Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De neki még van idejeMorminho írta:Szóval akkor egy U20-as VB alapján adnád oda neki a 10-es mezt. Teljesen mindegy. Kerlon még semmit nem tett le az asztalra.
Élöbe még Ronaldinhot se de tv-be már láttam Kerlont a U20-as vb-nMorminho írta:Jó hogy olyan játékosnak adnád a Barca 10-es mezét akit még életedben nem láttál élőben játszani...
Én hamarabb oda adnám neki a 10-est mint a mostani Ronaldinho-nakRivaldo11 írta:Kerlon mindenképp nagy vétel lenne. Még egy kölcsönadás is beleférne, csak kerüljön a tulajdonunkba. A legnagyobb brazil tehetség. Méltó a Barca mezre.
Akkor jöjjön MaiconAprieto írta:Még jó hogy nem az Eurobarca látogatói döntenek ezügyben
Egyébként biztos hogy el fog menni. Egy világbajnok olasz nem fog padozni, hagyjuk már. Miben ringatja magát az, aki elhiszi hogy marad nálunk....?
Ott van Zambrotta nem mondta senki h adjuk elAprieto írta:Egyértelmű persze. Sőt. nem csak ők, még vagyünk 6 irányítót meg 5 csatárt. Ugyanis csak Henry, Eto, DInho, Bojan, Giovanni, Gudjohnsen, Iniesta, Ezquerro vethető be 3 helyre... ésszerű megoldás lenne őket megvenni. De attól még nem lesz jobbhátvédünk.
SZal minek is ez a két gyerek?
Azért kéne most leigazolni mert késöbb még többe kerül majdfcbarcelonazsombi írta:Lulinha az tényleg nagy játékosnak mondják. Sokan Patoval együtt nagy tehetségeknek tartják és a hazai vb nagy reménységei. El tudnám képzelni itt de ő már szerintem most egy vagyonba kerülne.
Kerlon: http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoX ... latederlon Lulinha: http://www.youtube.com/watch?v=WBNhAgvvws8LG írta:Lehet gáz, de én azt sem tudom kik ezekloctite írta:Lulinha és Kerlon kéne
Lehet gáz, de én azt sem tudom kik ezekloctite írta:Lulinha és Kerlon kéne
Lahm csak 2009-től jönne és inkább baloldali védő.barca99 írta:Hűűű, neki is tudnék ám örülni. Alves-szerű játékos, viszont fizikálisan erősebb. Mint vmi kisbölény.
Remélem előrébb van a rangsorban, mint Lahm.
Ez mind szép is jó, de vki elküldené angolul vagy magyarul?Replay írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Mindig is akartam mondani, hogy sztem Maicon lenne jelenleg a legjobb megoldás a jobbhátvéd problémára.
Nagyon jó playa, és csak még jobb lesz, de sztem kegyetlen drága lenneReplay írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Mindig is akartam mondani, hogy sztem Maicon lenne jelenleg a legjobb megoldás a jobbhátvéd problémára.
Jaja pontosan ahogy mondodDrigo írta:C.Ronaldora még egy üveg befőttet sem raknék el, nemhogy 70 millió fontot, de gondolom a borsonline, vagy egyéb színvonalas site hozta le ezt a hírt. Nem fogjuk megvenni C-t, főleg nem most, BL-ben nem játszhatna, amivel rengeteg prémiumtól esne el, és ezt megkapja a Mu-nál. Ha eligazol, akkor is csak nyáron tenné ezt, de remélem ezt nem teszi meg soha, vagyis mehet amerre akar, csak NE IDE! Lehet, hogy a focisták nem az eszükkel keresik a pénzt, de nem is hülyék, ahhoz, hogy elhozzuk most aláíráspénzként ki kéne fizetnünk a prémiumait, amitől így elesne, és ez a vételárán felül lenne, mielőtt leírkáltok ilyen sületlenségeket, gondolkodjatok!Karashu írta:Hallottátok, hogy C. Ronaldora elraktak 70 millió fontot? Nem rossz...
C.Ronaldora még egy üveg befőttet sem raknék el, nemhogy 70 millió fontot, de gondolom a borsonline, vagy egyéb színvonalas site hozta le ezt a hírt. Nem fogjuk megvenni C-t, főleg nem most, BL-ben nem játszhatna, amivel rengeteg prémiumtól esne el, és ezt megkapja a Mu-nál. Ha eligazol, akkor is csak nyáron tenné ezt, de remélem ezt nem teszi meg soha, vagyis mehet amerre akar, csak NE IDE! Lehet, hogy a focisták nem az eszükkel keresik a pénzt, de nem is hülyék, ahhoz, hogy elhozzuk most aláíráspénzként ki kéne fizetnünk a prémiumait, amitől így elesne, és ez a vételárán felül lenne, mielőtt leírkáltok ilyen sületlenségeket, gondolkodjatok!Karashu írta:Hallottátok, hogy C. Ronaldora elraktak 70 millió fontot? Nem rossz...