Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szivacccc...Vito írta:a mai Nemzeti Sportban lehozták a hírt![]()
omg
Dec.28.-án??Öcsém szülinapján van bolondok napja??Ez nem lehet véletlenTitinho írta:Úgylátom mindenki megette!![]()
![]()
![]()
Csak szólok, hogy Spanyolországban tegnap volt Bolondok napja és ezt a képet küldte szét a spanyol sajtó a viágban és persze ezt a cikket mellé! Photoshop-pal csinálták az egészet!!!Látszik is a képen, hogy az nem az ő haja+nem is fekete! Nem kell aggódni...megmaradtak a pumukli fürtök!!!
![]()
A [auto_cenzúra] jó beszivtam!!Titinho írta:Úgylátom mindenki megette!![]()
![]()
![]()
Csak szólok, hogy Spanyolországban tegnap volt Bolondok napja és ezt a képet küldte szét a spanyol sajtó a viágban és persze ezt a cikket mellé! Photoshop-pal csinálták az egészet!!!Látszik is a képen, hogy az nem az ő haja+nem is fekete! Nem kell aggódni...megmaradtak a pumukli fürtök!!!
![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeesenzu írta:Puyol levágatta a haját a madrid elleni vereség után
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=529363
http://fcbnews.com/skinhead-puyol/
nagyon komolyan néz ki
ahamm kimaradt bocsikavarga tamás írta:Te emlékeztél jól, nem én. Csak Asys barátunk elfelejtett egy vesszőt elhelyezni a mondatában.Roniee21 írta:Oks.Rosszul emlékeztem![]()
Az utolsó mondat érthetően és egyértelműen: "Szóval Tamás, jól emlékszik!"Asys írta:2004 december Camp Nou Barca-Real 3-0 Samu, Gio, Ronnievarga tamás írta:Úgy emlékszem, nem. A meccs Barcelonában volt, és 2005-ös 3-0-ás El Classicó a Bernabeu-ban volt. A Gundel Takács közvetítette. A góljainkat Samu, van Bronckhorst és Ronnie lőtte, Undiano Mallenco vezette a meccset.Roniee21 írta:Az nem 2005-ben volt?
(Larsson sérülés)
2005 november Bernabeu Real-Barca 0-3 Samu, Ronnie, Ronnie
(Raúl sérülés)
Szóval Tamás jól emlékszik!
Te emlékeztél jól, nem én. Csak Asys barátunk elfelejtett egy vesszőt elhelyezni a mondatában.Roniee21 írta:Oks.Rosszul emlékeztem![]()
2004 december Camp Nou Barca-Real 3-0 Samu, Gio, Ronnievarga tamás írta:Úgy emlékszem, nem. A meccs Barcelonában volt, és 2005-ös 3-0-ás El Classicó a Bernabeu-ban volt. A Gundel Takács közvetítette. A góljainkat Samu, van Bronckhorst és Ronnie lőtte, Undiano Mallenco vezette a meccset.Roniee21 írta:Az nem 2005-ben volt?