Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rendben akkor ezúttal rádruházom a szervezési feladatokatMorminho írta:Tobb olyan internetes poker kliens is van ahol lehet privat, jelszoval vedett asztalokat nyitni. Megbeszelunk idopontokat, 7-8 fos asztalokat alkotunk es meg is vagyunk
Bármikor benne vagyok!Morminho írta:En Freerolokat (ingyen szallsz be de valodi lovet nyerhetsz, egyszer nyertem egy Sportingebetes freerollon 120 dollart!) szoktam neten jatszani. Egy Eurobarca Poker Bajnoksagban benne lennekMeg valaki?
ÉnMorminho írta:Meg valaki?
Állatkertben, pl. Vagy eltévedt! Vagy egy oroszlán is visszalőhetett volna.Los Banditos írta:Gondolom ismered a mondást a bagollyal és a verébbel...varga tamás írta:Los!
Nem nagyon tolonganak az örvendezők! Abban reménykedtünk, hogy egy gazella visszalő, és Menkauré piramisa elnyel örökre! Sajnos, Amon isten nem hallgatta meg könyörgéseinket, és Aton sem volt kegyes hozzánk. Na, mindegy. Megpróbálunk jó képet vágni Hozzá()d!![]()
![]()
![]()
Egyébként Egyiptomba hol lenne gazella?
![]()
![]()
Gondolom ismered a mondást a bagollyal és a verébbel...varga tamás írta:Los!
Nem nagyon tolonganak az örvendezők! Abban reménykedtünk, hogy egy gazella visszalő, és Menkauré piramisa elnyel örökre! Sajnos, Amon isten nem hallgatta meg könyörgéseinket, és Aton sem volt kegyes hozzánk. Na, mindegy. Megpróbálunk jó képet vágni Hozzá()d!![]()
![]()
![]()