Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:36:06

messi1918 írta:Henry elől bárhol bevethető
Ez a Henry, nem az Arsenalos Henry... :roll:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:34:24

Etooka írta:
ezt irtam én is! :wink:
Tudom, csak nem olvastam végig figyelmesen,meg most döbbentem rá,arra hogy nem kell nagyon senki(ha ugyan elmegy)Hiszen Henry elől bárhol bevethető,Ezquerro szintén,Giovani,lenne Messi cseréje,Bojan Eto'o-é,Ezquerro meg Henry-é(már,ha ezt így el lehet osztani)és akkor ami pénzt kapunk érte,azt abba kéne fektetnie a Barcának,hogy létrehoz a Dél-Alföldön egy ungaricse betyár La Masiát és az itteni gyerekeket,"kineveli"azt aki jó,annak irány a Camp Nou!!!!!!! :D :D
..................................
Szofi
Barça C

2007.12.28. 15:30:23

Ronaldinho a kedvencem!Nekem ő No1.Mindenki fikázza,de sztem még mindig ott van a világ legjobbjai között.Nevetséges,hogy nem játszik mindig a kezdőben.De Frank nem gondolja komolyan,hogy még nincs minden veszve (mármint bajnokság)!?Hét pont az hét pont.Elég nehéz lenne behozni.Aztán ki tudja?Azért a BL győzelem....az nagyon jó lenne!Lehet segítene az edzőváltás.Ki tudja!?
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:26:22

Elmundon írnak valamit Ronaldinhoról, még kezdő spanyolos vagyok.
Valaki lefordítaná?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:26:08

messi1918 írta:
Etooka írta:Messi,eto'o,henry,bojan,dos,gudy(ezquerro is,dehát ő..
Henry simán bevethető Roonie posztján,nem??????
Nem kell senkit venne a helyére(ha,egyáltalán elmegy)

++++++++Henry++++++++++Eto'o++++++++++Messi+++++++++

Ezquerrot meg a két fiatalt meghagyjuk cserének,szerintem Henry azt amit eddig produkált a Barcában,azt ott is meg tudná csinálni!!!!!!!
ezt irtam én is! :wink:
.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:25:08

Etooka írta:Messi,eto'o,henry,bojan,dos,gudy(ezquerro is,dehát ő..
Henry simán bevethető Roonie posztján,nem??????
Nem kell senkit venne a helyére(ha,egyáltalán elmegy)

++++++++Henry++++++++++Eto'o++++++++++Messi+++++++++

Ezquerrot meg a két fiatalt meghagyjuk cserének,szerintem Henry azt amit eddig produkált a Barcában,azt ott is meg tudná csinálni!!!!!!!
..................................
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:15:21

véleményem szerint diego nem lenne jo r10 helyére,mivel ő egy olyan támadó aki nem nagyon védekezik és deco helyén játszik!az pedig,hogy ini r10 helyén játszott,az csak kényszermegoldás és sokkal jobb ő a középpályán!adidas-nike,ááá ez semmit nem nyom a latba!az pedig egészen hihetetlen,hogy olyan neveket dobtok be,mint gerrard(hát liverpoolban fog megöregedni) meg nasri!(nagy játékos LESZ)szoval ronnie-t egyik játékossal sem tudnánk potolni,ha ő elmegy,akkor szerkezeti váltás kellna és ha nem veszünk senkit,ha elmenne,még ott van:Messi,eto'o,henry,bojan,dos,gudy(ezquerro is,dehát ő.....)

ui.:egyébként véleményem szerint kacsa,mivel először a Barcával kéne tárgyalniuk!!!
.
goda06
Jugador del Barça

2007.12.28. 14:19:30

Még szerintem sem kellene lemondani róla...Mert azért a meccseket elnézve(amikor nem, vagy csak keveset játszott), nélküle se ment úgy a szekér, ahogy elvárnánk. az eladástól nem javulna a helyzet. Meg hát azért fontosabb tagja ő a csapatnak , mint mondjuk Gudi (ezzel nem megbántani akarom őt). Talán egy új edző javíthat a .......

(Ha pedig Frank tényleg nem tudja összeszedni a csapatot, akkor nyáron kíváncsi leszek Laporta döntésére. )

Forca Barca!
Barca, Ronaldinho
merx
Capitá del Barça

2007.12.28. 14:12:25

kezdek beletörődni, hogy már nem sokáig tudhatom ronaldinho-t a barca soraiban :cry: ami vigasztalhatna egyedül az a pénzösszeg amit érte kaphatnánk, nameg akit, akiket ebből a pénzből hozni lehetne a keretbe... de ez sovány vigasz.
és ha a szezon végén deco is elmegy az már nagy érvágás lenne! ha ronaldinho helyére nem is hoznánk senkit azt még megérteném de deco-t vhogy pótolni kell ha bekövetkezne a távozása!!!

