Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nomeg talán a védelem sokszor maradt nagyon lazán.. csakugy simán passzolgattak Robinhoék... ez a mai vereség.. nagyon fájó..Maxi írta:Szívesen megnéznék egy statot, mert ha jól emlékszem a 60.ik perc környékén 5-tel többet szabálytalankodtunk!Nem kell a Madridra fogni!Sz@rok voltunk nem kicsit, ennyi!Ronaldinho&Barca írta:
Én azthiszem hogy talán a túlzott sőt rengeteg szabájtalanság volt az amivel nyert a Real.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Blest
- Jugador d'estrella
kicsit offos:Mihu írta:Akkor valószinűleg nem láttad a Getafe elleni meccsetPrimitive írta:Ne feledd, pár nap és új esztendő, új remények. Addigra bármi megtörténhet. Én hiszem, hogy tudnánk nyerni MadridbanMég egyszer ilyen rosszul lehetetlenség játszani
na jó én utálom lassan egész madridot..

kicsit onos:
a mai meccset nem nehéz értékelni.okokat annál nehezebb már megtalálni, illetve megkeresni..idővel minden megoldódik de persze nem magától

-
- Entrenador del Barça
Szívesen megnéznék egy statot, mert ha jól emlékszem a 60.ik perc környékén 5-tel többet szabálytalankodtunk!Nem kell a Madridra fogni!Sz@rok voltunk nem kicsit, ennyi!Ronaldinho&Barca írta:
Én azthiszem hogy talán a túlzott sőt rengeteg szabájtalanság volt az amivel nyert a Real.
Forca Barca
-
- Entrenador del Barça
Sztem köze nem volt a tizihez.A bíró meg egyértelműen nektek fújt,de nem ellenünk,ezek a spanyol bírók,most így jött ki!De kár ezen vitatkozni teljesen megérdemelten győztetek!Buitre írta: A bíró mindent egybevéve lehet, h inkább a Madridnak fújt (vagy csak engedte a keményebb játékot?), de pld. Robinhonak sem adta meg a tiszta tizit.
Forca Barca
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én azthiszem hogy talán a túlzott sőt rengeteg szabájtalanság volt az amivel nyert a Real.Maxi írta:Rossz meccset néztem volna?Az egyik legrosszabb meccsünk volt az idény során, mondjuk lassan már kiválogatni sem lehet a melyik volt rosszabbRonaldinho&Barca írta: Nemvolt rossz a játékunk,
Ronaldinho varázsolt, de hiányzott a segédje.Ronaldinho pedig...Inkább maradt volna a padon!Az én véleményem, egy nagyon rossz meccsen egy nagyon rossz csapat nyert,bár ez nem vigasztal mert mi még rosszabbak voltunk!De ők legalább csapat, mi meg valami más!
Megszakította a ritmusunk a passzjátékunk... persze voltka szép helyzeteink.. de bekelett volna őket rugni azért..
Szegény Henry és őt nagyon sajnálom.. ahogy edzett egész héten és készült.. ejnye-bejnye Frank bácsi...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Buitre
- Jugador d'estrella
rég láttam ennyire kevéssé kibontakozni a Barca kp zsugáját, ez nyilván 2 okra vezethető vissza: a Real nagyon fegyelmezetten védekezett, a Barca pedig tudása alatt "teljesített".
Semmi nincs még megnyerve/elveszítve!
A bíró mindent egybevéve lehet, h inkább a Madridnak fújt (vagy csak engedte a keményebb játékot?), de pld. Robinhonak sem adta meg a tiszta tizit.
Messi nagyon hiányzott a Barcaból.
Semmi nincs még megnyerve/elveszítve!
A bíró mindent egybevéve lehet, h inkább a Madridnak fújt (vagy csak engedte a keményebb játékot?), de pld. Robinhonak sem adta meg a tiszta tizit.
Messi nagyon hiányzott a Barcaból.
-
- Entrenador del Barça
Rossz meccset néztem volna?Az egyik legrosszabb meccsünk volt az idény során, mondjuk lassan már kiválogatni sem lehet a melyik volt rosszabbRonaldinho&Barca írta: Nemvolt rossz a játékunk,
Ronaldinho varázsolt, de hiányzott a segédje.

