2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De van Robinhotok,Sneijderetek,Gutitok....!ra95 írta:Nem lehet mindig egy Zidane-unk, Figónk, Ronaldónk, de azért a kisebb csapatok ellen, simán játszhatunk most is látványosan (pl Villarreal), és azért sok kisebb csapat van a technikai tudás szempontjából is.Mind1,nem fogjuk meggyőzni egymást:)
Én akkor is azt mondom,h valószínűleg nem szeretted volna meg a Realt ha ezt a focit játsza...!És nekem ez a lényeg!Az eredmény érdekében feladták azt amiért a Real volt a Real!
És biztos hihetetlen,de még nem örültem Barca győzelemnek amikor a csapat nem "Barcásan"játszott!Jó,ez túlzás... de van benne igazság!
Én nem is mondtam,h jobbak voltunk!Mihu írta:Puyol is lenyilatkozta hogy nem érdekli hogy milyen játékkal de meg kell verni a Real-t. Legyen ez sziporkázó gálaelőadás vagy csúnya, védekező, játékot tördelő erőfutball. Pedig a Barcától nem ezt várjuk. Tudod van egy olyan mondás hogy okos enged, szamár szenved. A Real tudta hogy mi próbáljuk majd játszani a focit, tehát támadni fogunk, ők pedig mostanában nagyon jól kontráznak. Ezzel fognak megverni minket. Hát bejött. Ha ők is próbáltak volna játszani, akkor lett volna egy gólgazdag meccs, viszont nem tudni hogy ki győzött volna. Okos, felépített taktikával megvertek minket. Ez nem a régmúlt amikor arról szólt az egész hogy ki tud nagyobb gólt akasztani 25-ről. Ez már kőkemény taktikai harc. Savanyú a szőlő én elhiszem. Nekem is. De ne vegyük el a Realtól hogy tegnap jobbak voltak mint mi. Akármennyire is Barcások vagyunk, ne mondjuk azt hogy mi voltunk a jobbak mert aki ezt mondja az nem lát tovább a saját orránál.Bányász írta:Tökéletesen játszott??
Én még nem láttam olyan Clásicot amin bármelyik csapat is a kontrákra épített volna!És valahogy a Realtól nem ezt várja az ember!Tehát [auto_cenzúra] volt a Madrid is és a Barca is!
Bocs,a kontrákat jól játszottátok,de azt nem ezen a szinten lévő csapatoknak kell játszani mert az számomra nem szimpatikus(ha egy Real szintű csapat erre játszik)!
Ettől függetlenül gratulálo a Realnak!Nyertek!
De megyünk még a Bernabeuba,egy sokkal jobb Barcával!
Rettegjetek!
Nem lehet mindig egy Zidane-unk, Figónk, Ronaldónk, de azért a kisebb csapatok ellen, simán játszhatunk most is látványosan (pl Villarreal), és azért sok kisebb csapat van a technikai tudás szempontjából is.Mind1,nem fogjuk meggyőzni egymást:)
Én akkor is azt mondom,h valószínűleg nem szeretted volna meg a Realt ha ezt a focit játsza...!És nekem ez a lényeg!Az eredmény érdekében feladták azt amiért a Real volt a Real!
És biztos hihetetlen,de még nem örültem Barca győzelemnek amikor a csapat nem "Barcásan"játszott!Jó,ez túlzás... de van benne igazság!
Puyol is lenyilatkozta hogy nem érdekli hogy milyen játékkal de meg kell verni a Real-t. Legyen ez sziporkázó gálaelőadás vagy csúnya, védekező, játékot tördelő erőfutball. Pedig a Barcától nem ezt várjuk. Tudod van egy olyan mondás hogy okos enged, szamár szenved. A Real tudta hogy mi próbáljuk majd játszani a focit, tehát támadni fogunk, ők pedig mostanában nagyon jól kontráznak. Ezzel fognak megverni minket. Hát bejött. Ha ők is próbáltak volna játszani, akkor lett volna egy gólgazdag meccs, viszont nem tudni hogy ki győzött volna. Okos, felépített taktikával megvertek minket. Ez nem a régmúlt amikor arról szólt az egész hogy ki tud nagyobb gólt akasztani 25-ről. Ez már kőkemény taktikai harc. Savanyú a szőlő én elhiszem. Nekem is. De ne vegyük el a Realtól hogy tegnap jobbak voltak mint mi. Akármennyire is Barcások vagyunk, ne mondjuk azt hogy mi voltunk a jobbak mert aki ezt mondja az nem lát tovább a saját orránál.Bányász írta:Tökéletesen játszott??
