varga tamás írta:Hú, Dani, nagyon király vagy! Most néztem bele, eddig teljesen elkerülte a figyelmemet ez a topic, de most letöltöm minden feltett összefoglalódat. Nagyon jó, köszi!
Amennyiben lehet, továbbra is Windows MP-be tedd fel, ha lehetséges.
És egy kérdés: a '92-es BEK-döntőről nincs valami hosszabb, WMP-es összefoglalód?
Köszönettel, Tamás.
Nagyon szívesen! Arra készülj fel, hogy elég nagy adatmennyiségről van szó. Most legalább tudom, hogy valaki hasznát veszi ezeknek, már akartam kérdezni, hogy van-e erre igény. Az, hogy mivel játsza le Neked csak attól függ, hogy melyik az alapértelmezett lejátszód. De továbbra is így fogom feltenni. Ha esetleg érdekel összegyűjthetem a felkészülés mérkőzéseit is.
A '92-es BEK döntőt már én is kerestem, már kezdtem is örülni, hogy megtaláltam, de sajnos nem tudtam leszedni, mert egyetlen-egy seeder sem volt, de továbbra sem adom fel, hogyha találok valamit, akkor mindenképp berakom ide is.
Amit most gyorsan sikerült találnom:
FCB-Sampdoria 1-0 - egyenlőre túlterhelt
1.rész - ez elméletileg megegyezik a fentivel
2. rész 3. rész 4. rész 5. rész
Nekem egyenlőre egyikbe sem sikerült életet lehelnem, de érdemes próbálkozni, akinek bármilyen videóanyaga van a meccsről megoszthatná Velünk.
Szerkesztés:
Jobb klikk cél/hivatkozás mentése más néven És az eredmény? Koeman gólja!