Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez volt a megoldás.Bányász írta:Lehet,h hülyeség amit mondok de én ezt úgy tagadnám,h tavaly nem minden hónapban...."Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Sajnos okosabbat nem tudok...Nekem nem volt erősségem a mateknak ez a része...se.
Én leszedtem feltelepítettem és annyi, nálam már a legócskább animációnál is felajánlja, hogy letöltehetem, ha a videóra húzom az egeret, akkor megjelenik bal felül egy ilyen:Etooka írta:A Real Playert hogy kell kezelni?Szeretnék letölteni videókat és ez lett nekem ajánlva,le is szedtem,fel is installáltam,de hogyan kell vele vidit leszedni?Előre is köszönöm!
Rajtam halálkomolyan az van most.VIII.Henrik írta:Sziasztok! Segítség kéne!
Nem látta valaki a kockás ingem?
Perrero írta:mtv.comSzandi írta:MTV Top 10 at ten-ben volt indie, csak nem láttam, csak az első helyezettet. Nem tudja valaki, hogy ez a lista fent van-e vmerre, és ha igen, hol?
mtvtop10.com![]()
![]()
amugy az mtv oldalán tuti megtalálod, vagy google...
Egy ilyennek köszönhetően szerettem meg a Foo Fighters-tSzandi írta:MTV Top 10 at ten
Top 10at10 reggel 10-kor és este 10-kor is van. Tehát ha ma láttad, este pótolhatod. Ha nem, akkor sorry.Szandi írta:MTV Top 10 at ten-ben volt indie, csak nem láttam, csak az első helyezettet. Nem tudja valaki, hogy ez a lista fent van-e vmerre, és ha igen, hol?
Hidd el, nekem az is menne, csak magyarul sokkal változatosabban tudokZozzy 5 írta:...de akkor meccsen is csak angolul káromkodhatunk
Hát én egy fájlcserélő oldalról több hanganyagot is letöltöttem.Zozzy 5 írta:Srácok!
Lassan mennem kéne angol középfokra szóbelizni, de még gyakorolni akarnék egy kicsit hanganyagban. Ha valaki tud neten letölthető hanganyagot ilyen célre, az lécciii jelezze!
Kösz.
Szövegértéshez: bármilyen feliratos angol film, sorozat (pl. Monthy Python, Waczak SzállóZozzy 5 írta:Srácok!
Lassan mennem kéne angol középfokra szóbelizni, de még gyakorolni akarnék egy kicsit hanganyagban. Ha valaki tud neten letölthető hanganyagot ilyen célre, az lécciii jelezze!
Kösz.
Ha feltelepíted a legújabb Real Playert, akkor bárhonnan bármit le fog tudni szedni, van más módszer is, de ez a legegyszerűbb!Etooka írta:Az a kérdésem lenne,hogy hogyan lehet,ha lehet-e egyáltalán,youtube-ról leszedni videókat?
http://rippuccos.dyn.hu/avi_fuzes.htmfrustrat írta:Valaki nem tud egy olyan programot, amivel egy két részre vágott videót egyesíteni tudok? Az én esetemben egy filmről lenne szó. Van két 700 megás darab, és azt szeretném egyetlen 1400 megás avi fájllá kreálni.
Úgy hívják hogy könyvjelzők..Úgy működik mint I.E.-ben a kedvencekRonaldinho&Barca írta:Még1 kérdés.És Firefoxhoz létezik olyan kiegészítő hogy ball oldalt megjelennek a kedvenc lapok vagy ilyesmi? Egy képen láttam de most nem találom