Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mostanában van min gyakorolni... asszem hamar belelendülsz majd.Zozzy 5 írta:Jól van, menni fog, remélemAz első munkám már meg is volt, a Real vs Barca topikban. Büszke vagyok magamra
Nekem most ez olyan nagy dolog, a régi modik meg már gondolom rémesen unják...
Bár kicsit félek, remélem jól tolom majd...
Majd inkább én kiszavazok mindenki mástEnrique írta:Én biztos berágnák rád Dani...![]()
![]()
![]()
Szavazzuk ki DANIT!!!
Az állás már nem fog megfordulni, szal szerintem mehet.Enrique írta:Kihirdessem a modivégeredményt?
haverom azt mondaná, hogy 'négybevágnám és harcsáznék vele'Drigo írta:Azért felnégyelném szívesenVito írta:beírom a kitiltások topicba. oks?
hadd legyen kitűzve a várfalra, elrettentő példakéntNem akármilyen pályasétálást mutatott be 1-2 nap alatt.
Azért felnégyelném szívesenVito írta:beírom a kitiltások topicba. oks?
hadd legyen kitűzve a várfalra, elrettentő példaként
Enrique írta:EMM.GABESZ írta:Kedves Vito egyetértek és köszönöm hogy lejúzereztél te szegedi f.szkalap![]()
Bannt kiált, bannnnnért kiált!!!
Bátor amúgy....
![]()
![]()
Ezt nem tudtam. Probléma nincs, csak én voltam egyedül egy darabig, de én is csak lassú nettel m közben meccs összefoglalókat szedtem, de nincs probléma, csak nem értettem, hogy hova tüntéllionelmessi19 írta:1 éve ezt csinálom...Dani írta: LM19 feljön megnyitja a topicot, aztán angolosan távozik...![]()
![]()
nemvolt még bent sehol a kezdő, gondoltam felesleges a bajnoki topicba beírni, má nemvolt 1 óra se meccsig... hát megnyitottam az élőt vele. Én nemtok gépközelben maradni meccsek alatt.. TV a földszinten van...
De nemértem hol a probléma... vagytok mindig legalább hárman, egy topicra elég az meccs alatt.