Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De. Sehogy!Messa írta:Hellosztok! Nem tudna nekem segíteni valaki, hogy hogyan kell képet beilleszteni a fórumba a saját gépemről?![]()
![]()
Avatarnak vagy minek??Messa írta:Hellosztok! Nem tudna nekem segíteni valaki, hogy hogyan kell képet beilleszteni a fórumba a saját gépemről?![]()
![]()
TénylegSlither írta:Valszeg az Utazás Barcelonában topikban van.Bányász írta:Valamelyik nap találtam egy hsz-t...a kollega kint volt Barca-Atletico meccsen...és belinkelt a fórumba pár képet!
Nem tudom a nevét sjnos,de azt tom,h a barátnőjével volt kinn,és tök jók voltak a képei!
Valaki nem tudna segíteni hol keressem a hszt???
Valszeg az Utazás Barcelonában topikban van.Bányász írta:Valamelyik nap találtam egy hsz-t...a kollega kint volt Barca-Atletico meccsen...és belinkelt a fórumba pár képet!
Nem tudom a nevét sjnos,de azt tom,h a barátnőjével volt kinn,és tök jók voltak a képei!
Valaki nem tudna segíteni hol keressem a hszt???
javasolnék egy újraindítást ill pár nap várást. nekem működött.Kluivertinho írta:Kölcsön kaptam a 23-as szám c. filmet(eredeti DVD), de akárhányszor el akarom indítani gépen, lefagy a media playerem és a media player classicom is. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Gondoltam esetleg codec pack lehet. Tudna vki linket adni a legújabb codec packról?
>>itt<< van egy ilyen. ritkán szoktam használni, de eddig minden ilyen problémát megoldott.david0311 írta:Csá
Szóval letöltöttem egy albumot de a számok nem külön külön vannak benne hanem 1 nagy fájlba.Tudtok olyan progit mondani amivel szétlehet vágni?
Köszönöm szépen jó link ez is a rojadirecta és a myp2p mellett!barca99 írta:Régen volt link, de sajna az már nem működik.VIII.Henrik írta:Más: Eurosport 2-t neten hogyan lehetne befogni (ha lehetséges)?Viszont pplive.uw.hu-n biztos találsz vmit.
Régen volt link, de sajna az már nem működik.VIII.Henrik írta:Más: Eurosport 2-t neten hogyan lehetne befogni (ha lehetséges)?
Nekem is ez volt a gyanúm.(az új leopárddal meggyűlt a bajom, mire winfoson kiírtam mac rendszerindítóként...) Viszont én ha pont ma töltöttem volna le a CS3-at magyarul, akkor ha Neked kéne, akkor valamikor a jövő év elején oda tudnám adni, persze amennyiben kellene és amennyiben én letöltöttem volnaEnrique írta:http://filext.com/file-extension/dmgPerrero írta:ha én letöltöttem volna egy photoshoppot, és 2 dmg kiterjesztésü file-t kaptam volna akkor mi lenne a teendő
Mac OS X-re töltötted le azt a photoshoppot... Törölheted is le.
http://filext.com/file-extension/dmgPerrero írta:ha én letöltöttem volna egy photoshoppot, és 2 dmg kiterjesztésü file-t kaptam volna akkor mi lenne a teendő