Én még nem láttam olyan Clásicot amin bármelyik csapat is a kontrákra épített volna!És valahogy a Realtól nem ezt várja az ember!Tehát [auto_cenzúra] volt a Madrid is és a Barca is!
Bocs,a kontrákat jól játszottátok,de azt nem ezen a szinten lévő csapatoknak kell játszani mert az számomra nem szimpatikus(ha egy Real szintű csapat erre játszik)!
Ettől függetlenül gratulálo a Realnak!Nyertek!
De megyünk még a Bernabeuba,egy sokkal jobb Barcával!
Rettegjetek!
Mind1,nem fogjuk meggyőzni egymást:)ra95 írta:Modern fociban alap, h minél többen besegítenek a védekezésben, de amikor kellett, akár 5-en is ott voltunk a Barca kapuja előtt...Persze,én mondtam,h jobb volt a Real(lehet nem),vagyis nagyon jól játszotta amit játszott..de volt,h minden játékos az ő térfelükön volt,illetve még RvN és Raul is a saját térfelén,és nem a meccs végén!
Inkább mentek volna bele "tili-toliba"ahogy Te mondod,és lett volna mondjuk 2-3!Azt jobban viseltem volna!
Ha tili-toliba megyünk bele, akkor biztos nem 2-3 lett volna, hanem kikapunkRonaldinho előbb átjátssza Ramost egy az egyben, mint Sneijder Puyolt... Büszkék is vagytok rá, h milyen technikás játékosaitok vannak, csak aztán azt nem tudom mire mentek ezzel egy olyan szevezett csapat ellen, mint a miénk...
más: a Pepe vitát én nem folytatom, úgyse győzőm meg azokat akik eddig sem ismerték el az igazi értékét, meg azokat akik azt mondják könnyű dolga volt![]()
![]()
Utolsó gondolatom!ra95 írta:
más: a Pepe vitát én nem folytatom, úgyse győzőm meg azokat akik eddig sem ismerték el az igazi értékét, meg azokat akik azt mondják könnyű dolga volt![]()
![]()
Modern fociban alap, h minél többen besegítenek a védekezésben, de amikor kellett, akár 5-en is ott voltunk a Barca kapuja előtt...Persze,én mondtam,h jobb volt a Real(lehet nem),vagyis nagyon jól játszotta amit játszott..de volt,h minden játékos az ő térfelükön volt,illetve még RvN és Raul is a saját térfelén,és nem a meccs végén!
Inkább mentek volna bele "tili-toliba"ahogy Te mondod,és lett volna mondjuk 2-3!Azt jobban viseltem volna!
Persze,én mondtam,h jobb volt a Real(lehet nem),vagyis nagyon jól játszotta amit játszott..de volt,h minden játékos az ő térfelükön volt,illetve még RvN és Raul is a saját térfelén,és nem a meccs végén!ra95 írta:Nemrég pont vki írta, h a Madrid eddig mindig a kontrára játszott a Barca ellenTökéletesen játszott??
Én még nem láttam olyan Clásicot amin bármelyik csapat is a kontrákra épített volna!Sztem nem szégyen kontrára játszani a Barcelona pályáján, mert itt sem a tipikus beállok és várok játékról volt szó. Már a középpáylán sem hagytuk kibontakozni a Barcát, feljebb toltuk a védekezésünket, és a megszerzett labdákból gyorsan indultunk. Ezt a féle játékot tökéletesen (ill majdnem) játszotta a csapat.
Nem vagyunk mi hülyék, h belemejünk a Camp Nouban, ilyen játékosokkal a tili-toliba, és ez egyeltalán nem szégyen.
Tudom már lerágott csont,de megvédeném Rivaldot, mert sose azt írta, hogy egy rakás szerencsétlenség Pepe, mint ahogy a nagy többség se, csak, hogy 30 millióért még nagyon sokáig ilyen szinten kell játszania, mint ahogy pl.: Ramos teszi!(és őt ugyebár aki nem ismeri el az vak)!ra95 írta:
Az meg, h Pepét még mindig nem elismerni, na az tényleg bravúr, nem is tudom mit kéne még csinálnia, h még Rivaldót is meggyőzze, mindenesetre különösebben nem zavar, ezzel csak saját elfogultságát bizonyítja, a sajtó és általában mki agyba-főbe dicséri, és ez már biztos jelent vmit...
