Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha más nem is legalább olvasó szivesen lennék!Kluivertinho írta:Szintén.Zozzy 5 írta:Abban a fórumban én is szeretnék legalább olvasó lenne, ha van rá mód.
Most lehet írni/olvasni minden regisztrált tagnak. Amíg nincs gond belőle.Theo írta:Visszaolvastam, nekem is elég lenne bőven egy olvasási jog, mostanában inkább csak olvasom a fórumokat, régebben irogattam inkább... Utsó hozzászólásom igazolásos topikban volt, azelőttire nem is emléxem...
valahogy én is így vélekedek erről a dologról.Harusz írta:Firkantok én is egy véleményt ide.
Mint látszik hszeim számából, nem írtam sokat eddig itt a fórumon, s ezt a rossz szokásom ezután se akarom elhagyni. Én inkább olvasgatni szeretek, esetleg van olyan gondolatom, amit még más nem írt le, akkor azt leírni. Szal jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést (kevesebbet kell visszaolvasnom) de pár előttem szólóval értenék egyet, h nekem elég lenne egy olvasási jog...
Na nem is zavarok tovább.
Egy kevésbé bennfentes...
UNDER CONSTRUCTIONSzandi írta:Végülis ezzel a dologgal mi lett? Vagy már így megvannak a tagok vagy ilyesmi? Nem tudom.
Engem is abszolut nem mozgat.Most ha szűrni kell az embereket egy új témákhoz való hozzászólásokhoz, akkor hajrá.Slither írta:Engem valahogy nem hoz lázba ez(ek) az új topik(ok).Kluivertinho írta:Szintén.Zozzy 5 írta:Abban a fórumban én is szeretnék legalább olvasó lenne, ha van rá mód.![]()
Bár mostanában az egész fórum olyan...
Én alapvetően mindíg is kiváncsi típus voltam, úgyhogy márcsak azért is érdekel, hogy mi lehet olyan előkelő, ami zárt körűSlither írta: Engem valahogy nem hoz lázba ez(ek) az új topik(ok).![]()
Bár mostanában az egész fórum olyan...
Engem valahogy nem hoz lázba ez(ek) az új topik(ok).Kluivertinho írta:Szintén.Zozzy 5 írta:Abban a fórumban én is szeretnék legalább olvasó lenne, ha van rá mód.
Szintén.Zozzy 5 írta:Abban a fórumban én is szeretnék legalább olvasó lenne, ha van rá mód.
Perrero voltam, elfelejtettem kilépni, szivesen "belépnék" a cuccosba én iselprat írta:Bárki, csak a korboncnok neDrigo írta: Múltkor Zsu látott bele a fejembe, most Te, mi jöhet még?amugy jelentkeznék, gyep, ugy sajnállak téged, mindenki utál csak ugy ok nélkül, mondd hova állitsak neked szobrot