Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És amelett,hogy ő a "katalánok királya" még szerény is.Ezt kevés játékos tudja.A Barcából is csak 3-4-en.Tehát minden elismerésem az övé.Tomi`FCB írta:Xavi a katalánok királya!!!! csak többet kéne lőnie és bátrabban. általában ha lő az mind kapura megy ! Hajrá Xavi
A hszemben nem azon volt a hangsúlyLionel85 írta:Ugyanaz igaz rá, ami Xavira és Iniestára, a válogatottban megy, a klubjában nem annyira. Bolívia ellen a csapat egyik legjobbja volt.Zozzy 5 írta:Messi visszábbesett egy kicsit
Ugyanaz igaz rá, ami Xavira és Iniestára, a válogatottban megy, a klubjában nem annyira. Bolívia ellen a csapat egyik legjobbja volt.Zozzy 5 írta:Messi visszábbesett egy kicsit
Nem feltétlen 4-4-2, de Te is mondtad, hogy kellenek a taktikai változtatások. Amíg ezek nem lesznek meg, addig szerintem Xavitól se várjunk megváltást.LG írta:De 4-4-2-t a Barcában hogyanAhhoz szélsők kellenek. Különböző taktikai változásokat meg kell huzni, de szvsz a 4-3-3nak maradnia kell.
Igen, mert már ebbe a taktikába beleszürkült. A spanyolok teljesne máshogy játszanak, 4-4-2ben, ahol sokkal több lehetőség van a kiugratásokra satöbbi. Nálunk meg...Henry még nem érzi a csapatot, a beindulásokat, Messi meg erre nem is hajlandó. Amikor jók voltunk év elején, akkor sem azért, mert más taktikába játszottunk, hanem mert Deco összekapta magát, Messi meg élete formájában volt. Most Deco sérült, Messi visszábbesett egy kicsit, meg lehet nézni, mennyire megyünk ezzel a 4-3-3mal, aminek az áldozata Xavi is.LG írta:Azérz Barcelona más szint mint az a luzer vállogatott. Jo lenne, ha itt is tudna igy játxani. De nem értek egyet Zozzyval, év elején, mikor épp ment a játék, érdekes modon Xavi ott sem zavart sok vizet
Látszik, hogy mennyi a különbség a Barcában és a válogottban nyújtott szereplése között. Ennek pedig egyetlen oka, amit már említettem. Ott van kinek passzolnia...Ákocka írta:Xavi ma annyi vizet hordott, hogy a svédek fulladoztak rendesen. Nálam a meccs legjobbja volt. Szerintem nem volt eladott ladbája, de ha azt mondom, hogy bőven 90 % fölött passzolt, akkor nem vállalok kockázatot. És ebben voltak olyan forintos labdák, hogy áhh... Remélem hazatérve a szünetről, megmarad ebben a formában, még a végén kiderül, hogy most jót fog tenni a szünet.
Ezért kell bevállalni egy-két cselt. Ha nincs középpályán megnyert párharc, tényleg csak a hátrapassz marad. Ebben überkirály.barca99 írta:Viszont azt is megfigyeltem, hogy megindult, felnézett, nem indult senki, visszafordult és visszapasszolt. Tehát nem csak ő a ludas abban, hogy sok a visszapassza.
Annyi sz betűt írtam ebbe a hszbe, mint még sose. Kár hogy nem lesz Guiness-rekord.
Igen, amikor pedig gyenge volt, akkor csak ez volt jellemző a csapatra. Nem csak az elöllévők függenek tőle, hanem Ő is tőlük...barca99 írta:Viszont azt is megfigyeltem, hogy megindult, felnézett, nem indult senki, visszafordult és visszapasszolt. Tehát nem csak ő a ludas abban, hogy sok a visszapassza.
visszapasszabarca99 írta:Viszont azt is megfigyeltem, hogy megindult, felnézett, nem indult senki, visszafordult és visszapasszolt. Tehát nem csak ő a ludas abban, hogy sok a visszapassza.
Annyi sz betűt írtam ebbe a hszbe, mint még sose. Kár hogy nem lesz Guiness-rekord.
Sajnos mostanában nagyon lassúak és körülményesek vagyunk, egy ember nehezen hozza lendületbe az alvó csapatot.Rivaldo11 írta:Ha kevés a mozgás, nehéz érdemi passzt adni előre...