Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még szerencse, hogy ilyen "lassú" voltál.lionelmessi19 írta:Dani, én töröltem, írtam neki egy pü-t, remélem észreveszi.
ha folytatja, ban. Várjuk meg szvsz h normalizálódik, vagy nem, vagy el se olvassa a pü-t. Utóbbi kettőnél bye-bye.
Lenon írta:FIGYELJ!!! Drigo ne menjünk már vissza Ádám és Éváig jó, ha tetanitottad volna meg a ősembereket a kultúrára akkor még az agyagtáblát sem ismernék nem hogy a tűzet.Az irásról még nem is beszélve.
Attól hogy moderátor vagy az még nem azt jelenti hogy másokat kioktathatsz azért fórum mert az emberek a véleményüket irják le ha te minden fórum látogatóval így viselkedsz akkor megértem ha nem kedvelnek.Egyébként pedig mondtam hogy nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt az előbbire sem reagálnod.Helyesirás? mi vagy te tanár mindenki úgy ír ahogy tud mindenkinek neki álhatnál ahogyan ir,egyébként nem én kezdtem a veled való beszélgetéseket elég beképzeltnek tünsz.derüljél.Szevasz!!!
Zozzy 5 írta:![]()
Akkor mit bsztam el, hova kellett volna írni a témát?
én írta:
"3) megkeresed a legelső hozzászólást, szerkesztés, és átírod a téma részt (itt és így lehet meglévő topicokba szavazást kiírni - mellesleg) "
Aky21 barátunk betett egy képet Joséról, Fernandó, meg írta, hogy nagyon örülne egy új edzőnek, meg egy új kormánynak is M.o.-n, de ez van, így ezt kell szeretni blabla a végére pontosan már nem emlékszem.Vito írta: mit politizált Fernando?
pontosan.Enrique írta:Itt egy példa Zozzy:
http://img85.imageshack.us/img85/4858/pldaasb2.jpg
Az ilyeneket felesleges bennhagyni a fórumban, emiatt nem kell bill.-t ragadni, hogy valaki ezt beírja.
Az menni fogHomér írta:Ha valamit ki akarsz próbálni, csinálj itt egy topicot, s azt szétvagdoshatod, stb.