2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megérdemled a dicséretet! Tényleg jó!spider8 írta:Köszönöm szépen!
Olyan nincs! tvel viszont van. Azért van, h az olyan dolgokat tárgyalják meg az emberek, amelyeket Ok itt a Deco topicban csinálnak.redlions írta:Fc Barcelona - A Hátország ttopic minek van????
Há én azzal naon kötözködnék, h Nunez nem jól irányította Barcát.(Sztem nem is volt nagyképű)Ha meg az is volt volt mire.Egy naon jó csapatot hozott össze.Rivaldo,Figo h csak néhányat mondjak.És nem kell elfelejteni, h az ő elnöksége alatt volt az utolsó trófeánk.mrmonster írta:Nem hiszem hogy akkor nem lehetett volna jó a csapategység, a rossz vezetés miatt volt (a nagyképűek, bomlasztók: Nunez, Gaspart, Van Gaal + a Barça-színvonalat edzőkent nem megütők: Serra Ferrer, Rexach) szerintem a gyöngébb teljesítmény.Subinho írta:Ebben a csapatban nincsenek olyan kimagasló játékosok, mint annak idején Rivaldo, Luis Enrique, akik ha hiányoztak a csapat mélyrepült. Most egységes csapat van, ahol mindenki egyenlő és így jó, mert nem függ a csapat 1 embertől.
Na és azért most is vannak sztárjaink, na...![]()
Meg jó elnökünk és edző(i)nk!
Nem hiszem hogy akkor nem lehetett volna jó a csapategység, a rossz vezetés miatt volt (a nagyképűek, bomlasztók: Nunez, Gaspart, Van Gaal + a Barça-színvonalat edzőkent nem megütők: Serra Ferrer, Rexach) szerintem a gyöngébb teljesítmény.Subinho írta:Ebben a csapatban nincsenek olyan kimagasló játékosok, mint annak idején Rivaldo, Luis Enrique, akik ha hiányoztak a csapat mélyrepült. Most egységes csapat van, ahol mindenki egyenlő és így jó, mert nem függ a csapat 1 embertől.
Pontosan!Bemutatkozhatna Perezéknek is!Zsolti írta:Deco a megpattanó lövések és az abból született gólok mestere.
Az enyémet vihetik....redlions írta:Ez Deco topic!!!
Az ő anyukáját meg nem rabolták el... Az enyém sem.