2008.01.07. 13:28:35
Nos, sajnálom, hogy nem a hozzá méltó teljesítményt hozta Zambrotta, de azért, ha nem is vklasszis szinten, de jól futballozott. Az öreg hölgynél persze más taktika alatt, sokkal több lehetősége volt a középpályán lenni, befelé és a széleken támadni, itt nem tudott olyan hasznos és értékes lenni, mint amilyen egyébként. Ha elmegy akkor valószínűbb sztem a nyári igazolás, de ellenben elmehet most is, akkor viszont egy klasszis szélsőt szívesen látnék. Nekem öröm volt Zambrottát gránátvörös-kékben látni, de ha máshol találja meg a számításait, ám legyen. A csatárkérdéssel én sem értek egyet. Abban az esetben ha Ezquerro távozna esetleg..., de így Eto'o Krkic és Henry mellé nem látom értelmét Huntelaar-nak, én nagyon szeretem, de én inkább Deco és Guddy helyére igazolnék, és ha muszáj lesz, akkor balszélsőt. Nálam mivel Eto'o és Bojan a keretben van ezért telített a támadósor, Henry és Eto'o is bevethető a bal oldalon, a jobb oldal is telített, ha ezquerro elmegy akkor lehetséges egy támadó, de semmikép sem egy olyan játékos, mint Hunti, aki kezdőbe való, egyébként is ha Drogba távozik, akkor már ő is jöhetne, de annak sem lenne jelenleg értelme. Ha majd Henry kiöregszik esetleg akkor, addig is nekem más poszton kellene erősíteni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton