2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Banega a Bocában játszott már én is hallottam róla sokat.youtube-on videó is van róla.Game90 írta:"...hiszen egy hónapja még az ötödosztályban játszhattam, most meg egy európai klubban bizonyíthatok...."Lesy írta:Nemtom te hol olvastál ilyet, h Banega az ötödosztályba....
Most kéne egy cumizós szmájli...
Mi meg vegyük meg Breno-t az is jól nyomja az FM-be!kovinho írta:Hát a Football Managerbe nem rossz playa...visca el barca írta:hű valencianal nagy habzsidőzsibe kezdtek. megvettek 18 millio euroert egy 19 éves, u20as válogatott argentin védekezo kp-t. nem semmi![]()
http://transfermarkt.de/de/news/18427/0 ... eigen.html![]()
Azért ez elég érdekes döntés, 18 milláért egy nevesincs játékost...
De hát végül a Madrid se járt rosszul Gagoval... szinte ugyanez volt...
Hát a Football Managerbe nem rossz playa...visca el barca írta:hű valencianal nagy habzsidőzsibe kezdtek. megvettek 18 millio euroert egy 19 éves, u20as válogatott argentin védekezo kp-t. nem semmi![]()
http://transfermarkt.de/de/news/18427/0 ... eigen.html
Bárcsak elvinnék.Könnyeb dolgunk lenne a Reallal az biztos.Fernando írta:A Milan érdeklődik Ramos iránt
Igen ezzel már egy ideje tisztában vagyunkloctite írta:Dzsudzsák már télen csatlakozik a PSV-hez 1000%
"...hiszen egy hónapja még az ötödosztályban játszhattam, most meg egy európai klubban bizonyíthatok...."Lesy írta:Nemtom te hol olvastál ilyet, h Banega az ötödosztályba....
Ő nyilatkozta. Esetleg tájékozódj, mielőtt leugatodLesy írta:Nemtom te hol olvastál ilyet, h Banega az ötödosztályba....
1 hónapja még az ötödosztályban volt. Nem kis karrier...Lesy írta:Annyi biztos, hogy a Valencia csinálta a legjobb üzletet. Banega fiatal, de már elég érett ahhoz, hogy egy ilyen csapatban nyújtson maradandót hétről-hétre.
Hazájában az uj király. Állítolag irdataln nagy tehetség. 21 évesAprieto írta:A Milan szerintem még 60-at sem ad érte. A tegnapi hír, hogy kifizetik a kivásárlási árát... persze. Én meg ki is vagyok....?
A Milan a sóherségéről híres, nem fognak ezek ennyit áldozni, főleg nem egy védőre. Kacsa az egész.
Gondoljunk csak bele, eddig hetveniksz millió ajró a rekord. A Milanon röhögne a világ, ha ennek a háromszorosát fizetné egy védőért. Pff
Erről többet nem is kell beszélni.
Az a Pinto meg ki a tök?Nem hallottam soha róla...
Ez már biztos, vagy csak lehet?Zozzy 5 írta:Hinkel (Sevilla)Celtic