Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.31. 12:10:21

Etooka írta:általában azok a csapatok szokták megszenvednmi egy ember hiányát,amelyek játszák a focit.ha egy csapat csak hajt,kűzd,védekezik,kiesik a egy játékos,és akkor fut helyette az,aki beáll a csapatba,viszont amelyik csapat játszik,az ha elveszti egy sztárját,nem biztos hogy van helyette egy ugynolyan formában levő klasszis!Ráadásul a Barcánál még pikánsabb a helyzet,mégpedig azzal,hogy másfél éve nincs olyan hónap,hogy ne lenne sérültünk.....
Az Arsenal is játxa a focit, még is ugysem estek össze, h 5 kulcsemberük hiányzott nemrég. De még most is sérül a legjobb csatáruk, ehhez képest vezetik a bajnokságot. Azok a csapatok érzik meg egy klasszis játékos hiányát, akik nem is igazán csapat, csak egy rakás sztár, akik akkor nyernek, ha épp vmelyik klasszis eldönti nekik a meccset.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.31. 10:43:02

Mikor Eto1o sérült volt akkor igaz ugy ahogy lehetett pótolni!De Messit mint látjuk nem nagyon és akkor leszünk kakiba ha a visszatértével "elfelejt " játszani mert akkor örülhetünk neki ha az első 5-be benne leszünk!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.31. 10:41:37

Hogyne lehetett volna... :? Általában 22 gól körül termel Samu évente, tavaly ez nagyon hiányzott... ugy nem kell mondani, hogy akár eggyel több győzelem esetén mi lettünk volna a bajnokok... :roll: És ez mégsem jött össze, Guddy nem tudta pótolni, Saviola meg sok esélyt nem kapott erre. De a lényeg, hogy Samut jelenleg nem igazán tudjuk/tudtuk pótolni, és ez nagyon megérződik/megérződött.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.31. 10:34:24

Victor_Valdes írta:
Tomi`FCB írta:hát bocsi félreolvastam, de nem Messiből áll a Barcelona!
Messi nélkül is tudni kell nyerni! Messin kívűl még ott vannak a caspatban 10-en. Most hogy nincs Messi, most fogja tudni bebizonyítani Riijkrad hogy milyen edző.

Aha persze....
Nincs Messi
Lásd vereség hazai pályán ugy hogy alig volt helyzetünk!
Lásd kezdett Roni annyit ért hogy minden labdát eladott! ( 40/38-at kb)
Rijkaard meg már másfél éve azt bizonyitja hogy neki ovóbácsinak kéne menni....
Messit is lehet pótólni ! mindenkit lehet pótólni. Mikor Eto'o sérült volt őt is lehetett pótólni
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.31. 10:29:18

általában azok a csapatok szokták megszenvednmi egy ember hiányát,amelyek játszák a focit.ha egy csapat csak hajt,kűzd,védekezik,kiesik a egy játékos,és akkor fut helyette az,aki beáll a csapatba,viszont amelyik csapat játszik,az ha elveszti egy sztárját,nem biztos hogy van helyette egy ugynolyan formában levő klasszis!Ráadásul a Barcánál még pikánsabb a helyzet,mégpedig azzal,hogy másfél éve nincs olyan hónap,hogy ne lenne sérültünk.....
.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.31. 09:09:19

Tomi`FCB írta:hát bocsi félreolvastam, de nem Messiből áll a Barcelona!
Messi nélkül is tudni kell nyerni! Messin kívűl még ott vannak a caspatban 10-en. Most hogy nincs Messi, most fogja tudni bebizonyítani Riijkrad hogy milyen edző.

Aha persze....
Nincs Messi
Lásd vereség hazai pályán ugy hogy alig volt helyzetünk!
Lásd kezdett Roni annyit ért hogy minden labdát eladott! ( 40/38-at kb)
Rijkaard meg már másfél éve azt bizonyitja hogy neki ovóbácsinak kéne menni....
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.31. 08:58:01

realbarca írta:Nektek Capellot kellett vna idehozni, aztán összerázta vna az arcos, elkényelmesedett bagázsotokat.
A hulladékokat meg kivágta vna.
De hála az égnek maradt rijkárd, akivel már 1,5 éve szarok vagytok és ez a köv. félévben sem fog megváltozni.
Boldog új évet mindenkinek!!!
Bárkit csak Capellot ne!
Inkább Mourinhot az nem bas*ná szét a keretet!Csak nyerne(legalábbis remélem)!
realbarca
Barça B

2007.12.31. 08:33:40

Nektek Capellot kellett vna idehozni, aztán összerázta vna az arcos, elkényelmesedett bagázsotokat.
A hulladékokat meg kivágta vna.
De hála az égnek maradt rijkárd, akivel már 1,5 éve szarok vagytok és ez a köv. félévben sem fog megváltozni.
Boldog új évet mindenkinek!!!
hala madrid
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 20:03:06

