NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
huevos
Jugador d'estrella

2008.01.17. 19:21:04

Oleguer írta:MTKról amit gondolsz, az tévhit, nem ők nevelik ki a játékosokat, hanem kb 16évesen összevásárolják. Aztán 1 évig van náluk és megy tovább. Németh Krisztián Győri, Simon András pedig Miskolci. Ráadásul az MTK nem igazán a fiatalokat szolgálja, pl.: Filkor esete.
ez addig oké,nyilván nem lehet mindenki Agárd vagy a Hungária körút szülöttje, de nem ez az akadémiák lényege?összegyűjteni a tehetségeket, nagyszerű körülmények között, jó edzők felügyelete mellett fejlődni, megadni a lehetőséget a felnőtt első osztályban, majd külföldre mennek
pl.Dudás Ádám, igen szépeket hallottunk róla, de valahogy Győrben mégsem találják a helyét ,pedi tehetségéhez nem férhet kétség
ezzel szemben az MTK-nál mintha csöppet másképp állnának a tehetségekhez
never let the children cryin'!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.17. 19:20:34

Oleguer!
Ezek szerint a Sándor Károly akadémiához a magyar Testgyakorlók Körének az égegyadta világon semmi köze sincs?
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.17. 19:13:40

huevos írta:
Oleguer írta:Nem vagyok, nagy fradista, sőt nem szeretem a fradt. De az NB1ből tényleg hiányoznak. Loki-FTC vagy FTC-Ujpesteken voltak azrét nézők, MTKnak és társainak meg elkéne tűnni egy deka ember nemszurkol nekik. PL.: Szerintem egy NB1es Szegeden vagy Szolnokon lennének azért nézők az MTK 250es átlagát sztem ütnék :roll: :wink:
igen, tűnjön el az MTK, Magyarország legfejletteb utánpótlásképző akadémiájának a felnőtt csapata.gratulálok :shock:

a fradi meccsekre vonatkozóan egyetértek veled, de azért nem csak a nézőszám a fontos
MTKról amit gondolsz, az tévhit, nem ők nevelik ki a játékosokat, hanem kb 16évesen összevásárolják. Aztán 1 évig van náluk és megy tovább. Németh Krisztián Győri, Simon András pedig Miskolci. Ráadásul az MTK nem igazán a fiatalokat szolgálja, pl.: Filkor esete.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
huevos
Jugador d'estrella

2008.01.17. 19:09:06

Oleguer írta:Nem vagyok, nagy fradista, sőt nem szeretem a fradt. De az NB1ből tényleg hiányoznak. Loki-FTC vagy FTC-Ujpesteken voltak azrét nézők, MTKnak és társainak meg elkéne tűnni egy deka ember nemszurkol nekik. PL.: Szerintem egy NB1es Szegeden vagy Szolnokon lennének azért nézők az MTK 250es átlagát sztem ütnék :roll: :wink:
igen, tűnjön el az MTK, Magyarország legfejletteb utánpótlásképző akadémiájának a felnőtt csapata.gratulálok :shock:

a fradi meccsekre vonatkozóan egyetértek veled, de azért nem csak a nézőszám a fontos
never let the children cryin'!
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.17. 18:43:54

varga tamás írta:randalírozni, hanem tenni a feljutásért. Mellesleg, ez a Fradi nem hiányzik az első osztályból, a szinvonalat nem emelné egy dekát sem. .
Nem vagyok, nagy fradista, sőt nem szeretem a fradt. De az NB1ből tényleg hiányoznak. Loki-FTC vagy FTC-Ujpesteken voltak azrét nézők, MTKnak és társainak meg elkéne tűnni egy deka ember nemszurkol nekik. PL.: Szerintem egy NB1es Szegeden vagy Szolnokon lennének azért nézők az MTK 250es átlagát sztem ütnék :roll: :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.17. 18:36:52

