Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
másfél éve gyenge a formája. állítólag tavaly nyáron volt egy megbeszélés, ahol kb 50-50 százalék arányban oszlottak meg a szavazatok aközött, hogy maradjon, vagy menjen. laporta végül rijkaard kezébe adta a döntést, aki azt mondta maradjon.Rivaldo11 írta:Egyszerűen a fizikai "leépülését" nem tudom az edzéshiányával magyarázni. Ugyanis nem tudom elhinni, hogy Rijkaard ennyire beles.zarik Dinho munkájába, vagy lumpolásába. Nincs kontroll??? Mit csinál Rijkaard és stábja? Nem kell edzenie Dinhonak? Ha valóban ez az ok, akkor ez súlyos felelőssége Franknak.
Ráadásul ahhoz, hogy valaki annyit lassuljon és gyengüljön, nem elég pár edzést kihagyni. Itt vetődik fel ismét a kérdés: Mióta nem dolgozik rendesen? Ez mehet egy
Barcelonánál?
Egyszerűen a fizikai "leépülését" nem tudom az edzéshiányával magyarázni. Ugyanis nem tudom elhinni, hogy Rijkaard ennyire beles.zarik Dinho munkájába, vagy lumpolásába. Nincs kontroll??? Mit csinál Rijkaard és stábja? Nem kell edzenie Dinhonak? Ha valóban ez az ok, akkor ez súlyos felelőssége Franknak.chi omega írta:de. fizikálisan szépen lemaradt. más magyarázat erre az egészre nem lehet.Rivaldo11 írta:Ha csak ennyi a probéma, azon lehet segiteni egy keménykezű edzővel. Ez orvosolható. Itt kell tartani, és formába hozni.
De szerintem a probléma nem ennyire egyszerű.
de. fizikálisan szépen lemaradt. más magyarázat erre az egészre nem lehet. oké, mentálisan is rápihent picit, megunta a focit. van ilyen.Rivaldo11 írta:Ha csak ennyi a probéma, azon lehet segiteni egy keménykezű edzővel. Ez orvosolható. Itt kell tartani, és formába hozni.
De szerintem a probléma nem ennyire egyszerű.
Ez így van...nem egyszerűen az éjszakai bulizásról van szó. ő maga mondta, hogy régen is bulizott. ez oké, robinho is bulizik, minden brazil bulizik.
egyszerűen csak kifáradt, kiégett.
ilyenek a brazilok, nincs mit csodálkozni. jó, van egy cafu, meg hasonlók, de az egészen másik poszt. ronaldinho posztjára ihlet kell, művészet, játékkedv. ő soha nem sportolni szeretett, hanem játszani a labdával. ez most is stimmel. de most, hogy már mindent megnyert, minek fárassza ki magát továbbra is?
valami ilyesmi lehet szerintem. ronaldo is hasonló, ezek ilyen óriásbébik, nagy gyerekek. ez van.
off: te tudod, hogy ezt hogyan mérik? ha igen, írj már erről még egy kicsit, mert nekem fogalmam sincs.DaNNy írta:Na tisztázzunk valamit:DDD az nem azt méri,hogy mennyit futott vki,hanem,hogy mennyi métert tett meg a pályán. a kapus kb mikor csapata támad idegességében járkál kapu egyik sarkától a másikig, 16osig meg vissza stbstb.. és az is bele van számítva...messi1918 írta: nem idézünk ezer hszt, csak azt az uccsót, amire válaszolunk!
Jó,de abba minden benne van,A Bayern München-Milan meccsen tavaly Kahn is 1200 valamennyi métert futott.Szóval az nem valós.Elég csalóka ez.De azért meglepő,hogy többet futott Valdesnél!!!!!!!!!
igaz. de mindennek a lelke az szerintem, hogy nem bírta tovább ezt a feszített életmódot, ami az elitsport velejárója. mindent megnyert, miért szenvedne továbbra is ezzel? ő labdázgatni szeret, ő nem atléta, ő művész. csak közben az élfutball elszalad mellette..Boixos írta:egyetértek. ezzel együtt azért ilyen terhelés mellett egyszerűen nem lehet egy ekkora sztárnak "büntetlenül" pezsegnie. ezer meccs, százezer edzés, plusz a reklámok és az egyéb ilyen jellegű megmozdulások rendkívűl összeszedett embert kívánnak, szigorúan beosztott napokkal.chi omega írta:nem egyszerűen az éjszakai bulizásról van szó. ő maga mondta, hogy régen is bulizott. ez oké, robinho is bulizik, minden brazil bulizik.