Forca Barca
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
háát mit is mondjak... ez a meccs ez nem a miénk volt!
A real nagyon magabiztos volt, és a támadásaik is nagyon biztosska és erőssek voltak!
Sajnos talán hiányzott a falu varázslója ( Messi ) aki tlaán előállt volna egy kis egyedi produkcióval.
Szegény Henry is edzett mint az őrült végül a kor döntött ugylátszik..
Nemvolt rossz a játékunk, de azért Eto'o is nagyon hosszú idő után tért vissza, látni lehetett.
A real nagyon magabiztos volt, és a támadásaik is nagyon biztosska és erőssek voltak!
Sajnos talán hiányzott a falu varázslója ( Messi ) aki tlaán előállt volna egy kis egyedi produkcióval.

Szegény Henry is edzett mint az őrült végül a kor döntött ugylátszik..
Nemvolt rossz a játékunk, de azért Eto'o is nagyon hosszú idő után tért vissza, látni lehetett.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Karashu
- Jugador d'estrella
Igazi hazafi! Télleg, inkább szívjuk a Levante ellen inkább 5:0-ásat, csak a madrid ne tudjon fikázni!Szandi írta:A lányoknál is együtt jár a "nyavalygás a sportszeretettel, hidd el![]()
(és ha most el kezdesz belémkötni, akkor fájni fog)
Még jó, hogy nehéz elfogadni, hogy a kedvenc csapatom, kikapott az én megítélésem szerint a világ legszutykosabb csapatától! Kövezzetek meg! Tisztelet meg minden de én rühellem a margót! Minden vereség fájó, de tőlük! Inkább kapjunk ki 10 góllal az almeriától mint egggyel otthon ezektől!Elmondhatatlan [auto_cenzúra] érzés. És ha az önelégült margós fejekre gondolok na akkor még rosszab, és, ha arra, hogy frenki tovább napozik a kispadon mert ez a töketlen Laporta nem hajítja el Londonig legalább...nahát akkor vagyok kész...
A meccsről meg csak ennyit:
A Barca nem tudott focizni, a margó meg nem akart.
ÉS NAGYON CSÚNYÁN VÉGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pffffffffffffffffffffff.

pffffffffffffffffffffff.

Visca el BARCA! Visca Catalaunya!
- Mihu
- Director del Fútbol
Akkor valószinűleg nem láttad a Getafe elleni meccsetPrimitive írta:Ne feledd, pár nap és új esztendő, új remények. Addigra bármi megtörténhet. Én hiszem, hogy tudnánk nyerni MadridbanMég egyszer ilyen rosszul lehetetlenség játszani

