Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehez te nem érteszChris0527 írta:egy észrevétel: a képeden direkt hagytad ki a második "T" betüt vagy csak figyelmetlenségböl?VictorValdes19 írta:hát ha kell ráirom mintha roni mondaná messinek:Szép volt testviiir![]()
egy észrevétel: a képeden direkt hagytad ki a második "T" betüt vagy csak figyelmetlenségböl?VictorValdes19 írta:hát ha kell ráirom mintha roni mondaná messinek:Szép volt testviiir![]()
Én nem vagyok itt senki, de a legmesszebbmenőkig támogatom a kezdeményezést. Megérdemli, és nem hinném, hogy csak a baj van vele. Kicsi Bolhával nincs semmi baj. nagyon szorgalmas, nagyon ügyes.Enrique írta:Én eddig (majdnem) mindenkinek, aki kért, adtam rangot. És LP mindenképp megérdemli, jó munkát végez. Amúgy meg félévente van kb 2 kérés, az meg nem sok.
Aztán majd jön mindenki, hogy ennek meg annak az a rang jár.kovinho írta:Bezony, még anno a régi nickjével volt BannerMan a rangja...Slither írta:'Banner Master' rangot La Pulganak!
Kijár neki...
Jaam köszi de nem ilyenre gondoltamVictorValdes19 írta:hát ha kell ráirom mintha roni mondaná messinek:Szép volt testviiirRonaldinho&Barca írta:U: Vki nemtudná feldobni az én avatarom kicsit?![]()
![]()
hát ha kell ráirom mintha roni mondaná messinek:Szép volt testviiirRonaldinho&Barca írta:U: Vki nemtudná feldobni az én avatarom kicsit?![]()