Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát megtaláltad a jó szót ráTim írta:Hű ez drámai volt..Köszönöm a játékot mindenkinek!
Asszem ezt az üzenetet korábban írtam, mint 17:36.....Barcaforever írta:Nekem jó ma, de 7től focin vagyok.Greckivel mi van?kovinho írta:3-as asztal!
Most akkor mi lesz? Vkinek nem jó, vkinek jó, vki nem válaszol...
ozsimiki írta:vannak egész jó ötleteim,legalábbis szerintem
7végénGoDJonzen írta:Hánykor jáccik a barca?:D:D
Hétvégén tökéletes! A barca meccs közbe!Azért annyira nem, megnézem a csapatotokat! Én nem vagyok olyan hogy ha jáccik egy olyan csapat akit nem szeretek, akkor inkább nézek vmi csöpögős romantikus 'mit is' ?!:DSanyit meg ugysem érdekli a Barca meccs.
Azért annyira nem, megnézem a csapatotokat! Én nem vagyok olyan hogy ha jáccik egy olyan csapat akit nem szeretek, akkor inkább nézek vmi csöpögős romantikus 'mit is' ?!:DSanyit meg ugysem érdekli a Barca meccs.
Chrissel már megbeszéltem,h besegítek a köv szervezésébe,vannak egész jó ötleteim,legalábbis szerintem,aztán majd a nagyközönség eldönti,h jó lesz e,vagy sem a tervemTim írta:A fix időpont szerintem is jó ötlet! Több torna lenne, évvégén összeszámoljuk a pontokat és akkor lehetne eredmény hirdetés.Nyilván nem lenne mimden időpont megfelelő mindenkinek de még mindig ez lenne a legtisztességesebb
Nyomjuk le meccs alatt....egy félidő+szünet alatt megvan a partynk is...és félszemmel lehet nézni...Zozzy 5 írta:Srácok, le kell, hogy törjelek titeket. Be vagyok táblázva Barca meccsig végig tanulnivalóval, és még így is fentmaradok 11 után éjfélig tanulni.
Ne haragudjatok, akartam szólni, de csak most látom át, hogy mennyire (nem) haladok.
Úgy-úgy.Oleguer írta:Elküldve: 2008.01.13. 17:36:22
Az ekkor küldött hozzászólásában, Greckit akarta előkeríteni a játékra, akkor egy szóval nem mondta, hogy nem tud játszani, holott, már az előkészületek folytak. Asszem erről nincs mit beszélni.
Elküldve: 2008.01.13. 17:36:22Slither írta:Hát ez csúny!Barcaforever írta:Én egész héten írok, h mikor legyen poker, egy időpont nem volt jó nekem a vasárnap este 7, mert focim volt és erre lejátszottátok nélkülem....
Köszönöm![]()
![]()
![]()
Kérj újrajátszást! Én biztos támogatni fogom.
Hát ez csúny!Barcaforever írta:Én egész héten írok, h mikor legyen poker, egy időpont nem volt jó nekem a vasárnap este 7, mert focim volt és erre lejátszottátok nélkülem....
Köszönöm![]()
![]()