visca el barca írta:LG írta:Jelenleg én is nagy takaritást tartanám jonak, de ez év végéig változhat.
1 biztos, a keretben nem kéne olyan játékosnak lenni, akinek ha bekell állnia, nem tudja megütni a szintet, ilyen töltelékemberkékre gondolok mint Ezquerro, Oleguer, Edmilson, Sylvinho

Minőségi cserék kellenek ezek helyére

Azán jöhetnek, akik nem váltották be a reményeket, pl. Zambrotta, Guddy, Thuram, amennyiben év végéis se mutatnak többet, akkor Milito, Henry, Giovanni.
Aztán télleg a sztárok következnek, akik jo ideje nem mutatnak semmit, nálam ők Ronaldinho, Xavi
ezqu, ole, edmilson, sylva, guddy, thuram, milito, henry, giovanni, ronnie, zambi, xavi... LG tesó nem sok ez egy kicsit? te is tudod jol hogy nem lehet egyszerre a keretben 23 csucsszuper, bombaformaban lévo játékos...elhiszem h szomoru vagy de azért ne essunk már át a ló tuloldalara...elég lenne egy embert elkuldeni...te is tudod én is tudom kirol van szó..
Én is ugy gondoltam, h elősször meg kéne nézni egy uj edzővel mit tud a csapat, de ha az sem segit, akkor uj csapatot kell épiteni. Az a csapat, amely 2 év alatt nem tud semit elérni, az miért lenne jobb a 3.ban

Idén nyáron is ugye volt szo, h nagy változások legyenek-e, vagy csak hiánypoxtokra igazoljuk. Utobbit választották, ami nem jött be

Olyan játékosok, akik még 1 év bizalmat kaptak, ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták, közben meg rengeteg zs-t keresnek. Meg tudom, h a keretben nem lehet csupa kiválo játékos, de az is tulzás, h sérüléshullámkor ha vkinek vészmegoldáskánt be kell állnia, nem tud egy egyeneset rugni a labdába. Ezért nem kellenek olyanok mint Ezquerro, Oleguer stb...ezek helyet olyan cserembereket, akiknek ha bekell állniuk, el tudják látni a feladatukat.
Ha egy uj edző összetudná rakni ezt a csapatot, akkor erre nem lenne szükség. De ha nem, akkor kell...különben olyanok lexünk mint a galaktikus madrid, egy csomo nagy név, ami csapatként 0, sok elhasznált edző, hosszu trofea nélküli évek..