Kakát említettem hogy el lehetne cserélni Ronnieval, szóval az nem kerülne nekünk semmibe sem. (...) Fabregast is el lehetne cserélni Decora...
Azért kiváncsi lennék, hogy a másik két érintett csapat is ilyen simán belemenne ilyen cserékbe!:) Fabregas 20 éves és már nem egyszerűen tehetség. A maga psoztján Messi szintűnek tartják. És csak úgy elcserélnék egy 30 éves Decora, aki még Premier League-ben semmit nem bizonyított? Wengeren kicsit meglepődnék!:)
És talán már Berlusconi se menne bele.(bár belőle kinézném...) Inkább fizetne érte, Kakát meg nekünk adná el többért. Vagy megtartaná mindkettőt.
Joe Cole ás Dani Alves pedig kb 25-25 milla, amit a többi távozó játékos árából fizetnénk.
Dani Alves-szen is meglepődnék, ha ennyiért el lehetne hozni. Neki számít a pénz erősen, és elméletileg a Chelsea vinné. Mi is vittük volna, aztán 35 millió körül elhalt a dolog.
Szerintem nektek azért is volt "könnyű" megszerezni valakit az utóbbi időben, mert a játékosok szívesen mentek a csillogó Barcába. Madridnál is volt ilyen időszak, amikor ugye "ha a Madrid hív, annak nem lehet nemet mondani", de nálunk is véget ért ez. Most, hogy a Barca vesztett a csillogásból, nektek is nehezebb lesz Barcába csábítani embereket. Persze ez csak az én elméletem, lehet, hogy hülyeség!:)
Thuram-nak meg lejár a szerződése. Zambrotta se fiatal már, 30 éves, bár olaszországban fizetnek az idősebbjátékosokért is elég szépen. Milánban még pisis lenne!