Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem van benne valami,de van ezellen kifogásom!!Rijjkard és Ronaldinho is hibás!!! Hogy melyikük hibásabb,én azt nem tudom..Bodi írta:Miért lenne Rijkaard hibája???Ezt sose értettem.
A körülmények adottak Ronaldinhonak,csakis az ő hibája,hogy ilyen nulla állapotba került fizikálisan.A többi játékos hogy tudja jó kondiban tartani magát?Őket nem Rijkaard vezényli?
Ronaldinho maga tehet a visszaeséséről,és csak ő tud tenni ellene,bár az már teljes képtelenség,hogy a két évvel ezelőtti szintet teljesen elérje.
Akármennyire is sokat tett a csapatért,nem a szívünkre kéne már hallgatni,hanem az eszünkre.Az pedig azt jelentené,hogy távozik!
A vezetőség se teljesen hülye,el fogják adni nyáron,ha így megy tovább.
Tehát Ronaldinhonak még fél éve van bizonyítani,de akármennyire is szeretnénk,nem fog bizonyítani...Ez sajnos elég valószínű.
Ebben sok igazságtartalom van,de azért sztem mindenképp Rijkaard hibája is!A többiek odateszik magukat és megcsinálják,amit kell míg Ronnie elblicceli azt,de Rijkaardnak erényesebbnek kellene lennie vele,olyan nincs,h ne edzzen rendesen,ezért kapja a fizetését és így sztem egyértelműen a stáb keze is nyakig benne van a dologban!!!Bodi írta:Miért lenne Rijkaard hibája???Ezt sose értettem.
A körülmények adottak Ronaldinhonak,csakis az ő hibája,hogy ilyen nulla állapotba került fizikálisan.A többi játékos hogy tudja jó kondiban tartani magát?Őket nem Rijkaard vezényli?
Ronaldinho maga tehet a visszaeséséről,és csak ő tud tenni ellene,bár az már teljes képtelenség,hogy a két évvel ezelőtti szintet teljesen elérje.
Akármennyire is sokat tett a csapatért,nem a szívünkre kéne már hallgatni,hanem az eszünkre.Az pedig azt jelentené,hogy távozik!
A vezetőség se teljesen hülye,el fogják adni nyáron,ha így megy tovább.
Tehát Ronaldinhonak még fél éve van bizonyítani,de akármennyire is szeretnénk,nem fog bizonyítani...Ez sajnos elég valószínű.
Azért én ilyeneket nem gondolok Ronnie-ról! Mindenki tudja, hogy nincs formában de azért ilyeneket nem szabad még feltételezni sem róla!Andrisveres írta:Nem lehet , h ez a sérülés kamu , nem edz mert elmegy vhova máshova? most elkapott ez a megérzés.
Hát ezt tényleg rossz nézni, főleg a cseleket az elején. Brutális. Az a durva, hogy már bele se megy ilyen cselekbe, fel se vállalja, inkább egyből tovább paszolná, ha sikerülne neki.sasi1 írta:Rossz nézni ILYEN videókat.............
Fáj az ember szíve.......... Ő úgy kapott arany labdát, ahogy szerintem előtte nagyon régen nem kaptak: nem volt kérdés, hogy ő a világ legjobbja, és mi lett vele????????????????..................
Ezután a videó után még inkább látható, a lassulása.............
jó lenne ha most már v.mi más is motiválná, nemcsak csak az h mikor tér vissza Eto'o vagy Messi.talán az motiválná Ronaldinhót, ha visszatérne jóbarátja a pályára.
Őt majd Puyol kezelésbe veszi.Tomi`FCB írta:Güiza nagyon beindult
Mintha csak a saját gondolataimat látnám leírvacobretti írta: először is hozni kéne egy normális edzőt, aki megadja Dinhonak a maximális bizalmat, és ha majd az új edző keze alatt Ronnie meg tudna újulni, akkor kéne beszélni szerződés-hosszabításról, addig semmiképp nem.
ennyit mindenképp megérdemelne, de többet nem. nincs szükség egy alibiző Ronaldinhóra, aki semmire nem jó azon kívűl, h keres egy halom pénzt, cserébe pedig csak rontja a csapatmorált és lassítja a támadásokat.
a lendületessége nélkül semmit nem ér, forintos labdákat más is tud adni, a pontrugásokat meg más is jól tudja lőni.
a pályánléte nem ad a csapatnak már egyfajta mentális pluszt, mint volt ez 2 éve, amikor a társak sohase játszottak görcsösen még hátrányban se, mert tudták, h velük van a világ legjobbja, aki majd a vállára veszi a csapatot
először is hozni kéne egy normális edzőt, aki megadja Dinhonak a maximális bizalmat, és ha majd az új edző keze alatt Ronnie meg tudna újulni, akkor kéne beszélni szerződés-hosszabításról, addig semmiképp nem.dr. Mezey írta:Állítólag jan végén tárgyalnak R10 szerződéshosszabbításáról, akkor végre vége lenne egy pár évre ennek az elmegy-nemmegy cirkusznak.
Így igaz!!! Én sokszor próbáltam (nem csak itt)védeni Franckot,de amit csinál,az már felháborító!!!!!!!!És Szandi:a Tamásunk egy jó ember,legalább megpróbálnk reálisan gondolkodni,ha érvelünk!!(amit Tamásról gondolok,azt már leírtam,bocs az offért)Szandi írta:Iniesta kb (nálam) idény legjobbja. Ok Leo után. De szal hihetetlen munkát végez. Szinte, az észszerűség határain belül mindegy hol futballozik, mindenhol kiemelkedik.Bocs az offért.okos666 írta:Őt mondjuk játszatja,de össze-vissza rakosgatja a pályán,és ezt minden játékos utálja....!!!Lehet hogy hülyeség,de én így gondolom!!!
Kezd unalmassá válni, hogy csak ezt hajtogatod. Támaszd alá érvekkel, amit állítasz! (jó bocs ez most így nagyon Varga Tamásosan hangzott, de komolyan.) Sztem sokan kíváncsiak lennének rá.home írta: .és rijkaard mellett még most is kitartok...és itt is Pont.
Iniesta kb (nálam) idény legjobbja. Ok Leo után. De szal hihetetlen munkát végez. Szinte, az észszerűség határain belül mindegy hol futballozik, mindenhol kiemelkedik.Bocs az offért.okos666 írta:Őt mondjuk játszatja,de össze-vissza rakosgatja a pályán,és ezt minden játékos utálja....!!!Lehet hogy hülyeség,de én így gondolom!!!
Kezd unalmassá válni, hogy csak ezt hajtogatod. Támaszd alá érvekkel, amit állítasz! (jó bocs ez most így nagyon Varga Tamásosan hangzott, de komolyan.) Sztem sokan kíváncsiak lennének rá.home írta: .és rijkaard mellett még most is kitartok...és itt is Pont.