Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
slither jó gyerek, részemről okés.Enrique írta:Hopp, mea culpa, vagyis, csak figyeltem észreveszed-e.
Szerintem elég egy modi, de győzzetek meg, ha kell több.
Ez az egy pedig nem tudom ki legyen mert,
Slither mindenképpen érettebbnek tűnik,
Zozzynak több ideje van (többet van fenn).
1 éve ezt csinálom...Dani írta: LM19 feljön megnyitja a topicot, aztán angolosan távozik...![]()
Én nagyon bírom őt, de ennek nem a haverságról kell szólnia. Úgyérzem néhány felhasználónak nem maradna hsz-e, hogyha ő modi lenneEnrique írta:Csongor is jelentkezett modinak...![]()
Khm, nem támogatom.
[auto_cenzúra] már az ilyen segdugaszokkal, minden topicba belökött egy egymondatos hsz-t, olyan sablon dumával, amit még Frank is megirigyelhetett volna. Már szúrta a szemem. A másik mai kedvenc, az "ígéretes utánpótlás lesz" ezt még lenyeltem, de aztán jött Mr Sablon és elszakadt a cérna.Vito írta:csak keményen Dani!![]()
Azokat én szedtem ki, gondoltam, hogy mind ugyanaz, illetve néhány új van, de ha kicsit olvasok előtte, akkor nem kellett volna Tiéd kiszedni, mostmár mindegy, bocsi...Vito írta:többek között VT-t is betettem. Charlie hszét szerkesztettem én is. hova lettek?
nem vágom
többek között VT-t is betettem. Charlie hszét szerkesztettem én is. hova lettek?Drigo írta:Én meg csak azthittem Charliét átemelted előre, ők akkor elvesztek ezekszerint, de majd jelentkeznek, hogyha olyan fontos.Vito írta:múltkor -amikor téma volt- 3 új nevet beletettem.
Én meg csak azthittem Charliét átemelted előre, ők akkor elvesztek ezekszerint, de majd jelentkeznek, hogyha olyan fontos.Vito írta:múltkor -amikor téma volt- 3 új nevet beletettem.
Áááá csak kitötörölni véglegesen, és magamat bennehagyni, de azt nagybetűkkelVito írta:a kalendáriummal mit szeretnél csinálni Dani
kösziEnrique írta:Tied a pálya.
Aztán így már csak az a kérdés, Slither és/vagy Zozzy kell-e vagy sem.
Shark? Boixos? L19? Badi? vélemény?