Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
-
- Llegenda del Barça
Mit lehet erre írni?

Ez mostmár komolyan félelemre adhat okot akár az amatőröknek is, bár profi szinten nagyon nagy a nyomás, meg a franc tudja, hogy miket nyomkodnak beléjük

Nincs ezen mit meglepődni, így mozog az egész világ kereke.Zidane, mikor elment a Realba, akkor nyilatkozta, h a Juventusban az orvosok érdekes cuccokat nyomtak beléjük. Nem sokkal később bizony ki is robbant a botrány, aztán mi lett a vége Question Semmi....
ÉS Exclamation Exclamation Exclamation
A Real és a Barcelona is bizony nemrég belekeveredett egy ilyenbe. El is lett tusolva az ügy rendesen Exclamation Pedig sztem Arrow lehet szentség törés amit irok Arrow de lehetett valoság alapja. Embarassed
Ott a Benfica Exclamation Fehér halála után még vki meghalt, ott is nagy botrány lett, fölmerült a klubb bezárása is, de abbol se lett semmi.
Vhogy ilyenkor átbaxva érzem magam Rolling Eyes
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
én ezt nem tudom elképzelni
akkora játékos mozgások vannak a klubok között, hogy az ilyet nem lehetne titokban tartani
mindig vannak sértődött és kirugott játékosok, vannak akik visszavonulnak, mégsem beszél ilyesmiről senki(oké most említetted zidanet)
akkora játékos mozgások vannak a klubok között, hogy az ilyet nem lehetne titokban tartani
mindig vannak sértődött és kirugott játékosok, vannak akik visszavonulnak, mégsem beszél ilyesmiről senki(oké most említetted zidanet)

Zidane, mikor elment a Realba, akkor nyilatkozta, h a Juventusban az orvosok érdekes cuccokat nyomtak beléjük. Nem sokkal később bizony ki is robbant a botrány, aztán mi lett a végeBányász írta:FCB gábor megmondta:"a sport még nem egyenlő az egézséggel"...főleg nem az élsport!
Voltam a"tűz közelébe"és még itt Mo-n is nagy kavarások mennek!
Ezt idd meg meccs előtt ezt meg edzés után...!
Egyik barátom még anno volt u-17es válogatott!Itattak velük valami löttyöt...kérdezték mi ez!A válasz:ne foglalkozz vele,csak idd meg!
17éves gyerekeknek!
Sokszor orvos tanácsára szednek be szert a játékosok egyébként!
De erről nem beszél senki....mindnki eltitkolja mit ad a játékosoknak..minden klub pl!
És ez Mo...külföldön sztem ez hatványozotabban igaz!

ÉS

A Real és a Barcelona is bizony nemrég belekeveredett egy ilyenbe. El is lett tusolva az ügy rendesen

Ott a Benfica

Vhogy ilyenkor átbaxva érzem magam

Biztos benne van a dopping is, ez a futballpalyan osszeesek es meghalok regebben nem volt akkora divat
R.I.P.

R.I.P.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
FCB gábor megmondta:"a sport még nem egyenlő az egézséggel"...főleg nem az élsport!
Egyik barátom még anno volt u-17es válogatott!Itattak velük valami löttyöt...kérdezték mi ez!A válasz:ne foglalkozz vele,csak idd meg!
17éves gyerekeknek!
De erről nem beszél senki....mindnki eltitkolja mit ad a játékosoknak..minden klub pl!
17éves gyerekeknek!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez szép! A büdös franciskába! Mielőbbi gyógyulást neki, ha így van! Bár az fcbarcelona.cat-on nincs róla semmi.Aprieto írta:Mivel Jorquerának nincs topikja ide írom: a katalán válogatott meccsén lesérült.
6 hónapra.
szerk.: jobb térdén elülső keresztszalag szakadása van.
Mielőbbi jobbulást neki.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
A sport még nem egyenlő az egészséggel. Aki sportol az nem fog minden betegséget megúszni és a sportnak is vannak káros hatásai. Na meg, elég egy öröklött betegség, egy rossz gén, egy hajlam, bármi. Bár a sportolók rendszeres vizsgálatokon és szűréseken esnek át, de a játékosok sem mindig őszinték az orvosokkal.LG írta:Na igenKözépeuropában pl. rengeteden halnak meg sziv és érrendxeri megbetegedésben, és tudod miért
Mert nem sportolnak
![]()
![]()
![]()
Egy sportolo szive sokkal egészségesebb, strapa birobb mint egy átlag embernek. Ehhez képest az élsportolok hullanak, és nem csak a focisták. Sztem ehhez bizony a doppingoknak is van köze

Mivel Jorquerának nincs topikja ide írom: a katalán válogatott meccsén lesérült.
6 hónapra.
Mielőbbi jobbulást neki.
6 hónapra.
Mielőbbi jobbulást neki.
-
- Llegenda del Barça
hát a franc tudja, azért én ebbe nem annyira tudok beletörődni, nekem még mindig felfoghatatlan, h hogy a francban van az, h egyik pillanatban megy minden, a másikban pedig már lehúzzák a redőnyt. ezt nem tudom benyelni, ha kisgyerekről, ha felnőttről, ha öregemberről van szó, akkor sem.FCB_gábor írta:Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, semmi köze a doppingokhoz. Minden nap, minden órájában halnak meg így vagy hasonlóan emberek -fiatalok és öregek egyaránt- csak azok nem focisták és nem foglakozik velük a sajtó.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát ezt nem hiszem el..
R.I.P

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Na igenFCB_gábor írta:Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, semmi köze a doppingokhoz. Minden nap, minden órájában halnak meg így vagy hasonlóan emberek -fiatalok és öregek egyaránt- csak azok nem focisták és nem foglakozik velük a sajtó.

Egy sportolo szive sokkal egészségesebb, strapa birobb mint egy átlag embernek. Ehhez képest az élsportolok hullanak, és nem csak a focisták. Sztem ehhez bizony a doppingoknak is van köze

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, semmi köze a doppingokhoz. Minden nap, minden órájában halnak meg így vagy hasonlóan emberek -fiatalok és öregek egyaránt- csak azok nem focisták és nem foglakozik velük a sajtó.

A nagy terhelés, kemény edzés, hajtás stb....Boixos írta:felesége és négy gyereke van. ez egyszerűen felfoghatatlan.
hogy a büdös francban van az, h sportemberek ilyen pikkpakk elmenjenek.
DE sztem a legfőbb ok mégis a külömböző doppingok

A dzsungel ligákban is kőkeményen edzenek a tagok, mégsem esnek össze holtan a pályán.
Hihetetlen. Felfoghatatlan.
R.I.P.

R.I.P.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
azt hiszem a motherwell csékája volt. szegény ember. ez borzalmas. 

Üdv!
Úgy látom jól megy a magyarjainknak englandba
GERA:1 GÓL
BUZSAKY:1 GÓL
VASKÓ:1 GÓL(győztes)
TÍMÁR:1 GÓL
AZTH MINDANNYIUNK NEVÉBEN GRATULA A SRÁCOKNAK
CSAK ÍGY TOVÁBB
VISCA BARCA,VISCA CATALUNYA

Úgy látom jól megy a magyarjainknak englandba

GERA:1 GÓL
BUZSAKY:1 GÓL