2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem vagyok pesszimista de egy100%-os kerettel se tudnánk legyőzni a Sevillát ha ilyen szarok vagyunk, nem hogy egy féltartalék kerettel!És sanda gyanum hogy égni fogunk, még hazai pályán is lehet!ozsimiki írta:Sajnos úgy érzem,h egyáltalán nem 3esélyes a meccs...kb 1,4re tenném a Sevillát,döntettlent 1,7 re,míg a győzelmünket 2,6ra... jelenleg kb ennyi esélyünk van. Persze ha hopsz magunkhoz térünk akkor ezek az oddsok fordítva is lehetnek,de sok sanszot nem látok ráTermészetesen győzni kell,h menjünk,és legalább azt remélem,h ezért MINDENT MEG IS TESZÜNK!
FORZA BARCAAA
A mi edzőnk az utolsó ugy-e?Legalábbis is szerintem biztos!De nekem van egy olyan megérzésem hogy több játékossal sincsen jóba Rijkaardd mert Sylvinho-val mivan? Deco-t meg mi a fa...-nak nem kell kezdetni ha sza.rul játszik is többet ér mint az izlandi!Vito írta:Deco miért jegeli?aynas írta:Sevilla elleni keret
Valdés Oier
Puyol, Márquez, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta
Edmílson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen
Henry, Eto'o, Bojan, Giovani
ismert és ismeretlen okoból a hiányzók:Oleguer, Sylvinho, Deco, Messi, Ronaldinho, Ezquerro![]()
vannak jó edzők,
vannak kevésbé jó edzők és
vannak, akiknek a döntéseit egyszerűen nem lehet megmagyarázni
Deco miért jegeli?aynas írta:Sevilla elleni keret
Valdés Oier
Puyol, Márquez, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta
Edmílson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen
Henry, Eto'o, Bojan, Giovani
ismert és ismeretlen okoból a hiányzók:Oleguer, Sylvinho, Deco, Messi, Ronaldinho, Ezquerro
Sevilla – Denia (harmadosztályú) 4-3 (L. Fabiano 15., Fazio 26., Chevantón 89., Kanoute 90. – 11-esből, ill. Jaime 52., Gregory 74., Migue 82. – 11-esből)
tj.: a Sevilla 5-4-gyel
Nem tudom mikor lesz egész csapatunk de 1 jó hónapig biztos nem.Mental_Theo írta:ja, a következő hetekről annyit, hogy most Messi,Ronaldinho off, utána Eto'o, Touré.. teljes csapat nem tudom mikor lesz
Egyetértek. Vagy jussunk tovább egy erős ellenféllel szemben és bizonyítsanak, vagy essünk ki a rákba, ezzel 'megkoronázva' ezt a 'gyönyörű' szereplést.varga tamás írta:Azt gondolom, a lehető legjobb ellenfelet kaptuk, én örülök neki. Ha kupát akarunk nyerni, akkor mindenkit meg kell vernünk. Megmutathatják a fiúk, tudnak-e még küzdeni a klubért, a csapatért, magukért, és értünk. A továbbjutás esélye 50-50%, az előny, hogy a visszavágó hazai pályán lesz. Már, amennyiben ez előnynek számít. Két meccsen bármi lehet, a madrid esetében is. Lásd Hercules, vagy Alcoyano. Nem verhetetlen csapat a Sevilla, ráadásul nem a tavalyi formájukat mutatják. Persze, a mai formánkat nézve, nem nagyon lehetünk bizakodóak. Tavaly egy jóval könnyebb úton nem sikerült a döntőig menetelnünk, az idén egy rögösebben lehet, hogy sikerül. És a számomra igenis fontos a kupa, már 10 év telt el a legutolsó kupasiker óta.
Na valahogy erről beszéltem, a Sevilla amúgy is kupamenőnek számít (főleg hozzánk képest). Én amondó vagyok, hogy edjuk meg a lehetsőséget a fiataloknak, ha ők leszerepelnek azt könnyebben lehet magyarázniEnrique írta:SEVILLA - BARCELONA
![]()