARODNI!!!!![]()