Amit a Fradival csinálnak az tényleg bohózatba illő.
Viszont, ellenvetéssel élnék. A Fradi vezetői mit csinálnak? Rieb Györgynek dolgoznia kellene. Támogatók után koslatnia, befektetőt keresnie. Sajnos, a klub híre elég rossz, a botrányok megtették hatásukat. Az államnak pedig nem kötelessége a segítségnyújtás. Mikor hallottátok, hogy a Bayern München kopogtatott a német szövetségi kormány ajtaján támogatásért? Az FC Barcelona mennyi állami támogatást kap a madridi kormány költségvetéséből? Annak, hogy a Fradi itt tart, ahhoz az államnak, a kormánynak semmi köze sincs. A Fradi vezetői hozzászoktak Torgyán doktor szokásaihoz, ami helytelen, inkorrekt és tisztességtelen volt. Ha ennyi fradista van ebben az országban, akkor gondolom a jómódúak, gazdag vállalkozók között is akad Fradi-drukker - ő miért nem segít. Nem tüntetni kell, nem randalírozni, hanem tenni a feljutásért. Mellesleg, ez a Fradi nem hiányzik az első osztályból, a szinvonalat nem emelné egy dekát sem. Szerintem, és elnézést a Fradi-érzelmú kollégáktól, de ez a véleményem.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.17. 18:24:26

Komolyan mondom ez a magyar foci halálos!Szószerint!
Fradi...Minden játékos csak eltünik a magyar "élvonalba"...Nem érdemes idehozni külföldi játékost mert csak elvesztegetik a karrierjüket...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.17. 18:14:17

Ez van. Gondoltam, hogy ez lesz. Az államnak nem érdeke, hogy a fradiból újból meghatározó csapat legyen.

Hajrá Fradi!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.17. 01:08:15

Utánaolvastam a dolgoknak, meghallgattam az érveket amiért elutasították a pályázatot, és azt kell mondjam hogy alaptalanul és nagyon csúnyán elbántak velünk :(((( Olyan érveket hozott fel a szóvívő, ami nem állja meg a helyét (gondolok itt a limitár alatti összegre, vagy a részvénycsomag meg nem vásárlására, ami mind hülyeség)

Nagyon úgy néz ki, hogy ez volt a Fradi utolsó mentsvára. Semmiféle optimista nyilatkozat vagy írás nem látott napvilágot, mert egyszerűen már nincs semmiféle megoldás ezután. Nagyon úgy néz ki az angol befektető majd köszöni szépen, de neki ennyi elég volt. Pedig már a Sheffield hivatalos honlapján is beszámoltak a tervekről a címoldalon.

Állambácsi ezt is elintézte, köszönjük neki szépen. A jövő nagyon sötét és bizonytalan :? :? :?
Már a sírás kerülget komolyan mondom.

Mindörökké Ferencváros :!: :!: :!:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.16. 19:02:55

Közben a Fradi szurkolók már gyűltek a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács székháza előtt és természetesen mintha már vki előre tudta volna, hogy mi lesz a döntés, a rendőrök már oszlatnak is... Tiszta jó. Mi van ebben az országban....................
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.16. 18:49:40

Most olvastam!Hogy lehet az,ha valaki ígér mindent és ANGOL és ráadásul egy nagy nevű befektető cég vezetője,mi nem hisszük el neki azért,mert mostani szinten pár aprópénzen elcsúszott a pályázat!Mi az a 800 millió most a Fradinak?Holnap már 1 milliárd lesz,akkor miért nem fogadják el ezt?Meg ez az állami mizéria,ilyen is csak Magyarországon van :!: Kész az egész.....
.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.16. 18:47:10

A weboldal úgy értesült, hogy a tenderbe nem került bele az a jogszabály, amely lehetővé tette azt, hogy a pályázó a pályázat értékének 70 százalékára tegyen árajánlatot. Kevin McCabe a magyar jogviszonyoknak megfelelően élt ezzel a lehetőséggel - vesztére, mert a pályázat kiírásában "formai hiba" miatt ez a 70 százalékos lehetőség nem szerepelt, így a tendert eredménytelennek nyilváníthatták.

Na most mi a krva anyja van????

