Egy kis statisztika: Az első 20-ból 10-en nem döntetlent tippeltek, (gyanítom Barca győzelemre számítottak). A 10 döntetlenesből pedig 9-en az 1-1-re voksoltak...
Köszi Mester!
Már csak az a bajom, hogy a tippek száma ettől az egy meccstől megbolondult az előző forduló óta. Sokaknak maradt a 277 tipp, Roybarcának meg hirtelen 258-ról 268 lett. Bár ez legyen a legkevesebb, ha gyors a feldolgozás
Kedves, Jó Enrique!
Epekedve várom, hogy tippelhessek a szombati - vasárnapi meccsekere, mivel már csütörtök van. Légyszi rakd fel őket!
A tegnapi meccs 1-1 lett, csak hogy segítsek.
További szép napot!
Hát, ez a hétvége egyszerűen katasztróaf volt a számomra Kiestem én is már a 100 ból is... Azért, hihetetlen, hogy alig vannak 'papírforma' eredmények...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Hello mindenki! én most regiztem az oldalra és nagyon teccik még az lenne a kérdésem hogy hol találom meg ezt a totót amiről itt szóvan:D előre is köszi
Node Enrique egy moderátortól egy ilyen hsz ...nekem sikeres 5 pontal zárult a forduló mivel csak a sajátunkat találtam el meg a sevillaét de azt legalább telibe ...már a 100ban se vagyok benn
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025