:cry: :cry:
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.28. 14:00:33

Richi írta:sztem ő nem kell!van két nagyon jó szélsőnk ha R10 el is megy!!Henry meg Messi!ha elmenne Deco is és Roni is akkor egy nagyon jó osztogató támadóközéppályás kellene mint pl Diego(de nem szeretnék Diegonál leragadni)!de ezt a feladatot sztem Iniesta is [auto_cenzúra]án eltudná látni és akkor inkább egy védekezni jobban tudó középpályást De Rossit igazolnám le!
na igen, erre kíváncsi lennék. kit hoznál Deco helyére?
könnyű mondani, hogy menjen és hozzunk helyette valakit, de én nem látok senkit aki pótolni tudná
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.28. 13:56:50

barcatom írta:Középre meg igenis vannak játékosok! Diego, Nasri, Fabregas, Gerard!
Csak tudnám ez a Nasri gyerek, hogy keveredik mindig ide!
Gerard? Gerard Lopez? Az egyik kedvenc játékosom a Barcaban. Vissszajöhetne a padra, olcsón. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.12.29. 10:37:27-kor.
Kép
Richi
Jugador d'estrella

2007.12.28. 13:52:09

sztem ő nem kell!van két [auto_cenzúra] szélsőnk ha R10 el is megy!!Henry meg Messi!ha elmenne Deco is és Roni is akkor egy [auto_cenzúra] osztogató támadóközéppályás kellene mint pl Diego(de nem szeretnék Diegonál leragadni)!de ezt a feladatot sztem Iniesta is [auto_cenzúra] eltudná látni és akkor inkább egy védekezni jobban tudó középpályást De Rossit igazolnám le!
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.12.28. 13:44:28

Lehet, h furán hangzik, de sztem Joe Cole is jó lenne a Barcában. Az angol bajnokságban csak kevéssé tudja kamatoztatni a tudását jól cselez jól lő nagy labdái vannak. Ezt már régen is mondták róla, h inkább a spanyol stílus feküdne az ő technikás játékának. Vélemény?
Richi
Jugador d'estrella

2007.12.28. 13:44:16

Eto'o,Messi,Henry,Puyol,Xavi,Iniesta,Krkic,Giovani,Yaya,Abidal!ezek azok akikre kell építeni a csapatot!!a többi mehet ha akar!
Richi
Jugador d'estrella

2007.12.28. 13:34:46

én mindenkit elengednék akik a távozásukról nyilatkoztak +még azokat is akik alig játszanak és nem Barca szintűek mint pl Guddi és Ezqu!úgyhogy Rijkaard,Roni,Deco,Zambi,Guddi,Ezqu mehet!ez a bajnokság már nem lesz a miénk de hosszútávon jó lenne a csapatnak
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 13:06:43

barcatom írta:Hát elolvastam az irásodat, és nem tudom mire alapozod vagy pontosan hogy érted miért nem rugják ki soha frankit, remélem nem azért mondod mert jó! Hát valószinü hogy jobb lenne de ha nem akkor eldölt hogy el kell adni, és egyszerre ütöttünk két legyet mert Franki nem kell, elmúlt, rossz, taktikátlan, és állandóan csak ez a Elton 4-3-3! Középre meg igenis vannak játékosok! Diego, Nasri, Fabregas, Gerard! Nem tudom de én már nem látom olyan jónak xavi-t, ő már elfogyott számomra , pl támadásokhoz nem tud hozzá tenni, nézzétek már meg! ott is megfordul a tengelyén, lövése nincs, annyi megtartja a labdát, jó de ez kevés!
ugy értettem, hogy laporta magatol nem fogja kirúgni, látod szerelmes bele...frank meg magatol nem fog lemondani...

középre a megszerezhető kategoriat soroltam. gerrard az életben nem fog eljönni a poolbol. (akkor már inkább lampard), fabregast nem tartom annyira nagynak mint a szakma, nasrit meg csak nem adnám el a hőn szeretett márszejemből :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcatom
Jugador del Barça

2007.12.28. 12:46:16

Hát elolvastam az irásodat, és nem tudom mire alapozod vagy pontosan hogy érted miért nem rugják ki soha frankit, remélem nem azért mondod mert jó! Hát valószinü hogy jobb lenne de ha nem akkor eldölt hogy el kell adni, és egyszerre ütöttünk két legyet mert Franki nem kell, elmúlt, rossz, taktikátlan, és állandóan csak ez a Elton 4-3-3! Középre meg igenis vannak játékosok! Diego, Nasri, Fabregas, Gerard! Nem tudom de én már nem látom olyan jónak xavi-t, ő már elfogyott számomra , pl támadásokhoz nem tud hozzá tenni, nézzétek már meg! ott is megfordul a tengelyén, lövése nincs, annyi megtartja a labdát, jó de ez kevés!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 12:36:14

LG írta:Pedig nem lenne rossz. Akkor talán Rijkaard szedné a sátorfáját :oops: Most sztem lehet többre mennénk egy nagy bukással, hosszu távon biztos az lenne a jobb a csapatnak, h Ferenc eltünne Barcelonábol.
ugyanmár :D kikapunk és tudod mi lenne...semmi...szájkarate.. :arrow: nem szabad csüggedni, menni kell tovabb a megkezdett uton, semmi sincs még veszve, továbbra is megvan a bizalom etc. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 12:30:27

hát fiatalok és idősek jól beindult a fantáziátok elég sok minden szóba került. egy pár gondolat a fontosabb dolgok közül.