Ezek szerint McCabe a magyar jogviszonyoknak megfelelően ajánlatot tett a 70%-ra, amire a tender szerint nem kellett volna és emiatt a plusz infó miatt "forma hibára" hivatkozva eredménytelennek nyílvánították???????,,

Mi a nuna van???
Szandi
Főnökasszony

2008.01.16. 18:29:53

Asszem GAME OVER.
Ennyi. kampec.
Itt magasabb dolgok vannak. Kicsik vagyunk ehhez.
Akik idejutatták a FRADIT, azok már rég megszedték magukat, nyaralgatnak, röhögnek, Szívósék Mallorcán vagy ott ahol süttetik a hasukat..
Más dolgok vannak. Egyértelmű. Senki nem veszi be ezt a maszlagot.
Tudom, hogy nincs politika, szal nem is kedzek bele az okfejtésembe. Már ennyiből is sztem mindenki érti. HIHETETLEN FELFOGHATATLAN, HOGY SOK EMBERNEK TÖBBET ÉR AZ,HOGY SZARÁSIG LEGYEN PÉNZE, MINT A FRADI! MAGYARORSZÁG, KÖSZÖNJÜK!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.16. 18:29:28

Gyöngyszemek a cikkből:

"tanács már a soron következő ülésén foglalkozni kíván egy új értékesítési eljárás mielőbbi megindításának lehetőségével, amelyre a hírek szerint akár 8 hónapot is várni kell, s meglehet, a "mentőöv" ekkor már túl későn érkezne a zöld-fehér klub számára."

"Kevesen ismerik a döntés hátterét, de egyre inkább úgy tűnik, hogy az ügy túlmutat a sporton, és politikai játszma zajlik" - nyilatkozta Magyar"

"Érthetetlen, hogy elutasították egy olyan befektető már érvényesnek nyílvánított pályázatát, amely évente több százmillió eurót költ labdarúgásra, amely egy mai kornak megfelelő új stadiont építene a magyar sportnak, amely hozzájárult volna ténykedésével, beruházásaival a magyar labdarúgás felemelkedéséhez."
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.16. 18:25:28

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy abba a telibevágott szutykos életbe...

Nem kerül angol tulajdonba a Ferencváros
Link --> http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... varos.html

Én már nem is tudom mit gondoljak, de ha jön végre egy befektető akinek érvényes volt a pályázata, aki több millió eurót akar befektetni a magyar futbllba ráadásul építeni akar egy új stadiont akkor hogy a murva életbe történhetett az ami történt...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.15. 20:23:22

Atesz írta:Sidibe eligazolt Belgiumba... :(
Pedig mekkora Isten volt 2-3 éve. Ontotta a gólokat. Jobbal,ballal, fejjel...
Minden külföldi játékos pályafutása így indul Magyarországon. Kiugró jó teljesítményt nyújtanak, de szép fokozatosan felveszik a "magyar" ritmust. Lelassulnak, rossz döntéseket hoznak, elavulnak a magyar élvonalban. Sajnos ez lesz az én kedvenc színesbőrű játékosomnak is a sorsa (Kouemaha). Ámultam és bámultam 2 éve miket művelt Tatabányán a jó ismerős Ndjodoval. Most hirtelen a Debrecen elleni meccs jut az eszembe amikr 4 védőt sz.patott be és úgy lőtt gólt. Abban a szezonban gólkirály is lett. De a lokiban ő sem mutat sok mindent. Most ki venné meg 40 milláért?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.15. 20:00:51

Sidibe eligazolt Belgiumba... :(
Kép
real_funghi

2008.01.10. 19:38:03

Ordog írta:Mellesleg ha jön az angol befektető, márpedig jön akkor ígéretük szerint itt 2-3 éven belül nagy csapat lesz a Fradiból (közép-európai léptékkel mérve). Meglátjuk mi lesz belőle... remélem nem azon gondolkoznak már ott egyesek, hogy mennyi pénzt lehet majd ellopni :?
Elvileg tegnapra vagy jövő szerdára ígérték a bejelentést, nos ilyenkor, amikor két dátum van, akkor mindig a későbbi a helyes, vagy egy azutáni. :D Biztos vagyok benne, hogy 1-2 ember már most azon mesterkedik, amit írtál, remélem, nagyot koppannak majd.

Például ezt a Berkit úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a földet. :D Még mindig nem sikerült kitalálnom, hogy tul.képpen neki mi a szerepe a Fradinál. Pontosabban: hogy mi a haszna... Szerintem ő ott csak úgy van. Kapusként sem volt egy nagy tehetség sosem, állítólag a TF-ről is kivágták. Az angolok nincsenek függőségben a magyar foci kiskirályaitól, úgyhogy bizakodó leszek, amint alá lesz írva a papír. Pláne, hogy a többi szakosztállyal is vannak terveik.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.10. 16:48:56

raulreal írta:
alacsony igényűek lehetnek még magyar foci terén is
igény? magyar focinál? :D örülhetünk ha néha eléri a színvonal a béka seggét :) a magyar csapatoknak már csak szurkolni lehet, a magyar futballban még jó 20 évig biztos nem leljük örömünket ami a játékot illeti :)
Azért tettem oda hogy "magyar foci terén is", mert sztem is béke segge alatt van. Ezen nem fogunk összeveszni.