-
- Llegenda del Barça
HA INNEN eljutnánk oda, h úgy mennénk a madridi klasszikusra, h ott kell eldönteni a dolgot, annak kra örülnék! és biztos vagyok abban, h egy ilyen szituban be is húznánk a cuccot!Mihu írta:Hát az tényleg rohadt nagy lenne. Rohadt nagy lenne hallgatni éveken keresztül azt, hogy látjátok Barcások...otthon nyertük meg a bajnoki címet egy El Clasico-n. Köszönöm de ebből inkább nem kérek. Ezt most kerek perec kijelentem: AZ IDEI BARCELONA-T NEM TARTOM ESÉLYESNEK ARRA HOGY MADRIDBAN GYŐZZÖN AZ EL CLASICO-N.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Grege írta:Belátva, h igazad van, és tényleg nem ezek a nagy dolgok az életben, azért halkan megjegyzem, h ilyet is csak egy lány tud mondaniRita írta:Váááá..miért csináljuk ezt????
mindenki azt mondja,hogy: Miért ő játszott?Miért nem inkább ő?
Miért nem cserélték le?
Miért kap még mindig bizalmat?
Miért ?Miért?Miért?Miért??
De ezen már nem tudunk változtatni akkor sem!!Honnan tudjátok,hogy Guddy jobb lett volna mint Deco?Akkor meg azt mondanátok,hogy mér nem inkább Deco?
Ez a meccs megtörtént már!Vesztettünk és nem lehet rajta változtani..ciki de ez van.Hiába idegeskedünk rajta de ha mögé nézünk akkor észre kell venni,hogy a világon semmi tragédia nem történt!
VESZTETTÜNK!Na és akkor mivan? 7 PONTTAL LE VAGYUNK MARADVA!Na és akkor mi van?még nincsi itt az idény vége,simán fölhozhatjuk.ÉS MIVAN HA NEM HOZZUK FÖL?Semmi..vesztünk..nem nyerjük meg a bajnokságot.a milliárdos barcásoknak ugrik egy kis pénze.Veszt a kedvenc csapatod.DE legalább NAGYVALÓSZÍNŰSGGEL kivágják Rijkaardot..
bocs de muszáj volt leírnom,mer mindig újabb és újabb oldalakat kell elolvasnom ami mind a nyavajgásainkról szólnak.nyavajogjanak azok akik ma olyan trágyák voltak a pályán..
Nekünk meg Boldog Karácsonyt........! Még jó, h mindenki nyavalyog, mert a kedvenc csapatunk ne kapjon ki, vagy ha kikap, akkor mázlival, bírói hiba miatt, de ne játszák le őket úgy, mint ma
!
Emellett persze neked is boldog karácsonyt, és tényleg no offence, de a nyavalygás a fiuknál a sportszeretettel jár általában, sajnos...
A lányoknál is együtt jár a "nyavalygás a sportszeretettel, hidd el

(és ha most el kezdesz belémkötni, akkor fájni fog)
Még jó, hogy nehéz elfogadni, hogy a kedvenc csapatom, kikapott az én megítélésem szerint a világ legszutykosabb csapatától! Kövezzetek meg! Tisztelet meg minden de én rühellem a margót! Minden vereség fájó, de tőlük! Inkább kapjunk ki 10 góllal az almeriától mint egggyel otthon ezektől!

A meccsről meg csak ennyit:
A Barca nem tudott focizni, a margó meg nem akart.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2007.12.23. 23:20:39-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Mihu
- Director del Fútbol
Olvass vissza kicsit és láthatod hogy a fórum 99%-a elküldené a búsba Rijkaardot. Illetve többen játékosokat is elengednének. Részemről: Zambi, Gio, Oleguer, Edmilson, Ezquerro.noucamp írta:Ez így ebben a formában ENNYI VOLT skacok nem gyanús?
Vagy az edző, vagy a csapat tipli.
Szerintetek melyiken kéne változtatni?
Gudjohnsent csak azért nem említem mert az utóbbi két meccsen mikor játszott, akkor egész jól szűrt a középpályán. Meglátjuk hogy mi lesz ebből aztán ha nem válik be akkor Ő is mehet Isten hírével.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Ne feledd, pár nap és új esztendő, új remények. Addigra bármi megtörténhet. Én hiszem, hogy tudnánk nyerni MadridbanMihu írta:Hát az tényleg rohadt nagy lenne. Rohadt nagy lenne hallgatni éveken keresztül azt, hogy látjátok Barcások...otthon nyertük meg a bajnoki címet egy El Clasico-n. Köszönöm de ebből inkább nem kérek. Ezt most kerek perec kijelentem: AZ IDEI BARCELONA-T NEM TARTOM ESÉLYESNEK ARRA HOGY MADRIDBAN GYŐZZÖN AZ EL CLASICO-N.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Ez így ebben a formában ENNYI VOLT skacok nem gyanús?

