LG írta:Mindezek ellenére 5 góllal (973 perc) harmadik a házi góllövőlistán. Csupán Messi (8 1135 perc) és R10 (6 836 perc) előzik meg, úgy, hogy előbbi három, utóbbi két büntetőt is értékesített. Vagyis, akciógólok tekintetében Messivel holtversenyben első!
Ha a büntetőket kivesszük, és percekre is lebontjuk a gólokat, akkor
Henry 194,6 percenként
Ronaldinho 209 percenként
Messi 227 percenként
szerzett gólt! Magyarul ebben is a legjobb.
Tudod van a kis hazugság, a nagy hazugság, és a statisztika
Amugy én is behoztam volna a klasszikuson, de nem Etoo helyett, hanem mellé. Nekünk a győzelem kötelező lett volna, 1-0 hátrányban voltunk, forditanunk kellett volna. És ha 1 csatárral nem m1, akkor 2-vel, ha azzal sem akkor 3-al kellett volna menni.
Vannak igazságok, féligazságok és statisztikák.

Való igaz, léteznek olyan statisztikák, amelyek alapján az ég világon nem szűrhető le semmi.
Csak, van egy olyan statisztikai mutató, a korrelációs együttható, amely azt mutatja meg, hogy két ismérv között mennyire erős kapcsolat áll fent. Ha azt nézzük, hogy x bíróval nyer-e a Barca, akkor ez az együttható gyenge kapcsolatra enged következtetni (közel van a nullához). Ugyanakkor, ha azt nézzük, hogy a termésátlag és a napsütéses órák, vagy az öntözés mennyisége között mekkora áll fent, akkor közel van az egyhez. Vagyis, csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem minden statisztikai adat kamu, hanem igenis, lehet építeni rá.
Henry-t a játékban szerintem nem érheti kritika, összjátékban, felfogásban megfelelőt nyújt maximálisan szerintem. Ami hibádzik nála, az a gólszerzés. Ha pedig csak a góllövésre koncentrálunk, akkor a perc/gól mutató és Henry osztályozása erős kapcsolatot kell, hogy mutasson.
Remélem sikerült világosan fogalmaznom, mert meló közben nincs sok időm litániákat írni...
Még egyszer leírom, én sem vagyok vele tökéletesen elégedett, de azt orbitális túlzásnak tartom, hogy eljutottunk arra a szintre, hogy fél év után már mindenki el akarja adni.