2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A SportKlubon láthatod este nyolctól, abban az esetben, hogyha nem késik le megint a saját közvetítésüket, volt már rá példa...Andrisveres írta:bocs ha már leírtátok de nem találtam is sietek : melyik adó közvetíti a meccset? ha közvetíti P:
De biztos!Victor_Valdes írta:Azt hiszem a Sport klub 20:00 élő!Andrisveres írta:bocs ha már leírtátok de nem találtam is sietek : melyik adó közvetíti a meccset? ha közvetíti P:
De nem biztos!
Azt hiszem a Sport klub 20:00 élő!Andrisveres írta:bocs ha már leírtátok de nem találtam is sietek : melyik adó közvetíti a meccset? ha közvetíti P:
a motiválatlanság is probléma,de azért szerintem ez a felállás sem jo már,mivel mindenki tudja,hogy mi lesz,ezért jönnek ki dinhoval a félpályáigKalap1988 írta:Értelmetlen arról beszélni,h ronniet tennénk Deco helyére vagy nem ,mert ő nem játszik ma.Amúgy sztem a legnagyobb baj nem a 4-3-3,hanem a motiválatlanság és az,h Rijkaard meccs közben semmi érdemlegeset nem változtat(de hangsúlyozom sztem az alapfelállás jó csak néha újat is kellene húzni ha vesztésre állunk!)na meg a középpálya gyengélkedése(na nem az ott játszó játékosok miatt,de ezt már elemeztem egyszer)
Ezt csak a mallorkai meccsre van "kitervelve". Ugye ott nincs Ronni. Ha lenne R10, akkor is lehetne több variációs lehetőség..varga tamás írta: Nem rossz elképzelés, meg kellene próbálni. Bár én Deco helyére Ronit tenném.
Nem rossz elképzelés, meg kellene próbálni. Bár én Deco helyére Ronit tenném.Primitive írta:Lehet hogy egy taktikai váltás nem lenne rossz...
----------------------------------VV-----------------------------------
Zambi------------------Pujol------------Milito-------------Abidal
-----------------------------Touré-------------------------------------
------------------Xavi-------------------------------Iniesta------------
----------------------------------------Deco-----------------------------
---------------------Eto'o---------------------------Henry--------------
Mit szóltok? Bár, Rijkaard pö.csében nincs annyi vér, hogy meg merjen lépni egy taktikai váltást, szal, szerintem felejtsük is el ezt gyorsan...
Abszolút jó lenne.De abban is igazad van hogy Rijkaard biztos nem meri megteni.Primitive írta:Lehet hogy egy taktikai váltás nem lenne rossz...
Mit szóltok? Bár, Rijkaard pö.csében nincs annyi vér, hogy meg merjen lépni egy taktikai váltást, szal, szerintem felejtsük is el ezt gyorsan...
Ez sztem nem lenne egy hülye ötlet és én a szombati meccsen még reménykedem is benne,talán igen Messi és Ronnie nélkülPrimitive írta:Lehet hogy egy taktikai váltás nem lenne rossz...
Szívem szerint én is ezt az általad leírt kezdőt küldeném pályára ilyen felállásban de erre sajna nem sok esélyt látok, mivel Rijkaard már hónapokkal ezelőtt kijelentette, hogy ő nem hajlandó változtatni a 4-3-3-as szisztémáján! Pedig szerintem is éppen itt lenne az ideje, pláne ha két ilyen világklasszis csatárduóm lenne!Rivaldo11 írta:Nincs Messi, nincs Dinho. Itt lenne az alkalom más felállást kipróbálni, de...ehhhh...
Na mindegy. Nálam a Valdes-Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal-Toure, Xavi, Iniesta-Deco-Eto'o, Henry csapat kezdene.
Nincs mese, innentől minden meccset nyerni kell.