Bojan utánanéztem Henk 2000-ben volt edző az MTK-nál és egy ezüstöt hozott össze.
Szerintem is csoda kategoria lenne ha megnyernénk a bajnokságot, alap volna az madridi idegenbeli győzelem, szerencsére még sokára lesz, addig bármi lehet (pl. a reál fele eléri a nyugdíj korhatárt, meg perszer R10 feltámad hamvaiból)
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 19:56:06

ehhez nem csoda kell, csak jobban bízni az edzőben, csapatban!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 19:54:19

dr. Mezey írta: Én nem szeretném megtudni hogy mit kezd egy új edző a kerettel. Azt szeretném megtudni hogy te mit fogsz írni a "taktikai zseniről" ha mi nyerjük a bajnokságot a mostani felállással. :lol:
Adná az Isten, hogy ugy legyen. Biztos visszavonnám minden kritikámat, és többet egy rosz szavam nem lenne rá.
De ehhez csoda kéne
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 19:50:38

hát igen arra én is kiváncsi volnék, mert szerintem megfogjuk nyerni a bajnokságot:P meg a spanyol kupát:)
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 19:49:24

hát bocsi félreolvastam, de nem Messiből áll a Barcelona!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 19:48:48

LG írta:
Tomi`FCB írta:rühelem Mourinhot, de elismerem hogy jó edző, de akkor se örülnék ha jönne. Remélem hogy Riijkard még marad ebbe a félévben és bizonyítani tud
Télen kéne mennie Rijkaardnak, h most jöjjön uj edző. Mert ugye szeretnénk meglátni, h mit tud ez a keret egy uj edzővel :!: Ha most jönne vki láthatnánk.
Ha nyáron, akkor már nem, mert uj edző valoszinüleg uj játékosokat és kérni fog a vezetőktől, és a keret át lex szabva.
Én nem szeretném megtudni hogy mit kezd egy új edző a kerettel. Azt szeretném megtudni hogy te mit fogsz írni a "taktikai zseniről" ha mi nyerjük a bajnokságot a mostani felállással. :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 19:47:23

Tomi`FCB írta:nem lesz átbasva senki. én bízom Riijkardban és szierntem van esélyünk bajnokságot nyerni . azt a hét pontot be lehet hozni, nem lehetetlen
Azt irtam át szabva :wink: Tudod én nem beszélek csunyán :wink: Én nem bizok Rijkaardban, mitől lenne egyik-naprol a másikra jobb edző :?: Most pl. nem lex Messi, kifogja nekünk igy megnyerni a meccset :?:
A 7 pontot be lehet hozni, de én nagyobb esélyt látok, h a következő forduloban 10 pontra nő az előny, mint hogy behozzuk.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 19:38:39

nem lesz átbasva senki. én bízom Riijkardban és szierntem van esélyünk bajnokságot nyerni . azt a hét pontot be lehet hozni, nem lehetetlen
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 19:34:34

Tomi`FCB írta:rühelem Mourinhot, de elismerem hogy jó edző, de akkor se örülnék ha jönne. Remélem hogy Riijkard még marad ebbe a félévben és bizonyítani tud
Télen kéne mennie Rijkaardnak, h most jöjjön uj edző. Mert ugye szeretnénk meglátni, h mit tud ez a keret egy uj edzővel :!: Ha most jönne vki láthatnánk.
Ha nyáron, akkor már nem, mert uj edző valoszinüleg uj játékosokat és kérni fog a vezetőktől, és a keret át lex szabva.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 19:30:56

LG írta:
Boixos írta: (egyébként a murinnyo-milanhoz annyit, h azok a források, akik a portugál állítólagos milánói előszerződését pengetik, azt is mondogatják, h ancelotti jön a barcába, rijkaard helyére...)
Nekem ez a verzio nem tetxik [-X
1000x inkább Murinnyo :arrow: Barca
Rijkaard :arrow: Milan =D>
Ez nagyon jo lenne, mert a Milan megszopná a taktikai zsenit, nekünk meg lenne egy világklasszis edzőnk :!:
Mezey :!: Rijkaard nem felejtette el a szakmáját, ő nem is tudta soha. A holland válogatott toronymagasan esélyes volt, de kettős emberelőnybe se tudott mit kezdeni a csapatával az olaszok ellen :roll:
A Spartával meg történelmet irt :arrow: KIESETT :!:
Itt meg valoban nagy sikereket ért el, de ott volt mellette HENK TEN CATE :!: Miota elment, Rijkaard nem képes egy normális taktikát kitaláéni, cseréi katasztrofálisak, állandoan rosz döntéseket hoz :arrow: A legrosszabb döntése az, h még mindig itt van :!:

