2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Érthetőbben lécciLionel Messi Fan írta:olvasta vki a nemzeti sortot ma este va igaz lenne belőle vmi igen nagyon jó lenne
2-1 ide, Ezqu-dupla+egy bünti a saját oldalon.Lionel Messi Fan írta:mennyi az állás kik a góllövök:P???????????????????????????????????
ki helyett van a pályán a brazil?M19 írta:Deco sárga
kÖSZ, FŐNÖK!Rivaldinho írta:Ez egyszer meg kell védjem VT-t, sztem ő nem arra blazírozik, hogy a csapat, ikapjon, vagy x-eljen, de ha ezegyser ez kell ahhoz h Rijkaard eltűnjön akkor akár meg is történhetne... ugyanis még ha győznek 3-2re akkor is mi megynk tovább...Ha jól sejtem ezt akarta kihozni, csak talán rosszul fogalmazhatta megFCB_gábor írta:Nem tudom mi a ****t keres itt aki a csapat ellen szurkol!
Ez egyszer meg kell védjem VT-t, sztem ő nem arra blazírozik, hogy a csapat, ikapjon, vagy x-eljen, de ha ezegyser ez kell ahhoz h Rijkaard eltűnjön akkor akár meg is történhetne... ugyanis még ha győznek 3-2re akkor is mi megynk tovább...Ha jól sejtem ezt akarta kihozni, csak talán rosszul fogalmazhatta megFCB_gábor írta:Nem tudom mi a ****t keres itt aki a csapat ellen szurkol!
Ezt meg sem hallottamFCB_gábor írta:Nem tudom mi a ****t keres itt aki a csapat ellen szurkol!
Nyugi már!A tizenegyes még nem jelenti azt hogy jobbak.Az nem akcio gol.Lehet hogy most jutottak el először a kapunkig osz egyböl kaptak egy tizenegyest.EnnyiBarcaforever írta:Kezdek félni.Felfog bátorodni a kis csapat.