Én benne vagyok!Drigo írta:Valaki(k) egy menetet? Most? Vagy már megy az ebéd?
Póker
-
- Eurobarca Staff
Valaki(k) egy menetet? Most? Vagy már megy az ebéd?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Szeretnék én is egy ip-t! Le vagyon töltve a program!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

felraktam én is !!

Jó buli volt tegnap! Maxi,miért is ne játszhatnál? Ha beférsz a szerencsés hetesbe bármikor gyere,de ez vonatkozik mindenkire!
U.I: Igen Son Goku nagyon jó volt,főleg a második menetre szedte össze magát,vagy lehet hogy nem is ő játszott..nagyon gyanús volt ez a hirtelen javulás
Kamerával kéne játszani 
U.I: Igen Son Goku nagyon jó volt,főleg a második menetre szedte össze magát,vagy lehet hogy nem is ő játszott..nagyon gyanús volt ez a hirtelen javulás

-
- Entrenador del Barça
Igaz a játékhoz nem sok közöm volt!De legközelebb igérem megnyerem(persze ha játszhatok még)!Drigo írta:Na ez volt asztán a nemsemmi. Maga a játék nem is annyira, de amilyen körítést adtunk hozzá. Szegény Maxi biztos hülyének nézett minketChris viszon hamar felvette a ritmust. Azt a beszélgetést menteni kellett volna, asszem egy évre előre meglenne a téma a humor topicban. (Voiceman,Gardenelf, zöldséges sör stb
)
Srácok azért az a Son Goku gyerek baromi jól nyomta

Viszont azok a beszélgetések télleg nem voltak semmik, nagyon jókat nevettem!A bash.hu-ra simán jó lett volna!
Forca Barca
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Akkor végül csak az általam javasolt program mellett kötöttetek ki. Örülök neki! Legközelebb, lehet, hogy mennék énis.Chris0527 írta:egész jó volt így lesz megoldva a bajnokság is szóval mindenki töltse le a Poker TH-t akinek nincs meg és jelentkezett/jelentkezik lejjeb található egy link. 4 játékbol kétszer 1. kétszer 2. mindkettöböl elöröl és hátulrol![]()

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Már letöltöttem, kipróbáltam, s elolvasgattam, hogy hogyan kell, ha network game lesz itt ismét. Szóval, majd esténként én is felnézek, kösz a segítséget! Ha már nem fórumoznék ma, akkor mindnekinek jó szórakozást, Boldog Barca Sikerekben is Gazdag Újévet!!!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Eurobarca Staff
Okés! Igazából ez a mai csak egy spontán össszejövetel volt, de ezekután, ha összejön 4-5-6-7 ember, akkor bármikor lehet játszani online. De addig is töltsd le innen: http://www.pokerth.net/content/view/16/60/ a klienst aztán ha gondolod gép ellen tolhatod is, de online is akár a többi userral. Ha valami nem világos szólj ebben a topicban valaki biztos segíteni fog egyből.torrestoni írta:Szaisztok, ha lehet majd én is kipróbálnám a pokert Barca durukkerekkel. Szóval, ha lehet, akkor majd szóljatok, és azt is, hogy mikor játszotok általában, köszönöm!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szaisztok, ha lehet majd én is kipróbálnám a pokert Barca durukkerekkel. Szóval, ha lehet, akkor majd szóljatok, és azt is, hogy mikor játszotok általában, köszönöm!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Eurobarca Staff
Na ez volt asztán a nemsemmi. Maga a játék nem is annyira, de amilyen körítést adtunk hozzá. Szegény Maxi biztos hülyének nézett minket
Chris viszon hamar felvette a ritmust. Azt a beszélgetést menteni kellett volna, asszem egy évre előre meglenne a téma a humor topicban. (Voiceman,Gardenelf, zöldséges sör stb
)

-
- Entrenador del Barça
egész jó volt így lesz megoldva a bajnokság is szóval mindenki töltse le a Poker TH-t akinek nincs meg és jelentkezett/jelentkezik lejjeb található egy link. 4 játékbol kétszer 1. kétszer 2. mindkettöböl elöröl és hátulrol

Kezdődik! Apa kezdődik
!Lesz mit törölni holnap..

-
- Hírhozó-cikkíró
Azért nem tudsz csatlakozni, mert még megy a játék, heads up van.Barcaforever írta:Hát én megvagyok csatlakozás sikertelen de ha megvagytok mind1 majd máskor beszálok.
Szólunk majd.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hát én megvagyok csatlakozás sikertelen de ha megvagytok mind1 majd máskor beszálok.

Maxi! Ha előbb te próbáltál belépni,kitartás.. menet közben nem enged de megvan a belépőd!Szólok ha kezdődik!

privibe ment az ip cím ,ezzel tudsz csatlakozni!Barcaforever írta:Majd ha lehetne én is csatlakoznék.Bár én még friss gamer vagyok.