hát fiatalok és idősek jól beindult a fantáziátok elég sok minden szóba került. egy pár gondolat a fontosabb dolgok közül.
1. uj edzo alatt változna e, tudná e hozni régi önmagat. nem egyszerű kérdés, de sztem nem. itt a barcaban biztos h nem. ezt megtudni sztem nem lesz lehetosegunk, mert franket innen soha az életben nem fogják ki ebrudalni.
2. dobaloztok itt az árakkal, mennyit lehetne ére kapni. ugye főként a milan került szóba. irt itt vki 100 millát, én ezt kizártnak tartom. boixos tesvérem' mondta jól, hogy berlusconi papa nem biztos h dobalozni fog itt ekkora összegekkel. én azt mondom most 30, max 40 milla a reális ár (reális ár...hja, az most kb 300 euro...

)
3. érdekes h felhoztatok ezt az adidas-nike témát. nem hinném h ez akkora probléma lenne. mikor a jatekos szerzodest köt vmelyik multival, akkor az tisztaban van vele, hogy a jatekos esetleg később csapatot válthat. igaz jelenleg sztem ronnie a legeladhatobb nike arc. (hogy itt maradjunk, figo is átment az adidashoz és nem volt semmi különös gikszer)
4. ha elmegy ki jöjjön a helyére. sztem itt az a legelső kérdés, hogy milyen posztra akarunk jatekost hozni. tul nagy választék sztem nincs: ha középre akkor van der vaart vagy diego. előbbi klasszisokkal jobb jatekos, de ő sztem az öreg hölgynél fog kikötni. diegot viszont könnyebben meglehetne szerezni. ezzel a két játékossal ugy gondolom nagyjabol kifujt a középső poszt (kövezzetek meg de én fabregast nem tartom akkora sztárnak mint a média és a szakma...) amugy középre felesleges lenne jatekost hozni. deco, ini, xavi is ott van. ha olyat akarunk aki mindenhol tud jatszani, szél, közép, csatar, jelenleg egyetlen egy olyan jatekost sem tudnék mondani akit szivesen látnék. c ronaldoval az a probléma, hogy nem fog eljönn a múúúúból, ha meg jönne akkor is olyan összeget kérnének érte amit nem adnánk meg. egy szó mint száz, nem tudom kit lehetne hozni aki méltó lenne mind tudasaval, mind mentalitásával a barca mezhez. (hejj egy rivaldo kaliberű játékos de jó lenne...

)
amugy meglepodtök, de sztem lehet nem is kéne a helyére hozni senkit.
a jelenlegi felallasunkhoz ugye 5 tamado szellemu jatekos kell, na már most nálunk bőven van elég: iniesta, deco, xavi, mesi, 2santos, bojan, henry, eto'o, guddy.
nagyjabol ennyi. én mindeestre megadnám a lehetoseget neki egy uj edzo alatt, de mint irtam, uj edzo itt soha nem lesz.
el kell adni nyáron (most télen biztos nem fog menni). sajnálom de ez van.