A lényeg ottvan, hogy ha azt hiszed hogy csak a fradistáknak hiányzik a fradi akkor nagyon tévedsz!

Mellesleg ha jön az angol befektető, márpedig jön akkor ígéretük szerint itt 2-3 éven belül nagy csapat lesz a Fradiból (közép-európai léptékkel mérve). Meglátjuk mi lesz belőle... remélem nem azon gondolkoznak már ott egyesek, hogy mennyi pénzt lehet majd ellopni :?
GoDJonzen

2008.01.10. 15:56:38

Hátha úgy mennek ki a játékosok a gyepre, hogy őket nem érdekli smemi és semmi akkor igen!:D
:roll:
Viszont ne feledjük, azt igérték hogy a stadionok meg lesznek! Még ha nem is jutunk ki az EB re akkor is! Na ezt kiváncsian várom! :D
raulreal

2008.01.10. 12:38:13

alacsony igényűek lehetnek még magyar foci terén is
igény? magyar focinál? :D örülhetünk ha néha eléri a színvonal a béka seggét :) a magyar csapatoknak már csak szurkolni lehet, a magyar futballban még jó 20 évig biztos nem leljük örömünket ami a játékot illeti :)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.09. 20:04:34

Elvileg ma kéne hogy bejelentse a KVI utódja hogy az angol befektető megveszi e a Fradit... de sehol semmi hír, csak az hogy Lisztes Krisztián lehet tavasztól a Fradiban folytatja:)

Vagy ahogy Rieb úr mondá, jövőhét szerdán. Remélem holnap már örömhírek lesznek ezügyben.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.08. 23:23:59

Tatabányán kinevezték szakmai igazgatónak Octavio Zambranot!
Aki ha jól tudom ezelőtt a Tiligul Tiraspol csapatánál tevékenykedett!

Az ügy érdekessége,h Török József kijelentette amennyiben az Ecuadori örge lesz az edző akkor ő lemond!
Na most a kérdés az,h szakmai igazgatónak elfogadja e!

Tehát már van szakmai igazgatónk...a kérdés az,h az edző ki lesz,illetve,hogy csapat lesz e!
Mert a héten Takács Marcell az UTE csapatával készül és szintén a lilák megkörnyékezték Hajdú Norbit is!

Az ezzel a gond,hogy jelenleg ha minden igaz 18fős a keret a Bányásznál!Játékosra meg nincs pénz,ugyh még tovább gyengülünk....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.08. 13:35:18

raulreal írta:ez csak a fradisták agyszüleménye hogy fradi nélkül nincs NB1...
csak nektek hiányoznak
Akkor igen kevés magyar focit kedvelő ismerősöd lehet, ha pedig mégis van akkor elég alacsony igényűek lehetnek még magyar foci terén is...:)) nekem pl nem 1 Újpesti ismerősöm/barátom mondta, hogy hiányzik a Fradi nekik. A Fradi-Újpest rangadókhoz nincs fogható kis hazánkban.

De már nem kell sokat várni. Jövőre JÖVÜNK!!!!!!!!!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.01.08. 13:24:34

Varga Tamás:
Nincs szerencsétek, nem Csertői Aurél lett Székesfehérváron a vezetőedző. Disztl László visszatért a nagycsapat edzői székébe, akit nem szokatlanul testvére, D. Péter is támogat, dr. Mezey György sportigazgatóval. (Esetleg tovább erősödhet az utánpótlás szakosztályunk a felcsúti kapcsolatokal.)

Ha már Disztl-fivérek, illetve közeleg ama szomorú 10 évforduló dátuma, amely Májer Lajos halálának napját jelenti, eme kis videóval megemlékeznék ezidáig kicsiny hazánk utolsó UEFA-kupás gólszerzőjéről:
http://www.youtube.com/watch?v=uS3VUrqinpk
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Válasz küldése