ilyenek a brazilok, nincs mit csodálkozni. jó, van egy cafu, meg hasonlók, de az egészen másik poszt. ronaldinho posztjára ihlet kell, művészet, játékkedv. ő soha nem sportolni szeretett, hanem játszani a labdával. ez most is stimmel. de most, hogy már mindent megnyert, minek fárassza ki magát továbbra is?
valami ilyesmi lehet szerintem. ronaldo is hasonló, ezek ilyen óriásbébik, nagy gyerekek. ez van.
egyetértek. ezzel együtt azért ilyen terhelés mellett egyszerűen nem lehet egy ekkora sztárnak "büntetlenül" pezsegnie. ezer meccs, százezer edzés, plusz a reklámok és az egyéb ilyen jellegű megmozdulások rendkívűl összeszedett embert kívánnak, szigorúan beosztott napokkal.chi omega írta:nem egyszerűen az éjszakai bulizásról van szó. ő maga mondta, hogy régen is bulizott. ez oké, robinho is bulizik, minden brazil bulizik.
Na tisztázzunk valamit:DDD az nem azt méri,hogy mennyit futott vki,hanem,hogy mennyi métert tett meg a pályán. a kapus kb mikor csapata támad idegességében járkál kapu egyik sarkától a másikig, 16osig meg vissza stbstb.. és az is bele van számítva...messi1918 írta: nem idézünk ezer hszt, csak azt az uccsót, amire válaszolunk!
Jó,de abba minden benne van,A Bayern München-Milan meccsen tavaly Kahn is 1200 valamennyi métert futott.Szóval az nem valós.Elég csalóka ez.De azért meglepő,hogy többet futott Valdesnél!!!!!!!!!
nem egyszerűen az éjszakai bulizásról van szó. ő maga mondta, hogy régen is bulizott. ez oké, robinho is bulizik, minden brazil bulizik.Boixos írta:pedig ez elég egyértelmű. nem lehet egyszerre vki az éjszaka császára, és a pályák királya. már nem azokat az időket éljük.chi omega írta:tudom, néhányan még mindig nem értitek, de ronaldinho azért süllyedt idáig, mert s-z-a-r-t rá. sajnálom.
Ha ez tényleg így van,akkor nincs miről beszélni.chi omega írta:egészségügyi probléma? kiismerték a cselezését? hagyjátok már ezt. inkább hadd idézzek egy másik fórumról, remélem az illető nem haragszik:
A Guardian hasábjain olvastam az alábbiakat Dinhóról a múltkori meccsen kapcsán.
He gave the ball away eighteen times - "meaning he provided more passes to Madrid's players than Diarra"
Tehát 18x adta el a lasztit, többször passzolt így madridi játékosnak mint Diarra.
He missed over 50% of Barça's training sessions last season
Az előző szezon edzéseinek több mint felén nem volt jelen.
Has already pulled out of two games this year - on the morning of the match.
Ebben a szezonban már 2x is volt olyan, hogy a meccs reggelén mondta le a szereplést.
tudom, néhányan még mindig nem értitek, de ronaldinho azért süllyedt idáig, mert s-z-a-r-t rá. sajnálom.
pedig ez elég egyértelmű. nem lehet egyszerre vki az éjszaka császára, és a pályák királya. már nem azokat az időket éljük.chi omega írta:tudom, néhányan még mindig nem értitek, de ronaldinho azért süllyedt idáig, mert s-z-a-r-t rá. sajnálom.
Akkor én meg azt tudnám mondani erre, hogy a védők kiismerték, készültek belőle és ezért nem tud villogni, megújulni. Én már úgy vagyok vele, hogy kár találgatni, szerintem az igazi okokat maga a játékos sem ismeri, mert ha ismerné, biztosan változtatott volna rajta, annyi kritikát kapott már az elmúlt 1,5-2 évben.Rivaldo11 írta:Lehet, nekem lassan ez már vesszőparipámmá válik, de...
Én nem a formahanyatlás, meg a belefásulás, kiégés, motiválatlanság "hármas" oldaláról közelitenék a Dinho rejtélyhez. Egyre szilárdabban hiszem, hogy élettani-egészségügyi problémák miatt tart ma ott, ahol. Gondoljatok bele: Labdát kezelni, cselezni, trükközni nem felejt el az ember. Ám ha lelassul, -főleg egy olyan tipusú játékos mint Ronnie-akkor sebezhetővé válik. Nála ezt a lelassulást először a vb-n figyeltem meg. Azóta tart ez a dolog. A kontraszt óriási. Nem indul meg, egy az egyben alig ver meg védőt. Miért? Mert lendületből nem képes játszani. És ezzel nagyon is tisztában van.
