2008.01.30. 19:02:22
Nem is tudom hol kezdjem nem vagyok egy fórumozó semilyen szinten viszont szeretem a Barcelonát és pár észrevételem lenne pár témához !Szóval valamikor fociztam én is tehát kicsit áttudom érezni a dolgokat ,én játékospárti vagyok nem üzleti érdekek vezérelnek mint ahogy pár vezetőt sajnos Barcelonában Teleregényt ,sőt novellát lehetne irni a híbákról,amit egész évben elkövettek Sajnos a féjétől bödösödik a hal ahogy szokták mondani és hiába próbál az edző valami féle új szisztémát nemtud újat mutatni a taktika nagyon fontos főleg egy sztárcsapatnál,ahol minden héten új kezdőjátékosok vannak ,hisz 2. egymásután talán nem is játszott a csapat az idényben !Kicsit belefásult a csapat az edzőbe ! Én ha az ő helyébe lennék már válltoztattam volna ! Persze ő próbál mindig pozitivan hozzáállni a dolgokhoz,de valójában érzi ő azt hogy ez már nem az igazi és nem is lesz az ! szerintem ha a játékosok helyett inkább az újságírók az edzőben keresnék a hibákat ,persze nem az edző focizik ez biztos de a játékosok nem érzik azt a bizonyos dolgot amit csak az edző meg ő tud akkor olyan amilyen és sajnos ez már nem az a csapat !Sajnos keveset tudunk a háttérről ill. a törésről de van, és egy kicsit talán egyenesnek kellene lenni tisztelt barcelona vezetők!Nem mindig csak az üzleti oldalát nézni a dolgoknak ! A sztároknak meg nagyon nehéz, hisz mindig nem lehet jól focizni,és nehéz lehet nekik hisz a toppon nem könnyű!Az edző felelős a csapatért,nem az elnök! Rijkardnak már a karácsonykor le kellett volna mondani ! új edző kell ez már biztos és sajnos már csak hiú ábrándokat kergetünk ővele ebben a fél szezonban lesz egy két jó meccsünk az biztos de a lendület meg a hosszabban tartó forma már nem lesz ! könnyed felszabadult játék nem várható ,lehet eredménycentrikusan próbál majd a csapat teljesíteni,de inkább sok szurkólót veszit mint sem nyerne az idénybe ! sőt sajnos játékosokat is fog, sztárokat is, ami ismét hiba lesz !Ez a szezon elment erre már karácsonykor rá kellett volna jönni és rá álldozni ezt a fél szezont ,de ez az új edzővel sokáig fog majd a nyáron ismét tartani és főleg a sztárok nélkül ,mert nagyon nagy sztárt úgysem lehet ide már igazolni csak vesziteni ! Sajnos nem előrelátók a vezetők hanem csak utólag próbálják majd megoldani a dolgot ! Kár ! Nem tudom ki fogja elolvasni a hozzászólásom de sajnos én az igazságról irtam és a szemléletemet vetettem papirra, kár hogy így látom ,és mégnagyobb baj hogy közel állok az igazsághoz!