2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erre én is kiváncsi lennékbarca99 írta:Pontosan mit is?okos666 írta:És most ugyanezt kezdi csinálni Iniestaval is.......
Pontosan mit is?okos666 írta:És most ugyanezt kezdi csinálni Iniestaval is.......
És most ugyanezt kezdi csinálni Iniestaval is.......Hagyjon már minket békén,és menjen a Fradihoz!LG írta:Rijkaardal kapcsolatban viszont igaza vanMit csinált Saviolával
Maxival
Sz.opatta őket...mondogata, h majd játxanak, hosszu a szezon. Legalább mondta volna meg egyesen, nem kelleteke gyerekek, mehettek, nem hitegetni, átbaxni őket. De most már végre vki Rijkaardnak mondja meg, h NEM KELL.
ennyi idősen hogy hiányozhat belőled a bölcsesség legapróbb szikrája is?varga tamás írta:Az álláspontomat ismeritek. Tudjátok, hogyan viszonyulok Ronaldinhóhoz, és melyikük pártján állok. És, lehet, hogy nem értetek majd velem egyet, de akkor is leírom, mit gondolok a dologról.
Dinho visszatért, edzett, nem volt semmi gond. Aztán, hirtelen megsérül - nem először az idény folyamán. Egy hónapon blül másodszor. Mr. Rijkaard üzenem Önnek, bár úgysem olvassa: nem kellene az embereket hülyének nézni, mert nem vagyunk azok. Tudunk a sorok között is olvasni, és a jelzéseket is ismerjük. A BArcelona szurkolói nem mentálisan retardált emberek, tudnak gondolkozni.
A másik dolog, amit már korábban is pedzegettem. Frank egy gerinctelen ember. Hozzá képest Louis van Gaal egy angol gentleman volt, mert ő megmondta: az elképzeléseibe nem fér bele Rivaldo, mehet Isten hírével. Mi, nem örüöltünk neki, de van Gaal nem kertlet, nem beszélt mellé, hanem elmondta a véleményét - gerincesen. Cruyff-ról is tudjuk, nem volt nála kec-mec, a legnagyobbakat is móresre tanította - pl. Sztoicskov 1995-ös kipenderítése a keretbőúl és a klubtól. A bolgár 1996-ban visszatért, de akkor már Sir Robson volt az edző. 1994-ben Zubizarretát is minden további nélkül elengedte.
Nos, a Feri ebben - is - különbözik az említett edzőktől. Gerinctelen, nem mer az emberek, a szurkolók szemébe nézni. Leszegett fejjel jár az emberek között. Azaz: nem tiszta a lelkiismerete. Könnyíthetne rajta.
Meg rajtunk is...
Ha tényleg gyulladás, akkor amennyire én értek hozzá, az nem a rosszul lépéstól lett neki. Azt akkor már kb vagy a clasicón szerezte, vagy valamelyik edzésen, mert ahhoz azért kell egy kis idő, h kialakuljon. asszem.okos666 írta:Én elhiszem:Ronnie nem sokszor volt eddig sérült,és lehetsége hogy esetleg rosszul lépett vagy ilyesmi.(pl:nekem nagyon sokszor ment ki a bokám,és most szalagszakadásom van;vagy amikor Ronaldo a VB-n elégedetlen volt a cipővel mert felsértette a lábát)De bízom hogy ha sérült hamarosan visszatér!
Értem, hogy mit akarsz írni, de szerinted teljeséggel elképzelhetetlen, hogy sérült? Nem azt mondom, hogy leesett a lába, vissza kell varrni, hanem azt, hogy túl sok bejglit evett (:D) Brazíliában vagy mittomén...varga tamás írta:Az álláspontomat ismeritek. Tudjátok, hogyan viszonyulok Ronaldinhóhoz, és melyikük pártján állok. És, lehet, hogy nem értetek majd velem egyet, de akkor is leírom, mit gondolok a dologról.
Dinho visszatért, edzett, nem volt semmi gond. Aztán, hirtelen megsérül - nem először az idény folyamán. Egy hónapon blül másodszor. Mr. Rijkaard üzenem Önnek, bár úgysem olvassa: nem kellene az embereket hülyének nézni, mert nem vagyunk azok. Tudunk a sorok között is olvasni, és a jelzéseket is ismerjük. A BArcelona szurkolói nem mentálisan retardált emberek, tudnak gondolkozni.
A másik dolog, amit már korábban is pedzegettem. Frank egy gerinctelen ember. Hozzá képest Louis van Gaal egy angol gentleman volt, mert ő megmondta: az elképzeléseibe nem fér bele Rivaldo, mehet Isten hírével. Mi, nem örüöltünk neki, de van Gaal nem kertlet, nem beszélt mellé, hanem elmondta a véleményét - gerincesen. Cruyff-ról is tudjuk, nem volt nála kec-mec, a legnagyobbakat is móresre tanította - pl. Sztoicskov 1995-ös kipenderítése a keretbőúl és a klubtól. A bolgár 1996-ban visszatért, de akkor már Sir Robson volt az edző. 1994-ben Zubizarretát is minden további nélkül elengedte.
Nos, a Feri ebben - is - különbözik az említett edzőktől. Gerinctelen, nem mer az emberek, a szurkolók szemébe nézni. Leszegett fejjel jár az emberek között. Azaz: nem tiszta a lelkiismerete. Könnyíthetne rajta.
Meg rajtunk is...
Én is így gondolom!Legalább 1-szer gondolkodhatna:a szurkolók már így is a távozását akarják,így legalább a szurkolók megértenék.De így....Boixos írta:meg lehette volna mondani azt is, h taktikai okoból nem játszatják ronaldinhot, azért 3-0nál, egy harmadosztályú ellenfél ellen nem muszáj atomcsapattal kiállni. nem kéne ilyen kamu sérüléses dumákkal próbálkozni.
miért nem lehet egyenesen beszélni?
Biztos megbotlott a karácsonyfa-égők elektromos vezetékében, vagy ráesett egy karácsonyfa-dísz.Ronaldinho&Barca írta:Hmm és hogyan szerezte ezt a sérülést? Ez már kicsit nevetséges mit mondjak...