Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hmm,ez érdekes kérdés!Bányász írta:Ez annyira rossz!
Amikor nyert a csapat miért nem kívántátok a vesztét??
amikor megnyerte a választást laporta és rijkaardot idehívta edzőnek, a 2003mas őszünk borzalmas volt. akkor ment ki a boixos nois laporta háza elé és telefestették az aszfaltot mindenféle üzenetekkel, amik elég kemények voltak.Grege írta:Mi ez a 2003-s sztori???Boixos írta:a gépfegyver azért erős, de ettől függetlenül előbb utóbb őt is megfogják látogatni, ha nem mond le, úgy, mint laportát '03ban.
Mi ez a 2003-s sztori???Boixos írta:a gépfegyver azért erős, de ettől függetlenül előbb utóbb őt is megfogják látogatni, ha nem mond le, úgy, mint laportát '03ban.
- talán azért, mert nem Ő nem teljesített a pályán...Badi írta:nem tudom figyeltétek-e, de nem lengette senki a fehér zsebkendőjét a meccs után
Inkább gépfegyberrel kéne várni ha nem mond le.Reméelm, lesz annyi esze h lemond....Boixos írta:lehet, h a háza előtt már fehér lepedővel és spontán aszfaltrajz versennyel várják a fiatalok...Badi írta:nem tudom figyeltétek-e, de nem lengette senki a fehér zsebkendőjét a meccs után
wtf? mikor ha nem most?
Sajnos... Teljesen igazad van...Bodi írta:Nem akarok senkit elkeseríteni,de Frank nyárig tuti maradni fog.
Az ismételten elbukott bajnoki cím után fogják csak elküldeni...
lehet, h a háza előtt már fehér lepedővel és spontán aszfaltrajz versennyel várják a fiatalok...Badi írta:nem tudom figyeltétek-e, de nem lengette senki a fehér zsebkendőjét a meccs után
wtf? mikor ha nem most?
Ronaldinho és Deco is a kezdőbe KELL!ozsimiki írta:Hát nagyon nem szeretném,ha Frank a padon kezdetné Ronniet is,főleg úgy,h Decot isMindkettőre szükség van,de R10 játéka érzésem szerint az elejétől nagyon hasznos lenne,ezért kezdőbe vele! Persze ha padozik nem jelenti egyenes arányosan azt,h buktuk a cuccot,de nagyobb a sansz rá,szóval kezdőbe!