meglátásom szerint, egy olyan kreativ, támadáófutballt erőltető edző kellene nektek mint mourinho.. ( és egy jó ronaldinho

Igy van, sajnos ezen a meccsem, és most egész ősszel sokkal jobbak voltatok. Ebben a meccsben semmi pozitiv nem volt számunkra, amiben reménykedtem, h a meccs után Ferenc testbér le mond, az se jött be...a 7 pont még nem lenne behozhatatlan, de ha Ferenc testvér marad, és folytatja a megkezdett munkát, ahogy ő mondta, akkor az nemhogy csökkenni nem fog, hanem hamarosan 10 fölé növekxik...RobinhoKing írta: vannak teljesen korrekt vélemények,akik képesek belátni tényeket,dolgokat.Ugyanakkor vannak jópáran akik inkább azt próbálják maguknak bizonygatni,hogy ha nem megy a barcának,akkor a Real is ugyanolyan sz*r.Ez teljesen fölösleges,csak magadat csapopd be.Volt már a Bernaubeuban 0-3,tudom milyen érés.Meg kell tanulni elviselni azt hogy vannak rosszabb időszakok.Nekünk is kijutott bőven elhiheted.
Nem a 2 évvel ezelőtti Barcával kell előjönni. Jobbak voltunk, ez tény. Több veszélyes kontránk is volt, amelyeket ha nem hülyéskedünk el, sima 0-3. Pepe iszonyat nagyot játszott, azt hiszem nem hibáztam mikor a 2007-es év legjobb igazolásának mondtam...csababarca írta:hát én iniesta nyilatkozatával értek egyet...nincs nagy különbség a két csapat között még így se h mi ultra [auto_cenzúra] vagyunk....ezeket egy 2 évvel ezelőtti barca egy 5el küldi haza....
én pepére sose mondtam semmi rosszat,de amit eddig teljesített az kabaré volt....tegnap azért jól játszott,de nem állították nagy feladat elé...
meg különben is itt sztem senki nem a tudását kérdőjelezte meg,hanem az árát...és az bárhogy is teljesít nagyon magas volt ....
nah remélem tavasszal fordul a kocka....
hajrá Barca
hát ebben nem lennék olyan biztosezeket egy 2 évvel ezelőtti barca egy 5el küldi haza....
hány mecsét láttad?egyedül a Sevilla elleni szuperkupán játszott sz*rul.Azóta?láttad tegnap.És szerintem az hogy egy Eto'o vagy egy Ronaldinho nem tudott mit kezdeni vele,az elég nagy dolog.Szerintem.én pepére sose mondtam semmi rosszat,de amit eddig teljesített az kabaré volt....tegnap azért jól játszott,de nem állították nagy feladat elé...
most ezt ugye te sem gondolod komolyan?bocs de ez eléggé röhejes.És szerncsések voltak, mert minden labda hozzájuk pattant a gól pedig egy lecsúszott lövésből született.
Régen számított a hazai pálya, akkor minden más volt. És szerncsések voltak, mert minden labda hozzájuk pattant a gól pedig egy lecsúszott lövésből született. Továbbá szerencsések voltak, mert amíg náluk minden fontos játékos egészséges, addig nálunk a legfontosabb pont lesérül a mérkőzésre.LG írta:GáborMár hogy ne számitana ki van otthon
Nézd meg akkor az idei hazai, és idegenbeli meccseinket. Meg amugy is, egy El Classicon oriási jelentősége van ennek, a hazai csapat mindig esélyes
![]()
SzerencseEz nem szerencse volt, nekünk helyzetünk sem volt, a madridnak 3-4 ziccere volt még. Mindenben fölül multak minket, sokkal jobbak volt, megérdemelten nyertek, akár több gollal is sikerülhetett volna nekik...
Ez a meccs szégyen volt, a 100 ezer Barca szurkolo nem is tudom mit érezhetett a Nou Campban, szörnyü érzés lehetett nekik
Már a Getaféval is megtudta verni Rijkaardot. Én az után a 4-0 után küldtem volna el. Lehet, h csak egy spanyol kupa volt, de ilyen kerettel egy Getafétol 4-0ra kikapnialbicelesteX írta:gratulálok a madridnak főként schusternek!nagyobb stratéga mint aki a barcát irányítja!!!