akkor milyen szó engedélyezett az összehasonlításuknál?
Nyugi, csak én kötelkedek!

Olyan félig üres a pohár vagy félig van teli szerűen.
nem bántásból írtam, hogy sablonosabb, hanem azért, mert szerintem sablonosabb.
Igen az, csak annyi olyan nulla játékos van, akikre a sablonos szót lehet használni, ne pont két ilyen játékosnál használjuk!
ha kellett Giuly, vagy Messi lábára tekerte a labdát a pálya másik oldaláról, ráadásul úgy, hogy oda sem nézett.
Igen, Robinho soha nem fog a hosszú átadásokbn jeleskedni. Szerintem nem is tud akkorát rúgni a labdába, hogy átmenjen a pálya másik felére!

Úgy játszik, mint a kispályás fociban. De nekem tetszik ez.
Szívesen megnéznék egy olyan meccset, amikor lemennek a haverokkal ökörködni a "grundra". Van pár hasonló videó neten, de azok azért "megrendezettek" valamilyen szinten.
Úgy látom a Barcelona is kompromisszumot kötött az eredményesség érdekében, és ha csúnyán is , de nyerni tudott.
Szerintem egyik csapat se úgy megy ki a pályára, hogy most csúnyán fogunk játszani...Egyszerűen így jött össze. Ezt a meccset ősszel lehet elbukták volna.
Bízom abban, h idővel látványosabb lesz a játékunk, de én is mindenképpen előtérbe helyezném az eredményességet,
Na igen. Én őszintén szólva ettől az évtől sima barca sikert vártam egy formálódó madriddal. Nagyon pozitív meglepetés ért. A védelmünk is igazából pár meccsel ezelőtt állt csak össze. És Robinho beérésére se számítottam...