Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 hónapja láttam az Amerikai Gengszter-t D.W. főszereplésével.Oriási alakítás ,remek film.ozsimiki írta:Deja Vu-t a napokban láttam,2006os Denzel Washington főszereplésével készült film...nekem bejöttVélemények róla?
Denzel remek színész! Ez a filmje is tetszik, ahogyan az Időzavarban is, ám két kedvencem tőle, vele, az Emlékezz a titánokra! és a Kiképzés. Előbbit tudnám ajánlani egyes csapatoknak szabadprogram helyett, hogy a társakra figyeljenek, felfigyeljenek, ill. csapatépítésekre.ozsimiki írta:Deja Vu-t a napokban láttam,2006os Denzel Washington főszereplésével készült film...nekem bejöttVélemények róla?
2008. július 2-án lesz a premiere! Ezt már én is néztem ezt a vidit, biztos megnézem moziba is!Chris0527 írta:Na ez jó kis filmnek iígérkezik nem tudjátok mikor kezdik el vetíteni a mozikban?
Jónak ígérkezik, bár nálam nem ültek a trailer poénjai...Bányász írta:Azt olvastam,hogy leghamarabb nyáron,de lehet kicsit előbb!Chris0527 írta:Na ez jó kis filmnek iígérkezik nem tudjátok mikor kezdik el vetíteni a mozikban?
Azt olvastam,hogy leghamarabb nyáron,de lehet kicsit előbb!Chris0527 írta:Na ez jó kis filmnek iígérkezik nem tudjátok mikor kezdik el vetíteni a mozikban?
Restellem,de ezt a mondatot nem vágomTransformers jó volt, am vettem meg a fém díszdobozt.
Hasonló cipőben járok én is,csak még annyi,hogy sok jó film van amit bírok!van sok jó színész akit bírok
A szinész, akit a legtöbbre tartok teljesítmény alapján, hisz minden filmjében nagyot alakított, akármennyire rossz is volt az (Karib 3). Ő igazi művész, s ahogy a törtetőkben is megmondták, kell egy blockbuster, hogy utána csinálhass egy nézhetetlen művészfilmetBányász írta:Én is most kerestem rá imdb-n és ott sincs,jelölést is csak kétszer kapott ami azért télleg meglepő!Mert valljuk be,megérdemelne egyet legalább!
De ami késik nem múlik....sztem idén megkapja a szobrocskáját!
Legjobb tudomásom szerint még nincs Deppnek Oscar szobrocskája!Homér írta:Okkókezű Edwardért nem kapott?
Hozzászólásod azért nem töröltem, mert válaszolni akartam rá
Attól függ mien stílust szertsz!Fernando írta:Valaki elláthatna tanácsokkal. van nálam egykt film melyikkel kezdjem?![]()
Elizabeth - Aranykor?
Halálos ítélet (Death Sentence)? - Kevin Bacon-ös
A Faun labirintusa?
Resident Evil 3?
Kabalapasi?
Mind2007-es
Fernando írta: Kabalapasi?
Mind2007-es