Szed valamilyen gyógyszert valami ellen, aminek ez a mellékhatása?
Mert másra nem tudok gondolni.
Véleményem szerint nem kell keresni az okokat, zseniális képességű játékos. Ha a régi sebességén játszana, akkor ma is ódákat zengenénk róla. De vmiért nem tud. Erre kellene rájönni.
Ami pedig azt a kérdést illeti, hogy ki menjen: Nos, 100x inkább Frank, mint egyszer Dinho...
Nem azt írom, hogy remélem visszanyeri formáját, hanem azt, hogy remélem kiderül, mi lassítja őt le...
Mert ez esetben visszakapjuk a régi Dinhot.
Ebben valószínű, hogy van valami lehet, hogy a pajzsmirigyével van valami. Ha megfigyelitek a szeme ki van dűledve (a pajzsmirigy problémák egyik jele) és kétféle módon lehet kezelni a pajzsmirigyet erős gyógyszerekkel vagy műtéttel ami azzal jár hogy felvégják az ember torkát.fcbarcelona1899 írta:Rivaldo11 írta:Lehet, nekem lassan ez már vesszőparipámmá válik, de...
Én nem a formahanyatlás, meg a belefásulás, kiégés, motiválatlanság "hármas" oldaláról közelitenék a Dinho rejtélyhez. Egyre szilárdabban hiszem, hogy élettani-egészségügyi problémák miatt tart ma ott, ahol. Gondoljatok bele: Labdát kezelni, cselezni, trükközni nem felejt el az ember. Ám ha lelassul, -főleg egy olyan tipusú játékos mint Ronnie-akkor sebezhetővé válik. Nála ezt a lelassulást először a vb-n figyeltem meg. Azóta tart ez a dolog. A kontraszt óriási. Nem indul meg, egy az egyben alig ver meg védőt. Miért? Mert lendületből nem képes játszani. És ezzel nagyon is tisztában van.
Szed valamilyen gyógyszert valami ellen, aminek ez a mellékhatása?
Mert másra nem tudok gondolni.
Véleményem szerint nem kell keresni az okokat, zseniális képességű játékos. Ha a régi sebességén játszana, akkor ma is ódákat zengenénk róla. De vmiért nem tud. Erre kellene rájönni.
Ami pedig azt a kérdést illeti, hogy ki menjen: Nos, 100x inkább Frank, mint egyszer Dinho...
Nem azt írom, hogy remélem visszanyeri formáját, hanem azt, hogy remélem kiderül, mi lassítja őt le...
Mert ez esetben visszakapjuk a régi Dinhot.
lehet,hogy van benne valami,erre meg nem is gondoltam
Jó,de abba minden benne van,A Bayern München-Milan meccsen tavaly Kahn is 1200 valamennyi métert futott.Szóval az nem valós.Elég csalóka ez.De azért meglepő,hogy többet futott Valdesnél!!!!!!!!!Mihu írta:Ezt azért nem mondanám. Hidd el én is nagyon meglepődtem mikor a Rangers ellen(akkor cserélték le asszem) kiírták hogy futott méterek 9800 valamennyi. Az egy csatártól elég szép teljesítmény. Más kérdés hogy így is úgy tűnt mintha pályán se lett volnaKalap1988 írta:A lelassúlásán kivül a másik probléma,h keveset mozog a pályán!Nézem a 2006-os bl döntőt a Eurosporton és azt látom,h Ronnie a bal szélen majd középen majkd a jobb szélen!!!!!És nem csak közvetlenül a támadószekcióban hanem hátrébb is!Pedig ezen a meccsen nem élete formájában játszott!!!Ettől lett gyengébb a középpályánk!!![]()
Ezt azért nem mondanám. Hidd el én is nagyon meglepődtem mikor a Rangers ellen(akkor cserélték le asszem) kiírták hogy futott méterek 9800 valamennyi. Az egy csatártól elég szép teljesítmény. Más kérdés hogy így is úgy tűnt mintha pályán se lett volnaKalap1988 írta:A lelassúlásán kivül a másik probléma,h keveset mozog a pályán!Nézem a 2006-os bl döntőt a Eurosporton és azt látom,h Ronnie a bal szélen majd középen majkd a jobb szélen!!!!!És nem csak közvetlenül a támadószekcióban hanem hátrébb is!Pedig ezen a meccsen nem élete formájában játszott!!!Ettől lett gyengébb a középpályánk!!