Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan van ez a kép? Csak mert elég fan-fictionos kép kering a neten.Ordog írta::DDDD Az komoly:D Sztem egy csomót kivágtak, mert gudjózsi madridista barátunk is úgy emlékszik rá mint a tv macis mesékre.Drigo írta:
Most kezdtem el végignézni, nem is emlékeztem, hogy ez ennyire PERVERZLesz egy-két hét mire végigérek a 400 részen. De azért remélem Augusztus 15-ig végzek...
:DDDD Az komoly:D Sztem egy csomót kivágtak, mert gudjózsi madridista barátunk is úgy emlékszik rá mint a tv macis mesékre.Drigo írta:
Most kezdtem el végignézni, nem is emlékeztem, hogy ez ennyire PERVERZLesz egy-két hét mire végigérek a 400 részen. De azért remélem Augusztus 15-ig végzek...
Ezekszerint a Mouunika sóban is lehet tanulni ezt-azt, ha már ilyenekről hallottálOrdog írta:kazah nyelven, urdu felirattal...barca99 írta:Drigo! A DVDRipes DB-jaid milyen nyelven vannak?
Én szerintem is hatalmas rajzfilmek,azért írtam,ezeket,mert a Db is a maga idejében annak számított(a mi sulinkba is,sajnos)én ki nem állhattam de ez van.Csak párhuzamot akartam állítani.És az igaz,hogy a Louei élete,nagyon nagy!!!!!Bányász írta:Boccs,hogy beleszólok,de ezek hatalmas rajzfilmekSpongya Bobba,a Tom és Jerrybe,az Andy a vagányba,vagy a Louei életébe![]()
Louei élete rajongó vagyok!
A Dragon Ballt nem néztem mert nem volt rtlünk![]()
![]()
De láttam pár részt....esztelen sztem!
GoDJonzen írta:Hát fiyelj énn 2. os voltam mikor ez a rajzfilm volt a divat, és egyáltalán nem volt véres, meg ilyesztő stb.! Csak annak durva aki teljesen beleéli magát vagy azt hiszi hogy ez a valóság!
Egy ilyen verekedős rajzfilmet szerettem vagy ahogy Ordog mondaná "véres brutális" ami a DBZ! A többi egy semmi ahhoz képest!
Van itt Nickelodeon és hiányolom a régi jó meséket: a Rockot, Hé Arnold-ot, hódító hódokat stb.!
Boccs,hogy beleszólok,de ezek hatalmas rajzfilmekSpongya Bobba,a Tom és Jerrybe,az Andy a vagányba,vagy a Louei életébe
És visszatértünk az alaptémához,miszerint te azt (a "szmájlijaid"alapján)mulatságosnak tartod hogy vannak akik "teljesen beleélik magukatGoDJonzen írta:Hát fiyelj énn 2. os voltam mikor ez a rajzfilm volt a divat, és egyáltalán nem volt véres, meg ilyesztő stb.! Csak annak durva aki teljesen beleéli magát vagy azt hiszi hogy ez a valóság!
Nem tudom a Spongya Bobba,a Tom és Jerrybe,az Andy a vagányba,vagy a Louei életébe(hogy csak párat említsek).Folyt-e valaha is vér,mert szerintem nem.És valószínű ugyanannak a korosztálynak szólnak!!!!!GoDJonzen írta:Egyáltalá nem folyt benne sok vér! Jó volt pár alkalom mikor az egyik szereplőnek nem volt meg végtagja! De nem volt vérfolyás! Annyi volt, hogy a szájuknál piros volt ! Ennyi! Amúgy a többi most menő rajzfil amik most mennek, hát azok sokkal gatyibbak és több vér folyik bennük!Nyílván azért tiltották be ezt a gyerekeknek szóló rajzfilmet, mert több vér fröcskölt benne 1-2 mellkas átszúrás után, mint pl. a Rémálom az Elm utcában című filmekben összesen
Egyáltalá nem folyt benne sok vér! Jó volt pár alkalom mikor az egyik szereplőnek nem volt meg végtagja! De nem volt vérfolyás! Annyi volt, hogy a szájuknál piros volt ! Ennyi! Amúgy a többi most menő rajzfil amik most mennek, hát azok sokkal gatyibbak és több vér folyik bennük!Nyílván azért tiltották be ezt a gyerekeknek szóló rajzfilmet, mert több vér fröcskölt benne 1-2 mellkas átszúrás után, mint pl. a Rémálom az Elm utcában című filmekben összesen
Én azt hittem, már kitiltották. A gerinctelen embereket nehezen viselem el. Márpedig aki nem vállalja hovatartozását a rivális csapat magyarországi honlapján, az gerinctelen.Zozzy 5 írta:Úgy lenne jobb, ha elhúznál a francba.GoDJonzen írta:Ez a smiley a kínomat jelezte! Nem mondtam h vicces! Szted örültem akkor mikor megtudtam hogy nincs többé DBZ magyarországon?!![]()
így jobb?:D
És akkor szted, miért szüntették be hírtelen itthon a DBZ-t? Csak úgy mondták, hogy kész ennyi vége?Télleg retardált lehet ez az izlandi madridista ha azt hiszi hogy ezek megtörténtek.