Erre csak annyit, h a Madrid, ha belövi azt az 1-2 kidolgozott kontrát, akkor azt mondom tökéletesen játszottak. Ha neketek ez még mindig nem elég, akkor megint azt kell h mondjam: elfogultság... És ismétlem, még a katalán lapok is elismerik, h mekkora meccset játszott a Real, ennél nem kell több.
Nemrég pont vki írta, h a Madrid eddig mindig a kontrára játszott a Barca ellenTökéletesen játszott??
Én még nem láttam olyan Clásicot amin bármelyik csapat is a kontrákra épített volna!
Na azért h belegondolunk, h nekünk mennyit kellett nyelni, h "megb@sszuk őket", meg hasonló kaliber hsz-eket, illetve ha belegondolunk az idény elején mennyire le volt sajnálva a csapatunk, ja és még Pepét is mennyire szidtátok... Most komolyan miért csodálkoztok, h most előjövünk ezzel. Annak idején mondtatok olyan dolgokat, aminek most vállalni kell a következményeit.nem tudom, miért annyira felfoghatatlan, h barcás részről próbálják az emberek vmilyen szinten feldolgozni a zakót urambocsá' úgy is, h esetleg kifogásokat keresnek!? ez volt az év egyik legfontosabb bajnokija, megégtünk, nem lehet ezt annyira könnyen benyelni, még ha nincs is vége a világnak. ettől függetlenül SENKI SEM MONDTA, VAGY CSAK ELENYÉSZŐEN KEVESEN MONDTÁK, h jogtalanul, v érdemtelenül nyert volna a madrid, a döntő többség elismeri, h megérdemelten nyert a real.
kérném, h ezt a vegyétek már figyelembe, ha madridistaként osztani készültök itt vkit!
a barcásoktól pedig kérném, h ne ugorjnak neki senkinek sem, ha nem egyezik a véleményük, meg lehet ezt oldani kulturáltan is!
ne romboljuk le azt, amit tegnap a meccs után sikerült összehozni itt a fórumon mindenkinek (fcb, rm szurkolónak egyaránt) a normális hozzáállásunkkal!
a real most nagyon egységes csapat,de igazából tegnap se játszottak olyan hűdenagyon jól....a barca volt nagyon gyenge....
Erre csak annyit, h a Madrid, ha belövi azt az 1-2 kidolgozott kontrát, akkor azt mondom tökéletesen játszottak. Ha neketek ez még mindig nem elég, akkor megint azt kell h mondjam: elfogultság... És ismétlem, még a katalán lapok is elismerik, h mekkora meccset játszott a Real, ennél nem kell több.De még hozzáfűzném: A tegnapi Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. A madrid sem játszott semmit, "csak" szervezett volt. A semmiből szereztek gólt, majd ügyesen őrizték.
Pedro10 írta:Rivaldo 11 talán már csak te erőlködsz senki más.
Pontosan!Ti sz@rok voltatok, mi még sz@rabbak!Az én véleményem ha tegnap, akár a Barca, akár a Madrid játszott volna mondjuk az Arsenal,Manchester vagy Inter trió bármelyikével kb 3-0 lett volna a meccs, és nem a mi hőn szeretett csapataink javára!De mindenképp megjegyzem a cipész nagyon eltalálta a taktikát ellenünk,de elég csúnya, hogy egy Real Madrid kontrázni jön a Nou Campba, lehet ezzel egyetérteni, lehet nem!És hiába mondd akárki akármit egy ekkora csapatnak mint a Real nem szabad így beállni, mint ahogy tették!De akkor is grat mert megérdemeltétek a győzelmet!Rivaldo11 írta:DJ REAL Bee írta: Szted miért tűnt gyengének a Barca? Mert remekül védekeztünk...
De megfigyeltem a taktikád, inkább lehúzod a Barcát a sárga földig, mintsem a másikat kicsit is elismerdTe tudod
loller.
Persze. Mi szenzációsan játszottunk, de volt még nálunk is jobban brillirozó csapat, ezért nem nyertünk.
Így tetszik?
Ovi.
Ti sem voltatok jók, mi még rosszabbak. Ez így igaz. tisztes csapatmunkát nyújtottatok-pont. De nem többet.
DJ REAL Bee írta: Szted miért tűnt gyengének a Barca? Mert remekül védekeztünk...
De megfigyeltem a taktikád, inkább lehúzod a Barcát a sárga földig, mintsem a másikat kicsit is elismerdTe tudod