Nem értünk egyet, ha Henk annyira jó lenne akkor bajnok lett volna az MTKval :lol: :lol: Plussz amikor már nem volt edző minálunk akkor is láttam kint egy magyar- válogatott meccsen, szóval tuti nem százas

De viccen kívül az ajaxal elég szánalmasat produkált, nem is nagyon marasztalták. Arról meg miért tehet szegény Frank hogy nem rugják be a tizenegyeseket?
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 19:21:18

rühelem Mourinhot, de elismerem hogy jó edző, de akkor se örülnék ha jönne. Remélem hogy Riijkard még marad ebbe a félévben és bizonyítani tud
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 19:19:08

Boixos írta: (egyébként a murinnyo-milanhoz annyit, h azok a források, akik a portugál állítólagos milánói előszerződését pengetik, azt is mondogatják, h ancelotti jön a barcába, rijkaard helyére...)
Nekem ez a verzio nem tetxik [-X
1000x inkább Murinnyo :arrow: Barca
Rijkaard :arrow: Milan =D>
Ez nagyon jo lenne, mert a Milan megszopná a taktikai zsenit, nekünk meg lenne egy világklasszis edzőnk :!:
Mezey :!: Rijkaard nem felejtette el a szakmáját, ő nem is tudta soha. A holland válogatott toronymagasan esélyes volt, de kettős emberelőnybe se tudott mit kezdeni a csapatával az olaszok ellen :roll:
A Spartával meg történelmet irt :arrow: KIESETT :!:
Itt meg valoban nagy sikereket ért el, de ott volt mellette HENK TEN CATE :!: Miota elment, Rijkaard nem képes egy normális taktikát kitaláéni, cseréi katasztrofálisak, állandoan rosz döntéseket hoz :arrow: A legrosszabb döntése az, h még mindig itt van :!:
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 19:00:11

Hát Ancelotti nélkül is elég sz*rul megy a bajnokságban :lol:
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 18:57:52

CS0ki írta:Még csak egy apróság. Több embertől olvastam, hogy kontrából löttük a gólt. Szerintem a gólunk pont hogy nem kontra volt. Elvégre mi jöttünk kirugással, utánafélpályánál volt egy szabálytalanság és utána lett a gól. Két támadó, minimum 5 de inkább 6 védekező játékos ellen. Szóval csak ezt akartam még hozzátenni.
A statisztikával sem akartam bebizonyítani a feketéről hogy fehér, csak azt demonstrálni hogy ki játszik igazi támadó focit idegeben is.
Azért ezt nem két meccs alapján kell megállapítani. És az, hogy valakinek többet van a birtokában a labda, nem feltétlenül jelent támadó(bb) focit.

A többi statisztika is elég hasonló lenne, már barca oldalról. Amúgy tök mindegy, hogy lőttétek a gólt, gratulálok hozzá, szép volt, meg minden, örüljetek mert ilyen 25 évente 2x fordul elő, az a lényeg hogy ebben a szezonban többet már ne lőjetek. :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.30. 18:57:21

dr. Mezey írta:...mindenesetre kárpótolna ha a BL-ben a Celtic után a Reállal kerülünk össze és ott realizálnák a két csapat játékosállománya közti minőségi különbséget. :lol:
ebben viszont maximálisan egyetértünk, minden "de", "viszont" stb nélkül is! :D

(egyébként a murinnyo-milanhoz annyit, h azok a források, akik a portugál állítólagos milánói előszerződését pengetik, azt is mondogatják, h ancelotti jön a barcába, rijkaard helyére...)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 18:53:45

szerintem meg igen, mert nem igazán azért nagy a labdabirtoklás mert hátul passzolkadnak, hanem próbálkoznak..
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 18:52:34

Hát igen, nem nagyon igazodok el Rikaardon egyrészt látom hogy nem megy, másrészt meg nem hiszem egyik napról a másikra elfelejtette volna a szakmáját. Nem biztos hogy a taktika roszz, csak nem hajtják végre. Pár hónapja meglepődve olvastam hogy pl. az egész pályás letámadás még mindíg a taktika része, pedig nem tűnt fel. Amúgy abszolút megértem az ellenérveket is, de azért remélem hogy marad és urrá tud lenni a helyzeten, persze, ha idén se bajnokság, se bl akkor nyilván lelép. Na mindegy asszem már túlragoztam, mindenesetre kárpótolna ha a BL-ben a Celtic után a Reállal kerülünk össze és ott realizálnák a két csapat játékosállománya közti minőségi különbséget. :lol:
Lezárt