1. uj edzo alatt változna e, tudná e hozni régi önmagat. nem egyszerű kérdés, de sztem nem. itt a barcaban biztos h nem. ezt megtudni sztem nem lesz lehetosegunk, mert franket innen soha az életben nem fogják ki ebrudalni.

2. dobaloztok itt az árakkal, mennyit lehetne ére kapni. ugye főként a milan került szóba. irt itt vki 100 millát, én ezt kizártnak tartom. boixos tesvérem' mondta jól, hogy berlusconi papa nem biztos h dobalozni fog itt ekkora összegekkel. én azt mondom most 30, max 40 milla a reális ár (reális ár...hja, az most kb 300 euro...:D)

3. érdekes h felhoztatok ezt az adidas-nike témát. nem hinném h ez akkora probléma lenne. mikor a jatekos szerzodest köt vmelyik multival, akkor az tisztaban van vele, hogy a jatekos esetleg később csapatot válthat. igaz jelenleg sztem ronnie a legeladhatobb nike arc. (hogy itt maradjunk, figo is átment az adidashoz és nem volt semmi különös gikszer)

4. ha elmegy ki jöjjön a helyére. sztem itt az a legelső kérdés, hogy milyen posztra akarunk jatekost hozni. tul nagy választék sztem nincs: ha középre akkor van der vaart vagy diego. előbbi klasszisokkal jobb jatekos, de ő sztem az öreg hölgynél fog kikötni. diegot viszont könnyebben meglehetne szerezni. ezzel a két játékossal ugy gondolom nagyjabol kifujt a középső poszt (kövezzetek meg de én fabregast nem tartom akkora sztárnak mint a média és a szakma...) amugy középre felesleges lenne jatekost hozni. deco, ini, xavi is ott van. ha olyat akarunk aki mindenhol tud jatszani, szél, közép, csatar, jelenleg egyetlen egy olyan jatekost sem tudnék mondani akit szivesen látnék. c ronaldoval az a probléma, hogy nem fog eljönn a múúúúból, ha meg jönne akkor is olyan összeget kérnének érte amit nem adnánk meg. egy szó mint száz, nem tudom kit lehetne hozni aki méltó lenne mind tudasaval, mind mentalitásával a barca mezhez. (hejj egy rivaldo kaliberű játékos de jó lenne... :cry:)
amugy meglepodtök, de sztem lehet nem is kéne a helyére hozni senkit.
a jelenlegi felallasunkhoz ugye 5 tamado szellemu jatekos kell, na már most nálunk bőven van elég: iniesta, deco, xavi, mesi, 2santos, bojan, henry, eto'o, guddy.

nagyjabol ennyi. én mindeestre megadnám a lehetoseget neki egy uj edzo alatt, de mint irtam, uj edzo itt soha nem lesz.
el kell adni nyáron (most télen biztos nem fog menni). sajnálom de ez van.
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2007.12.28. 12:23:21

Nem értem ezt lassan már hisztit h " bárcsak ne nálunk játszana Ronie "Szerintem ha R10 -t eladjuk attól mi még nem leszünk jobbak...sőt !Frenkinek kell mennie ahhoz hogy lényeges változás legyen a játékban ! de ha már megy akkor Diego tökéletes lenne ,bár a frizcek megkérnék az árát de megérné !
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.28. 12:14:34

Pedig nem lenne rossz. Akkor talán Rijkaard szedné a sátorfáját :oops: Most sztem lehet többre mennénk egy nagy bukással, hosszu távon biztos az lenne a jobb a csapatnak, h Ferenc eltünne Barcelonábol.
Kalap1988
Director del Fútbol

2007.12.28. 12:07:56

Ezt én is osztom,szerencsére az Alcoyano és a Getafe közt fényévek vannak!!A Getafe egy nagyon erős középcspat míg az Alcoyano 3. osztályú ha jól tudom!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.28. 12:06:00

Dawe írta:most azon kezdtem el gongolkodni hogy vajon a Barca tovább tud-e jutni a király kupán az Alcoyano ellen. Hiszen emlékeztek még a mumus Getaféra. :oops:
azért ne hülyéskedjünk már....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2007.12.28. 11:52:37

Szerintem továbbjutunk...
De azért hogy idegenben csak 0-3-ra nyertünk :? :shock:
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.28. 11:51:07

most azon kezdtem el gongolkodni hogy vajon a Barca tovább tud-e jutni a király kupán az Alcoyano ellen. Hiszen emlékeztek még a mumus Getaféra. :oops:
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Lezárt