Visca el BARCA! Visca Catalaunya!
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én majdnem lerúgtam a tv-t, de már nagyjából lenyugodtam, haverom fel tud vidítani lagalábbRivaldo11 írta:Nekem pedig még a Karácsonyi vacsora sem fog ízleni...De vhogy muszáj túltennünk magunkat ezen, és bízni a jobb folytatásban. De ehhez változások kellenének...varga tamás írta:Én 31 évesen ugyanezt tettem, és még most sem nyugodtam meg. At hiszem megint egy álmatlan éjszaka elé nézek.Törpe írta:a 6 éves fiam elsirta magát meccs végén. ez mindent elmond a csapat játékárol!
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát az tényleg rohadt nagy lenne. Rohadt nagy lenne hallgatni éveken keresztül azt, hogy látjátok Barcások...otthon nyertük meg a bajnoki címet egy El Clasico-n. Köszönöm de ebből inkább nem kérek. Ezt most kerek perec kijelentem: AZ IDEI BARCELONA-T NEM TARTOM ESÉLYESNEK ARRA HOGY MADRIDBAN GYŐZZÖN AZ EL CLASICO-N.Primitive írta:Mekkora lenne már, ha Madridban dőlne el a bajnokság..
Én még azért mindíg optimistán állok a dolgokhoz. Azért hullajtanak még ők is pontokat, igaz, hogy tőlük függünk, de még nincs veszve semmi.
Rijkaard maradNOM COMMENT
![]()

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Mihu írta:És akkor Yaya Touré? Egyértelmű hogy Ő volt a legjobb a csapatban. Iniesta passzolási százalékát meglehetne nézni
La Pulga írta:Touré volt messze a csapat legjobbja akart, küzdött, futott, minden erejével küzdött az 1 - 1ért. Iniesta is jó volt, de nagyon pontatlan volt!![]()

- Primitive
- Entrenador del Barça
Mekkora lenne már, ha Madridban dőlne el a bajnokság..
Én még azért mindíg optimistán állok a dolgokhoz. Azért hullajtanak még ők is pontokat, igaz, hogy tőlük függünk, de még nincs veszve semmi.
Rijkaard marad
NOM COMMENT

Rijkaard marad

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Így igaz, az utolsó passzai nem voltk pontosak ma, de ő legalább váratlan megmozdulásokkal, lefordulásokkal veszélyeztetett, Yaya mellett azért rendre elfutottak, és ahogy már korábban is írtam, első félidőben, mintha pályán se lett volna. Mind1, max őket kettőjüket lehet ma kiemelni, nem veszünk össze, h ki volt közülük a jobb.Mihu írta:És akkor Yaya Touré? Egyértelmű hogy Ő volt a legjobb a csapatban. Iniesta passzolási százalékát meglehetne nézniGrege írta:Ini még így is a legjobb volt.
Azért írtam, h lefociztak minket, mert nekik nem kellett hajtani, csak a saját játékukat játszották, ez volt a céljuk, beállni, keményen védekezni, és kontrából megszerezni a győzelmet, ők elérték a céljukat, ha nem is szemet gyönyörködtetve, mi meg se közelítettük a mienket.Azt hiszem nem mondok nagy hülyeséget azzal, hogy szerintem 40-50% körül lehetett. Ami tőle mondanom sem kell hogy valami kritikán aluli. Yaya meg nagyokat szerelt a középpályán, mindenhova odaért ahova tudott (ha nem a másik csapattársa helyett dolgozott) a megindulásai addig jelentettek veszélyt, amíg le nem passzolta. Onnantól kezdve 0 volt a támadás.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekem pedig még a Karácsonyi vacsora sem fog ízleni...De vhogy muszáj túltennünk magunkat ezen, és bízni a jobb folytatásban. De ehhez változások kellenének...varga tamás írta:Én 31 évesen ugyanezt tettem, és még most sem nyugodtam meg. At hiszem megint egy álmatlan éjszaka elé nézek.Törpe írta:a 6 éves fiam elsirta magát meccs végén. ez mindent elmond a csapat játékárol!
Rivaldo-A Legnagyobb.